2.0 repro pre moj laptop

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
majkee
Novice
Novice

2.0 repro pre moj laptop

Príspevok od používateľa majkee »

Nazdar, potrebujem poradit pri kupe repra k mojmu laptopu. Pouzivat to budem hlavne na hudbu (reggae :smt033 , rock) a filmy na internatnej izbe. Co sa tyka kvality zvuku niesom velmi narocny len nech to je radost pocuvat iked rozdiely dokazem rozpoznat. Ale viem uz teraz ze cokolvek to uz bude, bude to hrat lepsie ako moj zabudovany mono chudacik repracik.

Rozhodujem sa medzi:
Creative GigaWorks T20 link
:plus: rozmery, minimalne skreslenie zvuku pri maximalnej hlasitosti (zevraj)
:minus: cena
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Creative Inspire T10 link
:plus: cena, rozmery
:minus: slabsi vykon (oproti ostatnym dvom), regulacia iba niecoho co nazyvaju TONE
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Genius SP-HF1255A link
:plus: drevene telo, pomer cena/vykon (podla nejakeho casopisu)
:minus: rozmery

poprosil by som ak ma niekto skusenosti aspon s niektorym z tychto vyrobkov nech sa podeli. dik za kazdu radu. Peace
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: 2.0 repro pre moj laptop

Príspevok od používateľa uplink »

T20 a T40 sú správna voľba.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

neviem ako ty ale otec volil k notebooku usb reproduktory
sú maličké , nemajú neaký bohovský výkon ale rozdiel tam je počuť + su prenositeľné keďže ich krmí usb
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

T20 má brácho a za tie peniaze ponúknu dosť muziky. Geniusom sa radšej vyhni, sú to kazové šunty, bráchovi som ich menil práve za tie Creative, lebo odišli... :)
remacomp
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa remacomp »

Z vyberu by som aj ja volil T20
majkee
Novice
Novice

Príspevok od používateľa majkee »

Filipito napísal:neviem ako ty ale otec volil k notebooku usb reproduktory
sú maličké , nemajú neaký bohovský výkon ale rozdiel tam je počuť + su prenositeľné keďže ich krmí usb
prenasat to nebudem potrebovat ... iked USB pripojenie poskytuje nejake vyhody co sa tyka digitalneho signalu.. lenze ako pouzivatel distribucie Linuxu nemam istotu dostupnosti ovladacov

//autoeditácia príspevku (10 Aug 2010, 19:11)
Kibo napísal:T20 má brácho a za tie peniaze ponúknu dosť muziky. Geniusom sa radšej vyhni, sú to kazové šunty, bráchovi som ich menil práve za tie Creative, lebo odišli... :)
Aj mne tie Genius reproduktory pripadaju ako z Tesca.... ale vravim vsetko bude lepsie ako moje "Hi-Fi" mono reproduktor ... no a brachovi odisli po akom case snad nie po polroku...cital som ze sa da natrafit na zly kus hlavne od Geniusu... Tiez by som sa priklonil ku Creative... tato znacka mi je sympatickejsia preto lebo mam od nich 4.1 a mam s nimi dobre skusenosti. keby som si pamatal ako hrali pred siedmimi rokmi tak by som to porovnal ale ajtak dokazu ponuknut velmi dobry zazitok z hudby ale je pravda ze okrem nich som vela reproduktorov nepocul hrat. musim sa vybrat na nejake testy do predajni.. keby tie T20 mali aspon na sklade
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Tomuto modelu Genius sa vyhni, kupil som ich brachovi, ale zvuk nic moc ... Ja som si kupil davnejsie take 40W dvojpasmaky od Genius, ale s tymi som spokojny, len uz ich nikde nemaju v ponuke. Celkom ma zaujali SP-HF1800, chcel by som ich pocut :) , lebo dizajn maju pekny :D
Napísať odpoveď