LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Re: LOCKERZ.COM - opis, FAQ & diskusia
Space: A aky maš ty checker?
-
overalpuding
Novice
Skôr naopak, lebo je jasné ze redem bude dnes, takze budu vsetci striehnutCorn Flake napísal:Takže bude oveľa vyššia šanca na to, aby som niečo získal.
edit:už su zname ceny, ale celkom vysoke mi aj tak pridu... Ipod Touch 8GB bol myslim za 600ptz teraz je uz 1475 PTZ
-
Corn Flake
Guru wannabe
No tak som poistený dvoma doplnkami, dvoma toolbarmi a dvoma web alarmami. Dúfam že stihnem 
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010 22:23)
Omg ono to už bol redeem. Žiaden alarm nefungoval
Len tak som kukol na lockerz (pre istotu) a tam kukám že readem bol pred 2 minútami a už bol aj skončený.
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010 22:23)
Omg ono to už bol redeem. Žiaden alarm nefungoval
Len tak som kukol na lockerz (pre istotu) a tam kukám že readem bol pred 2 minútami a už bol aj skončený.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ked som tam dosiel(alarm) tak este bol ipod touch na sklade aj vsetky paypal-y, ale ked som vyplnil info tak uz vsetko out of stock 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nie mali len chybu. Práve je readem.
Len ma strašne dlho prihlasuje.
Len ma strašne dlho prihlasuje.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ved prave teraz mi zazvonil alarm
... Uz tam nic nieje
-
overalpuding
Novice
Za minutu vsetko prec , vyplnil som udaje na poukazku do subway, ale jaksi neskoro a vsetko uz bolo prec, inak bol zakazany autofill, no mal som ho radsej pouzit...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mňa nechce prihlásiť
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010 22:41)
Omg kým ma prihlásilo readem sa zrušil

//autoeditácia príspevku (06 Aug 2010 22:41)
Omg kým ma prihlásilo readem sa zrušil
Skoro som mal 25 dolarov na paypal no kym som zadal udaje bolo to preč tak som šiel na itunes kartu a znova kym som dal udaje tak to bolo fresh out, som myslel že ma dr..ne
Ja som chcel ist na redeem lenze som sa nemohol dostat k PC
A kto chce redeemnut verte ze nad 300$ paypal sa vam nepodari...
A treba si precvicovat na simulatoroch rychle pisanie
BTW: kto pouzival autofill?? ak niekto pouzil a aj redeemol tak cakaj cancellation email
A kto chce redeemnut verte ze nad 300$ paypal sa vam nepodari...
A treba si precvicovat na simulatoroch rychle pisanie
BTW: kto pouzival autofill?? ak niekto pouzil a aj redeemol tak cakaj cancellation email
nechapem ako ste sa dostali do vcerajsieho redemption. Mne alarm zazvonil mozno do 5 sekund od zaciatku redemption a odvtedy som skusal kliknut na reedem stranku a neustale to len blbo. Vracialo mi to stranku ako keby nebolo redemeption, cize vsetky tie veci tam nemali FRESH OUT ale MORE SOON alebo ma to presmerovalo na stranku s hlaskou WE ARE RESTOCKING. Stalo sa to tiez niekomu? Jednoducho ma to od zaciatku ani nepustilo sa pozriet, ktore veci su vobec este dostupne pocas redemption....
-
Corn Flake
Guru wannabe
Ono to bolo nejaké divne. Keď som sa pozrel na lockerz, tak tam bolo že readem sa začal pred dvoma minútami. Potom to zmizlo a asi o 3-4 minúty bol readem. Potom keď bol readem, tak ma nechcelo prihlásiť a keď ma prihlásilo už boli len tapety na plochu.
Urobili to kvôli oklamaniu rôznych checkerov a pod. Redeem začal cca. 10 minút po tom falošnom poplachu.
a co akoze... co z toho mali ze to oklamali? podla mna to tak nebolo.. lebo este povedali ze pretoze maly zatazeny server alebo take neco
Systém mali zaťažený z toho, že 7,356 botov (povedala Kathy na twitteri) sa pokúšalo pripojiť na ich server
A čo mali z toho, že to oklamali? Cheateri začali nadávať na všetkých fórach ohľadne falošného poplachu a ľudia, ktorí používali len vlastné ruky dostali šancu redeemovať
wtf? cize kto nepouzil ziadny program mohol redeemovat hned ?
elbo ja som musel cakat 5 minut... potom co sa to spustilo
elbo ja som musel cakat 5 minut... potom co sa to spustilo
Nespamuj tu, šlo o to že zatiaľ čo sa všetci stažovali na forach tak oni spustili redeem a tak mal večšiu šancu ten kto šiel bez chceckerov, ale mne napr LRC nehulakal ani pri prvom falošnom poplachu ani pri druhom naozajstnom začiatku redeemu
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mne tiež pri falošnom reademe nič nehulákalo a o tom že je readem (pravý) som poctivo zistil ešte skôr ako alarm. A čo mám z toho?
Nič. 5 minút ma prihlasovalo.
Nič. 5 minút ma prihlasovalo.
no videl som ze sa stazovali ale urcite popritom aj refreshovali...
a co sa tyka LRC mal si free alebo pro?
a co sa tyka LRC mal si free alebo pro?
Btw. Čo keby sme sa prestahovali na forum ktore bolo stvorene priamo na lockerz pre slovakov a cechov?Lebo tam mozete pisat kolko chctete a nebude vas nikto zdrbkavat za to že sa tu spamuje
nechcem robit reklamu ale kto chce adresu tak piste mi PM nech sa to tam rozsiri a tu nebudeme zatazovat modov a adminov
Aspon sa podpíš pod K- hrdina...
Aspon sa podpíš pod K- hrdina...