Strach z ľudí
Strach z ľudí
Mám už skoro tridsať rokov a mám strach ísť medzi ľudí, rokmi sa to stále viac a viac zhoršovalo, problém je v tom, že ma ovládajú negatívne myšlienky a pocity keď som medzi ľuďmi, ako náhle vyjdem von tak sa začne vo mne stupňovať napätie, čím viac ľudí tým je to horšie, mám pocit, že sa na mňa každý pozerá a čím dlhšie som v kontakte s ľudmi tým je to horšie, som až tak nervózny, že si to potom hneď každý všimne a pozornosť sa upriami hneď na mňa, vtedy sa stanem terčom posmeškov a ľudia sa na mňa pozerajú ako by som spadol z mesiaca, cítim sa strašne trápne, je to až také zlé, že uvažujem o samovražde, navštevujem aj psychológa ale neviem si s tým vôbec poradiť
Re: Strach z ľudí
Hovori sa tomu socialna fobia, nech ti hodi nejake tabletky na ukludnenie a mamvpi*izmus. Btw, ako ta tak citam nerozmyslal si o vymeneni psychologa, za vyssi level - psychiatra? 
ked mysli na samovrazdu tak to je uz na blazninec
-
qwerty-xyz
Okik napísal:Mám už skoro tridsať rokov a mám strach ísť medzi ľudí, rokmi sa to stále viac a viac zhoršovalo, problém je v tom, že ma ovládajú negatívne myšlienky a pocity keď som medzi ľuďmi, ako náhle vyjdem von tak sa začne vo mne stupňovať napätie, čím viac ľudí tým je to horšie, mám pocit, že sa na mňa každý pozerá a čím dlhšie som v kontakte s ľudmi tým je to horšie, som až tak nervózny, že si to potom hneď každý všimne a pozornosť sa upriami hneď na mňa, vtedy sa stanem terčom posmeškov a ľudia sa na mňa pozerajú ako by som spadol z mesiaca, cítim sa strašne trápne, je to až také zlé, že uvažujem o samovražde, navštevujem aj psychológa ale neviem si s tým vôbec poradiť
---a premen tu nervozitu z ludi na vsimavost, vsimaj si co robia, co maju oblecene preco maju to a to, preco nemaju nieco ineho, atd, pisem, je to velmi zlozite vysvetlit to, ale da sa to. Nemaj boja ja som tiez nervozny medzi ludmi, . . .
Skús kontaktovať Mr.Henkyho, on tiež trpí sociofóbiou. Možno v sebe nájdete spriaznené duše.
http://www.hojko.com/mr-henky-u17233.html
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 23:01)
A tu je chlap s rovnakým problémom http://www.hojko.com/radik-u43457.html
http://www.hojko.com/mr-henky-u17233.html
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010, 23:01)
A tu je chlap s rovnakým problémom http://www.hojko.com/radik-u43457.html
Ak ti mozem poradit, tak sa zbav tychto pocitov a bude vsetko v poriadku, cize ked vides von, malo by ti byt jedno co si o tebe niekto mysli cize na nich nemyslis a ked ides von, bud nemyslis na nic, alebo aspon rozmyslaj nad niecim co ta bavi, alebo premyslaj o cieli kam ides. Ine riesenie nevidim, aby si sa toho definitivne zbavil. Potom je tu spominany psycholog/psychiatria, co ti poradia mozno to iste co ja, ale inym sposobom, ale ake to ma ucinki to neviem.Okik napísal:Mám už skoro tridsať rokov a mám strach ísť medzi ľudí, rokmi sa to stále viac a viac zhoršovalo, problém je v tom, že ma ovládajú negatívne myšlienky a pocity keď som medzi ľuďmi, ako náhle vyjdem von tak sa začne vo mne stupňovať napätie, čím viac ľudí tým je to horšie, mám pocit, že sa na mňa každý pozerá a čím dlhšie som v kontakte s ľudmi tým je to horšie, som až tak nervózny, že si to potom hneď každý všimne a pozornosť sa upriami hneď na mňa, vtedy sa stanem terčom posmeškov a ľudia sa na mňa pozerajú ako by som spadol z mesiaca, cítim sa strašne trápne, je to až také zlé, že uvažujem o samovražde, navštevujem aj psychológa ale neviem si s tým vôbec poradiť
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Na toto je psychológ ako ibuprofen na ebolu. Bež za psychiatrom, ten Ti 100% pomôže.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
kedysi davno som mal frajerku s tymto problemom, nevychadzala pomaly ani z bytu. jedine co jej pomohlo bol az 2. psycholog. boli v tom aj nejake rodinne problemy a tak, nechcem zachadzat do detailov, ale po nasadeni istych liekov ju to az tak preslo ze sa s druhymi zacala stretavat az bars casto
uz som nemal frajerku... no moja rada: ak ti psycholog nepomohol za tie roky, vymen ho a nasad aj nejaku tabletkovu liecbu. nato aby si ziskal sebavedomie a zistil ze nic sa nedeje a potom ti ich uz nebude treba.
Okik: poslal som ti SS... kukni si to...