Co s vecami od byvalej?
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co s vecami od byvalej?
Mne po rozchode s mojim bývalým ostali fotky v albumoch a na CD. Tie som nechala tak, ako sú. Nemám potrebu si ich prezerať, ale tiež som ich nechcela ani trhať alebo mazať, viažu sa k určitej etape môjho života a niekedy je fajn, pozrieť si staré fotky. Nechala som ich však všetky v dome mojich rodičov, asi by bolo trošku čudné mať ich založené medzi mojimi súčasnými fotkami... Malé drobnosti typu plyšák som rozdala deťom v rodine - potešili sa a nikto neriešil, odkiaľ sú. Skôr som mala problém s pár kúskami celkom hodnotných šperkov. Príde mi čudné ich nosiť, i keď patrili medzi moje obľúbené. Tak tiež odpočívajú u mojich rodičov, ale neviem, čo s nimi urobím v budúcnosti.
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ja zas po rozchode som rozmyslal ze co spravim.. a mal som ju rad.. teda aj ju mam
bolo to tazke sa snou rozist.. ale co uz no ..
vahal som co spraivm chcel som zahodit do kosa.. ale asi by som toho lutoval.. tak 1 naramok som dal kamosovi...
myslel som ze ona zahodi retiazky a naramok co som jej kupil ale OMYL !! ona to do teraz nosi... alebo ruze ktore som jej dal este skor ked sme zacali chodit ma to stale doma pri posteli ususene ja som tomu neveril
( tak som pochopil a nechal si plysaka ktory mi dala ona 
PS: a fotky na tie sa radsej ani nepozrem
neviem mysli mze to neni dobre 
vahal som co spraivm chcel som zahodit do kosa.. ale asi by som toho lutoval.. tak 1 naramok som dal kamosovi...
myslel som ze ona zahodi retiazky a naramok co som jej kupil ale OMYL !! ona to do teraz nosi... alebo ruze ktore som jej dal este skor ked sme zacali chodit ma to stale doma pri posteli ususene ja som tomu neveril
PS: a fotky na tie sa radsej ani nepozrem
-
qwerty-xyz
Soviet napísal:Zdrarec,
Vcera vecer som len tak uvazoval, ked som sa pozeral na jedneho plysaka, ktoreho tu mam od byvalej a tak ma napadlo, ze co s takymito vecami robite po rozchode vy?
Nemyslim tym rozchod, ked sa rozidete v dobrom a sem tam zbehnete niekam na kavicku..Rozchod na ostrie noza, kedy sa uz nikdy nechcete vidiet a podobne..
Vacsina ma v PC vsetky jej fotky, nejakych tych plysakov na policke a dalsie ine veci..
Co ste teda vy, ktory ste mali to "stastie" s takymito vecami urobili?