prilohe prikladam aj navod co bol k tv su tam zobrazene vsetky I/O alebo komplet navod na Sendspace.
takze otvaram znova tuto temu ale teraz by som rad zapojil domace kino TOTO k tv cez komponentne kable 3 farby +cinch cervena-biela.. ked to zapojim vypnem vstavane repraky prepnem na aux tak je ticho.. jedine zvuk mi ide zo satelitneho prijmaca kt. je pripojeny scartom na tv, ale kino musim zapojit cez cinch na satelit zadok prijmaca no a chcem aby mi fungovalo kino na TV tak aby ked pustim cokolvek hralo to cez kino (satelit,tv,xbox360) navody som pozeral skusal zapajat ale stale nic neviem kde je chyba dakujem za rady
HD tv a zapojenie externych komponentov
Re: HD tv a zapojenie externych komponentov
Ten dvd prehrávač má len jeden audio vstup a jednu SCART-ku. Takže všetko tam určite nenapojíš
- Ten satelitný prijímač prepoj tou SCART-kou s dvd prehrávačom
- dvd prehrávač prepoj tými 3 farebnými káblikmi s televízorom
- xbox nepoznám , ale ak má xbox audio výstup ľavý pravý kanál na cinche , tak ho prepoj s tým vstupom na dvd prehrávači Audio Input ľavý pravý kanál cinche.
Týmto by ti mal ísť satelit , xbox a dvd cez to kino ( dvd prehrávač ) , ale televízor už nemáš kde pripojiť.
Zvuk zo satelitu a z xboxu bude len obyčajné stereo
Jedine , že by sa to dalo nejak v tom dvd prehrávači nastaviť aby to hralo na všetky reproduktory. Nejaký falošný viackanálový zvuk.
DVD prehrávač by asi musel byť stále zapnutý aby si mal zvuk.
- Ten satelitný prijímač prepoj tou SCART-kou s dvd prehrávačom
- dvd prehrávač prepoj tými 3 farebnými káblikmi s televízorom
- xbox nepoznám , ale ak má xbox audio výstup ľavý pravý kanál na cinche , tak ho prepoj s tým vstupom na dvd prehrávači Audio Input ľavý pravý kanál cinche.
Týmto by ti mal ísť satelit , xbox a dvd cez to kino ( dvd prehrávač ) , ale televízor už nemáš kde pripojiť.
Zvuk zo satelitu a z xboxu bude len obyčajné stereo
DVD prehrávač by asi musel byť stále zapnutý aby si mal zvuk.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tak na inom fore my poradili takto :
Ideálne to má byť takto prepojené
Xbox: HDMI ---> DK
satelit: scart ---> TV, satelit: koax (digitálne audio) ---> DK
DK: HDMI ---> TV
TV: optikou ---> DK
akurat problem je v 2 veciach tv ma len opticky vystup a dk ho nema takze skusim na predajni vymenit za iny kus kt.ma optiki a hdmi a potom bude vsetko vyriesene
ale aj tak dik
Ideálne to má byť takto prepojené
Xbox: HDMI ---> DK
satelit: scart ---> TV, satelit: koax (digitálne audio) ---> DK
DK: HDMI ---> TV
TV: optikou ---> DK
akurat problem je v 2 veciach tv ma len opticky vystup a dk ho nema takze skusim na predajni vymenit za iny kus kt.ma optiki a hdmi a potom bude vsetko vyriesene
ale aj tak dik
V poslednej dobe túto elektroniku nesledujem , ale asi bude problém zohnať dvd prehrávač s toľkými vstupmi. Možno by si sa mal poobzerať po kombinácii Zosiľovač (alebo receiver)+dvd prehrávač , akurát , že by sa ti to dosť predražilo. Zosiľovače a receivery sú dosť drahé. Plus ešte potrebuješ bedne ...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vymenil som domace kino a uz je to v pohode stacilo HDMI,OPTIKA,AUX