Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

O športe...
jarabi
Medium Star
Medium Star

Re: Ako dat co najrychlejsie z brucha "sadlo" ?

Príspevok od používateľa jarabi »

Atkinsonova dieta ???? Podla mna hlúpopsť kedže tuším že spočiva v tom že sa počas nej je samé mäso. Je dosť drasticka, účinná ale i velmi nezrdavá podla mna kedze maso, mlieko,mliecne vyrobky su kysle a zatazuju telo. A počas diety ti budu chýbať živiny a vitamíny ... tak neviem či to stojí za to takto si ničiť zdravie. Radšej by som zvolil obmedziť stravu, napr. že vypustiš "umetanie" ... proste naješ sa IBA rano, obed, večer a v menších množstvách ako doteraz + nejaký ten bicykel kedze beh je náročnejší ale i účinnejši. Ale keby som mal ostať pri bicykli tak urob 10 km denne a kilečka pojdu dole. Ak to je veľa tak menej, prsote koľko vládzeš :wink:
ColdRain
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ColdRain »

expert prehovoril...ked o tom nevies, tak pomlc a rozumy si nechaj pre seba
jarabi
Medium Star
Medium Star

No tak pridaj svoj názor ... :)

Plus by som rád o Atkinsonovej diete pridal stránku kde je o nej dosť napísané:

http://www.postavaprokazdeho.cz/users/k ... sysID=1098
ColdRain
Addict
Addict

pokial znizi prijem jedla, metabolizmus si nato zvykne a spomali sa, ba co viac prejde do "safe" modu a bude setrit tuky na horsie casi a ked clovek skonci s dietou vaha vyleti hore lebo telo bude v stave nudze a bude sa bat ze znova pride nudza, to ma kazdy znas geneticky dane z dob dlhych zim a hladomoru pred stovkami rokov, samozrejme bude to fungovat tyzden, mozno 10dni kym metabolizmus prepne, ale potom dieta prestane fungovat a zarucene sa dostavy aj jojo efekt, preto treba ten metabolizmus furt udrziavat nakopnuty a to cyklovanim mnozstva sacharidov, ako najjednoduchsieho paliva pre telo, v skratke povedane - Sacharidove vlny, urcite sa tu uz o tom vela pisalo nebudem to opakovat, staci to hodit do googlu
001Kristian
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 001Kristian »

Ak by som viac-menej dlhodobo upravil jedalnicek podla tejto diety (nie radikalne, iba jemne), malo by to svoj efekt? (dlhodoby)
jarabi
Medium Star
Medium Star

ColdRain: čožee ??? ale to je trošku pitomé nie ? .. Však logicky vyplíva že ked budem menej jesť menej priberiem .... samozrejme, určite sa metabolizmus prispôsobí, ale nie tak aby mu zabraanil v chudnuti, ked bude menej jesť. Dam príklad na sebe: Momentálne mám postavu vyšportovanú kedže posilnujem už dáky ten "rôčik" a snažím sa jesť primerane, proste kvalitne ranajky, obed, večera. DAjme tomu že by som na ranjaky dal iba jeden chlieb .. obed lahka polievočka, a večeru by som vynechal . Nevrav že by som nešiel s váhou dole ! ... Jasné pripúšťam že by sa metabolizmus prispôsobil, ale nie na toľko aby som neschudol !!!

001Kristian: myslím že by to pomohlo ale nemôžeš od toho čakať neviem čo ... ak teda chceš upraviť jedalniček len "jemne"
ColdRain
Addict
Addict

jarabi: tyzden by si chudol, potom by si prestal a telo by sa prispobilo aj za ten tyzden by bola velka cast toho co si zhodil strata svalstva a tu sa hovori o strate tuku, takze vazne, ak do problematiky moc nevidis MLC
jarabi
Medium Star
Medium Star

TAkže čo by si navrhoval ??? Jesť menej, ale zároven prijímať veľa sacharidov ????
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jarabi napísal:TAkže čo by si navrhoval ??? Jesť menej, ale zároven prijímať veľa sacharidov ????
A co tak jest menej ale casto, to ta nenapadlo ty genie?

Fakt pises tu somariny a aj ta Atkinsonova dieta vo forme ckd neni zla co sa tyka efektivity, jedna z najefektivnejsich. To ze je relativne nezdrava je druha vec.
jarabi
Medium Star
Medium Star

kali520 : a ja som písal niečo že nieje účinná ??? Napísal som : " účinná ale i velmi nezdravá " :wink:
001Kristian
Novice
Novice

Inak, vraj je na vseobecne chudnutie velmi dobre behanie. Ja som zial v takej situacii ze nemam kam chodit behat (viem, ze pre mnohych nepochopitelne, ale je to tak). Beziaci pas (alebo ako sa to vola, verim, ze viete, co myslim) doma nemam, zato mam stepper, nieco taketo: http://www.sz-wholesale.com/uploadFiles ... 12_134.jpg . Dokaze to nahradit beziaci pas?
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

OMG...ze nemam kde behat to co je za somarinu, vzdy sa najde miesto kde sa da behat, ked takto pises predpokladam ze si z mesta a to je taky problem behat cez mesto ? :D A behat mozes kolko chces ale aj tak to hlavne zalezi na strave ako to tu bolo pisane (Sacharidove vlny)
001Kristian
Novice
Novice

Pytal som sa, ci stepper dokaze nahradit bezecky pas.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Môj názor je že nie :? nenahradí
Ares011
Star
Star

Príspevok od používateľa Ares011 »

Myslim ze to bola uplne jasna odpoved...
kali520
Darca
Darca

001Kristian napísal:Pytal som sa, ci stepper dokaze nahradit bezecky pas.
Nahradit v com? Je tak tazke pochopit ze chudnutie zavisi na strave? S behanim, so steprom, s bicyklom s honenim ko*ot si len regulujem pocet spalenych kalorii.
001Kristian
Novice
Novice

Kali520 > Mozes sem uviest nejaky priklad vsedneho dna, pocas ktoreho by sa dalo schudnut co najefektivnejsie? (jedalnicek aj cinnosti)
parleyvoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa parleyvoo »

caves, začal som cvičiť asi tak v zime.
Keďže som v škole začal flákať telesnú ešte na základke a teras na strednej aj flákam :-D tak to nebolo nič moc, akože vôbec som nebol tučný práveže chudý aj som :D ale svalstvo som mal dosť na slabej úrovni. :-/

Tak som sa dal na cvičenie, nie len na brucho ale aj s činkami na ruky, chrbát, aby som do leta nejako vyzeral. :-)

Na začiatku som ledva spravil 20 brušákov a to nepreháňam, po pár dňoch som sa dostal na 30 brušákov po nejakej dobe som skočil z 30 tich na 50 brušákov, najskôr to nebolo vkuse ale s nejakou dvojminútovou pauzou. Začalo sa to zlepšovať postúpil som na 100 vkuse a tak som asi mesiac cvičil, potom som sa odhodlal na 200. Len tak som skúsil kolko dám a pri 300-vke som necítil takmer žiadnu únavu, brucho úplne v pohode, upozorňujem že vkuse bez prestávky. :-D
Zistil som že to nemá už zmysel len tak robiť brušáky, tak som začal s činkou za hlavou. postupne som pridával až som sa dostal na 100 brušákov s 10 kg činkou za hlavou, možno sa to zdá ale je to riadna makačka.
Síce som mal asi 2 mesiace pauzu dnes zase začínam. :-)

Problém je v tom, že tehličky nie je moc vidno, stále im bráni tuk. Keď napnem brucho tak ich je vidno pri vrchu brucha ale dolu už nie. :-/

Čo s tým? Treba nejako zhodiť ten tuk, skúsim bike, tak to hadám aj pomôže. :-)
kali520
Darca
Darca

001Kristian napísal:Kali520 > Mozes sem uviest nejaky priklad vsedneho dna, pocas ktoreho by sa dalo schudnut co najefektivnejsie? (jedalnicek aj cinnosti)
Na kazdeho plati nieco ine. Neni vzorovy jedalnicek a cinnost, vzdy je to individualne. Mas kopec diet, ckd, sacharidove vlny, nizkotucna dieta, nizkosacharidova atd atd...

Nejaka cinnost je tam zbytocna, ako som povedal s tym len regulujes pocet spalenych kalorii. Silovym treningom zase udrziavam svalovu hmotu.
parleyvoo napísal:Čo s tým? Treba nejako zhodiť ten tuk, skúsim bike, tak to hadám aj pomôže.
Nepomoze. Opat stale to iste dokola, je to o strave.

Inak silova vytrvalost nema nejak nic spolocne s velkostou a tvarom svalu, to na margo toho obrovskeho poctu opakovani.
parleyvoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa parleyvoo »

O strave? ja sa snažím jesť čo najmenej sladkého, v opdstate sladké ani nejém, jem ovocie, zeleninu, cestovinu, rižu, zemiaky, priznávam mäso moc nejém, maximálne párky, šunku, salámu, ale iba občas.
Nejaké tie jogurty, dosť syrov, mám niečo zmeniť?

Aha ako teda mám cvičiť brucho, keď už mi je to málo 100 bušákov bez činky za hlavou, ta ksom si dal činku nvm, mám ratšej zvýšiť váhu činky a menej opakovaní?
Napísať odpoveď