Rozbalenie stiahnuteho suboru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Rozbalenie stiahnuteho suboru

Príspevok od používateľa viper1993 »

Stahoval som archiv ktory bol klasicky rozdeleny na 30 partov(xxx.part1.rar - xxx.part30.rar) po stiahnuti som archiv rozbalil a vzniklo mi dalsich 59 suborov xxx.001 - xxx.059. Tieto subory som zlucil v Total Commanderi a vznikol mi vysledny subor xxx(bez pripony). Myslel som ze toto je uz finalny obraz disku ktory mal vzniknut tak som mu dal priponu .iso no to mi nebralo. Nakoniec som zistil ze je to len dalsi archiv tak som mu dal priponu .rar. A tu je problem, ked sa tento vysledny subor snazim rozbalit tak to odomna pyta subor xxx.r00 cize sa to sprava ako jeden z dalsich partov ktore ja uz ale nemam.

V com moze byt chyba? Btw. ked otvorim vo winrare ten xxx.rar co som dostal tak vidim ze v nom je uz konecny xxx.iso.

edit: Najhorsie je ze uz tie zaciatocne party ani tie 001-059 subory uz nemam kedze ide o dost velke kapacity.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Rozbalenie stiahnuteho suboru

Príspevok od používateľa ramaya »

Si si 100% istý že tých prvých 30 partov je konečný počet ?

Niekedy sa zvykne súbor ktorý má viac ako je klasické dvd 4.36GB rozdeliť na dve dvd.

Toto je len príklad - 5GB súbor. Na prvom dvd je 30 partov o veľkosti 4GB a na druhom 7 partov o veľkosti 1GB.

Keď obidve dvd porozbaľuješ , tak ti vzniknú len dva súbory , ktoré potom normálne rozbalíš:
- xxx.r00
- xxx.r01

Nebol tam na tej stránke odkiaľ to máš aj nejaký návod ako to rozbaliť ?
Ale to premenovávanie súborov nie je bežné. Hlavne na torrentoch zvyknú byť sem tam aj rôzne fake súbory ...
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Rozbalenie stiahnuteho suboru

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tych prvych 30 partov mi rozbalilo bez problemov bez erroru takze to by malo byt v poriadku. Ono aj tych dalsich 59 zlucilo v poriadku. Podla mna je chyba niekde tam ze mi vznikol ten subor bez koncovky, mozno som len dal zlu priponu alebo co ale vnutri toho suboru je subor.iso.

Btw ten subor bez pripony ma taku velkost(5,8GB) ako by to cele malo mat takze myslim ze nejaky dalsi subor tam uz potrebny nie je.

Navod na rozbalenie tak bol asi taky ze:
1.Extract RARs
2. Mount to Deamon Tools :?

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 21:45)
up
Napísať odpoveď