mam na vas takuto otazku co myslite kde sa viac oplati hrat momentalne na twine alebo anthorii? alebo mi doporucte nejaky server... kludne aj anglicky.... podmienka jedina je 500+ online.... a aspon relativne funkcne spelly
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
ked sa chces zbavit tak mi jednoducho posli ss s acc name a pw.... 
mam na vas takuto otazku co myslite kde sa viac oplati hrat momentalne na twine alebo anthorii? alebo mi doporucte nejaky server... kludne aj anglicky.... podmienka jedina je 500+ online.... a aspon relativne funkcne spelly
lebo ako hladam tak nic neviem najst a medzi antohriou a twinom sa dlho neviem rozhodnut tak mi jeden odporucte diky 
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
imo twinstar, neviem ti povedat preco, ale viac sa mi pacil twin ako anthoria 2000+ denne
hmmm jedine co mne vadi na twine su dva realmy lebo ja ked som tam chcel uz aj zacat hrat tak boli registracie na pvp realme zavrete... to ma vie dozrataviceN napísal:imo twinstar, neviem ti povedat preco, ale viac sa mi pacil twin ako anthoria 2000+ denne
-
aviceN
Guru
no, uz su registracie otvorene na oboch 
Asi ti presne neodpoviem, ale oplati sa ti hrat iba na offiku. Na Anthorii A twinstari bezi rovnaky engine. Kde nefunguje nespocetne mnozstvo dungov a dalsie spelly a ine. Ako teraz som po pol roku z ofiku dosiel pozriet na Anthoriu, lebo maju rovnaky patch. Kym som sa dostal do dung trvalo aspon 20minut, ked nie viac, lebo sa musi rucne spamovat po chatoch, skladanie party, a este musis s mountom dobehnut k dungeonu. Potom sme zacali dung, bugol sa boss a museli sme ho preskocit. Wipli sme asi 2x koli bugom, a dalsi boss sa bugol. Isli sme iny dung, Violet Hold, kde sme zabili 6z18 portalov, po 6 padol server. Po nabehnusi serveru sa dung bugol a nedalo sa pokracovat. Potom sme isli treti dung, a ten sme tiez trochu zabugovane museli davat. Neskor som ako war tank skusal tankovat, kedze to na ofiku robim bezne. Aggro(threat) vobec nefunguje na tychto serveroch. A dalej ani nebudem pisat kolko nespocetnych bugov to je, ze to clovek straca chut vobec tam hrat.... Na ofiku jednoducho stlacim tlacitko, dam Dungeon Finder, ako tank mam dung instatne, ako heal do 10minut, a ako dmg 15-25minut. Dungeon Finder automaticky portne celu partu do dungu. Partu vzdy da pohodovu z roznych realmov a fajnovo sa ten dung prejde. Odporucam len ofik. Toto som opisal asi tak problematiku co sa tyka obycajnych heroic dungov....Dus4n napísal:...mam na vas takuto otazku co myslite kde sa viac oplati hrat momentalne na twine alebo anthorii? ...
A mimochodom na offik predavam acc na realme Dark Thul, lebo nemam velmi cas uz kedy hravat. Moja ponuka je niekde vyssie (ak ma niekto zaujem pouzi vyhladavanie alebo [email protected]).
Ľudia ukážte ako máte spravené UI pomocou addonov
Teraz som nahadzoval nanovo WoWko takže som skúšal niečo a vyšlo mi niečo takéto... Pochváľte sa vašou obrazovkou možno ja aj iní chytíme od Vás inšpiráciu 
-
Geogomeogo
Light Professional
Tak tu je moje UI
(v pozadi The Nexus)
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a tu je moje (v pozadi korytnacka)
-
xH4wK
Zdarek. Uz som vystriedal zopar guild kde sami hardcore hraci kazdy druhy den 20 - 00 raidy 200+ ludi ziadna vzajomna pomoc atd. Takze hladam guildu kde nieje az tak vela ludi, pomaha sa tam, ludia sa poznaju pomahaju, raidy sa nejakym zavaznym systemom neurcuju (hrat do polnoci mi naozaj nevyhovuje kedze skoro vstavam). Dakujem za vsetky navrhy. Hram na Thunderhorn horde a som ochotny migrovat na akykolvek iny realm.
Neviem či je to v rozpore s pravidlami ale ja som ukončil už kariéru WoW na offíku a aj celkovo dá sa povedať a rozhodol som sa predať účet za 180 euri. Úplne seriózne NO SCAM!
http://ucetforsale.szm.sk/
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2010, 2:15)
BTW moje old UI
PALADIN healer POW
http://ucetforsale.szm.sk/
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2010, 2:15)
BTW moje old UI
PALADIN healer POW
-
Greece Titan
Light Star
Niektore addony sa mi zdaju zmeten.. jedna vec tam druha inde a zakrvaju cely screen.... a inak na www.skwowforum.forumotion.eu najdete nie moc navstevoane ale nove a celkovo dobre forum pre wow a pre slovakov....
-
*****HERO*****
Guru wannabe
sorry, ale nie moc navstevovane
? ved je tam jeden topic a aj to od admina + tie farby a grafika .... ale nie, spravis tym dieru do sveta 
-
Greece Titan
Light Star
mozno potom.... ale nedávno bol stvorený co cakas ze uz tam bude celá horda?
toe moje
a neviete mi poradiť ked mám zapnutý nejaký addon na unit frames napriklad AG_Unit Frames tak mi nejde dať focus píše mi to že nieje niečo v poriadku z bllizard UI neviete poradiť ako by som to vypol a vedel používať focus ?
Hladam partaka do WoWka na servery TWINSTAR
aj na WoW.herniweb sa hralo o beta kluce
n
Posledná otázka: Poznáte nejaký normal PvE/PvP realmy na oficialnych server kde je vacsina hracov CZ/SK alebo niekdo kto hra na nejakom normal realme :
n
Posledná otázka: Poznáte nejaký normal PvE/PvP realmy na oficialnych server kde je vacsina hracov CZ/SK alebo niekdo kto hra na nejakom normal realme :
-
Greece Titan
Light Star
aha a ten co si dal to je na server alebo co lebo sa tam nijak neviem orientovat