Ako to mam chapat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Rachman
Light Expert
Light Expert

Ako to mam chapat

Príspevok od používateľa Rachman »

uvediem vas do mojeho problemu. Tyka sa to mojej byvalej priatelky, a priznam ze do teraz najmilovanejsej osoby. Vo vsetkom sme si vzdycky rozumeli, chapali sme sa...aj ked ostatny mna alebo ju povazovali za divné to čo my sme chapali ako normalne. Proste my na seba nikdy nezabudneme a nikdy to medzi nami nebude k nenavideniu.
Po nasom rozchode sme sa nevideli vobec 2mesiace a pred 2tyzdnami sme boli opat spolu. Za tie 2mesiace sme neprekomunikovali ani slovo, no stale som na nu myslieval a nevedel som ako jej napisat. No a kedsme boli vonku pred2 tyznami tak bolo to uplne super ako keby sme sa vidavali stale za starych casov...a to je na tom to divne? zvláštne? proste ma to zaskočilo :) ..neveril som proste tomu ze to bude take krasne stale,, nikdy sa mi to zo zadnou tak enstalo...vzdy ked som sa s byvalou stretol tak to bolo take uz nemastne-neslane..určite poznate. No ale s touto je to stále super, krasne užastne.
Od naseho rozchodu ani jeden nemal partnera a momentale si asi nehlada. No ale moja otazka znie. Preco sa spravame ked sme spolu tak ako keby sme spolu chodili...alebo tak ako keby sme spolu zacinali chodit. Nespravame sa ako kamarati :?
Ked sme spolu na lavicke, nesadne si vedla mna ale mne na kolena, ked sedime na deke na opekacke tak sa tak pekne okolo pasu sem tam chytimi...proste pride mi to zvlastne ale krasne pritom....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako to mam chapat

Príspevok od používateľa ithory »

Asi ta to furt drzi..resp si ju neprestal mat rad
Ale s byvalymi..nevstupis dva krat do tej istej rieky..aspon ja by som nesla spravit tu istu blbost dva krat
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja verím, že ľudia občas urobia chybu a spravia niečo čo neskôr ľutujú... väčšinou to býva, keď sú na konci s nervami a majú depresie, alebo niečo také. Možno sa ešte môžte dať znova do kopy...
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Ak vam to tak pekne funguje stale tak preco sa nedate znova dokopy ?? Popripade uved dovod preco ste sa rozisli vtedy
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

to sa stava, ze pary ktore sa rozisli sa nadalej stretavaju, aj vsetko ostatne.. :D
Rachman
Light Expert
Light Expert

No jasne že to tak býva, že aj po rozchode ostavaju spolu velky kamarati. Ale toto nase správanie neni len take hocijake. Proste stretneme sa, dlhe objatie - to je este normal. No ale potom sme kdesi spolu, nesadne si vedla mna ale mne na kolena, zaparame do seba :D (šteklime sa, štipeme) :roll: sem tam pekne pohladenie, proste kraviny...ako keď sme robili take veci na nasom rande.
Pod normalnym kamaratstvom po roziduti sa rozumiem asi toto: srandovat, mozno sa objat na rozlucku a prichod, ...ale urcite minimum dotykov :|
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

ako to mas chapat?.. nwm...ale...DAJTE SA DO KOPY...ZNOVA...a potom mi napis osobne ako to ide :wink:
Rachman
Light Expert
Light Expert

A na otazku preco sme sa rozisli?
No takto. Aj ked vsetko bolo medzi nami super krasne ako vo sne, proste prisla za mnou a normalne sme s ao tom porozpravali. Ze ona ma nechce stratit preto zeby sme sa nahodou nejak povadili a potom strati aj kamarata. Proste povedala mi ze prestaneme spolu chodit a budeme kamarati. No lenze v tom obdobi sa mi NAŠTASTIE :?: :( zacala praca, kde som odisiel na mesiac...a takto som chcel na nu zabudnut. Pomaly som nezabudal, ale zvykal si na zivot bez nej...no stale som o nas premyslal. Potom som prisiel po mesiaci domov a mal som moznost aj s inou chodit...mali sme par rande ale nebolo toto čo ja hladam :nono: ...a tak zas som behaval s chalanmi po zabavach az naraz po nekonecnej dobe mi sama napisala, ze by ma potrebovala vidiet....
....stretli sme sa uplne tak akoby sa nič nestalo, akoby sme sa nevideli možno tyždeň :) ....žiadne vysvetlovačky ze prečo toto a prečo tamto...proste na prechadzke sme si sadli na lavičku, ona samozrejme na moje nohy a rozpravali sme sa...

Takže neviem čo si mam myslieť :smt104

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 21:31)

//autoeditácia príspevku (03 Aug 2010, 21:33)
No ale ja som neni jediny chalan s ktorym momentalne chodi von....ona chodieva casto von s kamaratkou a chalanmi, alebo iba s kamaratmi nejakymi. Takze neviem...tažko povedat,
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

tak si proste uzivaj a neries to, aky to ma vyznam nad tym filozovat,hm? skusaj az kam ti ona dovoli zajst a neries ci ste iba "kamosi" alebo "nieco viac"- nechaj veci plynut same od seba.. :smt006 /apropo:to ze si sadla na tvoje nohy- nejako to nechapem ako nieco super uzasne, aby bolo treba kvoli tomu temu zakadat :D :) /
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Podla mna by si ju mal presvedcit, ze to stoji za ten risk , ze sa mozte povadit a skusit to s nou znova
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja to vidím aj trochu tak, že si jej predtým moc dával najavo, že ako ju lúbiš a možno z toho bola presýtená... Ako si jej dal pokoj na čas a vôbec sa neozýval, tak jej to začalo chýbať, možno aj preto, lebo lepšieho chalana tak ľahko nenájde... neviem to iste, ale možno je to len čisto zaležené na tom zákone, že chce to čo nemá (ako malé deti :) )
Rachman
Light Expert
Light Expert

Bushido? Veruže mas pravdu. lebo predtim som jej dennodenne volaval pisal a tak som bol v tom doslova zažraty zesom jej nenehal ani den volna bez toho aby som sa jej neozval. Vtedy som si to neuvedomoval, ale takto s odstupom casu somsi to uvedomil.
Len preto som to robil bo som mal strach ze o nu pridem ze si najde ineho, kedze sa nestykavala len somnou.
No ale teraz ked sme boli pred 2tyznami spolu naposledy tak smesa rozpravali co robi cez prazky a tak ze chodieva von tez s jednym kamaratom..no s nim je momentalne castejsie.
Ja som si povedal ze to nejdem resit, a necham jej volnost (toto mi radi rozum) ale srdce mi vravi az jej zacnem pisavat aby sme sli von a volat.....
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

zazivam teraz daco podobne:) my sme zas 3 mesiace spolu nekomunikovali.. a ked sme zacali tak to bol super pocit.
Aj ked vravi ze nema nikoho co je pravda.. ale sú veci ktore ti povie pravdu.. len z nejakeho hladiska. :) detaily ti nepovedia to su baby. ja som to nechal tak.. berem ju ako kamosku... ked chce nekam von tak nech sa ozve.. ja sa ozyvat nebudem kedze sa rozisla somnou
doporucil by som ti to iste skus sa jej teraz neozyvat a ci ti ona sama sa ti neozve.. casom ked ti ona bude volavat vonka uvidis.. sam :) teraz to je este take otvorene.. vacsinou sa hovori ze by si nemal nikdy spadnut 2x do tej istej jamy:) tak si daj pozor a nechaj to teraz na nu :D
Rachman
Light Expert
Light Expert

No ale pred timi 2-3tyznami co sme boli spolu tak...videl som na nej ze sa chce ku mne vratit...na 100%....

cakali sme spolu vecer na posledny vlak co mi siel....sedeli sme spolu..pritulila sa ku mne...naklonila sa...no ja som akosi ucukol a bolo z toho len objatie..no potom sme sa opat pozreli do oci...strasne som jej chcel dat tu pusu...ale NEVIEM PRECO ALE NEVIEM JEJ JU DAT :? ....potom prisel vlak a uz som musel ist
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Vidíš, mal si z toho vyťažiť čo len šlo... :wink: . Síce sa vraví, že dva krát do tej istej rieky nevstúpiš ale čo sa dá robiť :!: :?: :).
Napísať odpoveď