Co s vecami od byvalej?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Co s vecami od byvalej?

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Mne po rozchode s mojim bývalým ostali fotky v albumoch a na CD. Tie som nechala tak, ako sú. Nemám potrebu si ich prezerať, ale tiež som ich nechcela ani trhať alebo mazať, viažu sa k určitej etape môjho života a niekedy je fajn, pozrieť si staré fotky. Nechala som ich však všetky v dome mojich rodičov, asi by bolo trošku čudné mať ich založené medzi mojimi súčasnými fotkami... Malé drobnosti typu plyšák som rozdala deťom v rodine - potešili sa a nikto neriešil, odkiaľ sú. Skôr som mala problém s pár kúskami celkom hodnotných šperkov. Príde mi čudné ich nosiť, i keď patrili medzi moje obľúbené. Tak tiež odpočívajú u mojich rodičov, ale neviem, čo s nimi urobím v budúcnosti.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

ja zas po rozchode som rozmyslal ze co spravim.. a mal som ju rad.. teda aj ju mam :) bolo to tazke sa snou rozist.. ale co uz no ..
vahal som co spraivm chcel som zahodit do kosa.. ale asi by som toho lutoval.. tak 1 naramok som dal kamosovi...
myslel som ze ona zahodi retiazky a naramok co som jej kupil ale OMYL !! ona to do teraz nosi... alebo ruze ktore som jej dal este skor ked sme zacali chodit ma to stale doma pri posteli ususene ja som tomu neveril :(( tak som pochopil a nechal si plysaka ktory mi dala ona :)

PS: a fotky na tie sa radsej ani nepozrem :D neviem mysli mze to neni dobre :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Soviet napísal:Zdrarec,
Vcera vecer som len tak uvazoval, ked som sa pozeral na jedneho plysaka, ktoreho tu mam od byvalej a tak ma napadlo, ze co s takymito vecami robite po rozchode vy?
Nemyslim tym rozchod, ked sa rozidete v dobrom a sem tam zbehnete niekam na kavicku..Rozchod na ostrie noza, kedy sa uz nikdy nechcete vidiet a podobne..
Vacsina ma v PC vsetky jej fotky, nejakych tych plysakov na policke a dalsie ine veci..

Co ste teda vy, ktory ste mali to "stastie" s takymito vecami urobili?
:wink: fotky nechat normalne v PC akurat ich kdesi presunut do ineho priecinka, lebo je to sucast tvojho zivota nieco co bolo a je to spomienka, a take veci ako plysakov a podobne, by som niekomu dal ale vzhladom nato ze dneska je kazdy podozrievavy a vie ze nic nie je zadarmo este by to zle dopadlo. Takze pekne furik, tam to nahadzat poliat benzinom (odporucam natural 95, nieze budes debil ako ja a mat power racing) a pekne to spalit, alebo proste vyhodit, cigancata si to z kontajnera vyberu a isto iste sa potesia. Daj to pred tym do igelitky, nech sa im to v kontajneri neznici. Najlepsia varianta ako niekomu spravit radost. Nechat ot niekde kde si to niekto najde komu sa to zide alebo sa tomu potesi. :wink:
Napísať odpoveď