Lenovo y560
Lenovo y560
Kúpil som si tento notebook ale mám problém, že sa mi neche vysunuť cd romka ako keby nebola ani nainštalovaná. Poradte prosim.
Re: Lenovo y560
ale ani nevypise nic?
Akonahle vidis mechaniku v My Computer, tak PC o nej vie. Ak sa napriek tomu neotvara, mozes skusit ci je to len chybou nechanizmu, alebo celkovo je vadna - na kazdej mechanike je dierka, ktorou po strceni drotu do nej, vies otvorit mechaniku. Vloz nejake medium ci ti ho aspon nacita. V kazdom pripade, reklamacia/servis to isti.
Este jedna pikoska, ktoru som 2x zazil, snad nebude aj tvoj problem. Zakaznicka prisla s tym, ze jej nechce otvorit mechaniku a chce to reklamovat. Tak sme si ten notebook zapli a vsetko fungovalo normalne - a pani velmi pocudovane sa spytala - "To musi byt zapnuty? Co to je za blbost."
Este jedna pikoska, ktoru som 2x zazil, snad nebude aj tvoj problem. Zakaznicka prisla s tym, ze jej nechce otvorit mechaniku a chce to reklamovat. Tak sme si ten notebook zapli a vsetko fungovalo normalne - a pani velmi pocudovane sa spytala - "To musi byt zapnuty? Co to je za blbost."
Bohužial ju nevidno ani v My computer. 
este mozes skusit aj tak,ze ides do tento pocitaca tam je DVD mechanika klikni na to pravou tlacitkou na mysi a daj si otvorit,alebo take daco...KoCi napísal:Akonahle vidis mechaniku v My Computer, tak PC o nej vie. Ak sa napriek tomu neotvara, mozes skusit ci je to len chybou nechanizmu, alebo celkovo je vadna - na kazdej mechanike je dierka, ktorou po strceni drotu do nej, vies otvorit mechaniku. Vloz nejake medium ci ti ho aspon nacita. V kazdom pripade, reklamacia/servis to isti.
V takom pripade -> reklamacia.
a v com moze byt chyba?
v mechanike samotnej, v doske, v kabli (vadny/nezapojeny)