Strana SaS

Diskusie na politické témy...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana Richarda Sulíka

Príspevok od používateľa gogo956 »

smutne som sa uz pred volbami usmieval, ked som vsade z ust vysokoskolakov a mladych ludi pocul ze treba volit Sas, neuveritelna naivita z nich srsala, ze vsetko zmenia a urobia asi raj na zemi..chacha, mal som ich prekuknutych uz odzaciatku, su to vsetko uplne rovnake masky, ci lavica ci pravica alebo nech sa volaju ako chcu, vsetcia tam lezu len preto aby si nahrabali, podojili stat, lebo vedia ze sa im NIC NEMOZE STAT, ZABEZPECIA SEBA AJ SVOJE DETI a nic sa im nestane, maju v rukach moc, justiciu, a keby prislo nahodou na najhorsie tak si dokazu zaplatit tych najlepsich a najdrahsich pravnikov, alebo rovno zmiznu niekam do Karibiku a budu si tam g*le valat pri mori, vsetko je to podvod, ludia pochopte to..Vsetcia kradli, kradnu a budu kradnut, preto sa tam aj politici tak tisnu.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

z povolebnej diskusie na prope:
Clovek viduc p.Krajcera v prednej rade SAS by mohol namietat, ze ide o Ruskovu predlzenu ruku. O co horsie bolo vidiet stretnutie p.Radicovej a p.Sulika pocas volieb a ich priznanie, ze sa uz roky rokuce poznaju. O pravde a laske tychto dvoch pre dalsie 4 roky nasich najvyznamnejsich politikov vypoveda aj zakulisna poznamka p.Sulika.. "kampan ma stala 300 milionov, do konca roka chcem mat z nich 900!" (mysli v korunach dufam).
... http://www.protiprudu.info/komentare/in ... 387&from=1

je mi jedno co si teraz o tej sume myslite, ale sulik to ako sa zda mysli s navratnostou svojej investicie vazne a zobral to pekne od podlahy.

PS ja viem, vsak aj fico, ale niekto tu pred volbami mal plnu hubu o novej kulture a co sa clovek nedocita?! vsak oni sa chcu pomaly uz aj mlatit. mlady vychrdly riaditelko z hypermarketu :D

PSS a nebojte, cital som aj to, ze sulik to nebude lamat cez koleno. znova sa teda ukazal iba ako ty len drz, risko, ty len drz ten...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

krija: diskusne prispevky na prope (ale aj na inych portaloch) maju nulovu vypovednu hodnotu, bol by som radsej, keby sme sa riadili overenymi faktami.
Je vsak jasne, ze Sulikovci touto srockou urobili velku chybu a urcite tym aj stratili velku cast volicov, pretoze je to presny opak toho, co hlasali pred volbami. A ked uz niekto nevolil SaS kvoli legalizacii marihuany, tak ich volil kvoli tomu, ze chcel novu politicku kulturu, ktoru vsak porusili hned pocas prvych 100 dni vlady.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako keby som to tu nepísal. Stotožňujem sa s gogom956, takisto som videl tú eufóriu a až také ako keby "hnutie SaS za nové Slovensko".

Netrvalo to ani dlho a opäť sa ukazuje, aká je to pravda, že politika a moc len korumpuje, prípadne sa tam ide rovno len zarobiť a zbohatnúť.

Dokedy budú ľudia takí hlúpi a budú odušu voliť a naivne pri tom veriť na zmenu a navyše odsudzovať tých, ktorí voliť nejdú ?

Pozrite sa do histórie - všetky radikálne postupy v myslení, zmeny, všetok pokrok vyšiel z más, zdola. Až keď sa začali masy búriť a angažovať, až vtedy sa ľady pohli.

Žiadni dobrí králi a spravodliví vládcovia, to je mýtus.

Dokedy nebudú ľudia rozhodovať sami o sebe priamo a len odovzdajú túto zodpovednosť pár privilegovaným samozvaným bastardom, dovtedy sa nič podstatné nezmení.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

krija: diskusne prispevky na prope (ale aj na inych portaloch) maju nulovu vypovednu hodnotu, bol by som radsej, keby sme sa riadili overenymi faktami.
Niektoré diskusné príspevky propu predbehli o minimálne rok celkovú situáciu dnes. Žiadnu výpovednú hodnotu však nemajú niektorí diskutujúci na tomto fóre.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

napríklad tí, ktorí tu neustále citujú prop a podobné jednostranne a tendenčné nezmysly (ešte aj pravicové SME si dokáže otvoriť hubu na terajšiu koalíciu, so much for "nestrannosť" propu, že áno). Prečo si to myslím, som už vysvetlil v inej téme. Zároveň budem donekonečna upozorňovať na to, že tí "diskutujúci so žiadnou výpovednou hodnotou" dokážu kritizovať hocijaký subjekt, pričom ty a tebe podobní nie (to som tu už tiež vysvetľoval sto krát).
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

SMER zaraba roky rokuce na tom istom na com idu teraz Sulikovci (a dokonca zisk ide samotnej strane) ale zaujimave ze to nikomu neprekaza celu tu dobu...ale ked uz ide robit SaS to iste co SMER je s toho megakauza...ale na SMER si nikto nespomenie.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

MakeFake napísal:SMER zaraba roky rokuce na tom istom na com idu teraz Sulikovci (a dokonca zisk ide samotnej strane) ale zaujimave ze to nikomu neprekaza celu tu dobu...ale ked uz ide robit SaS to iste co SMER je s toho megakauza...ale na SMER si nikto nespomenie.
-mozno je to tym, ze Sas sa pred volbami sama profilovala ako nova strana
citujem "sloboda, solidarita, slusnost a zdravy rozum". Takze ludia opravnene ocakavali radikalnu zmenu, alebo aspon snahu o dodrziavanie predvolebneho programu z ktoreho teraz ked su vo vlade pomali uz vylucili asi skoro vsetko. Zda sa Ti to v poriadku?? vo mne to nejaku extra doveru zatial nevyvolava. V podstate nechapem, ako si to moze strana dovolit, ze najprv volicov nabalacha na nejake predvolebne sluby a uz na druhom zasadnuti sa dohodnu ze to riesit nebudu, oni vedia ze Slovaci su taky holubici narod co si necha aj na hlavu sr*t.. Najlepsie je ze vsetci poukazovali na Fica ze je aky on populista, pritom ked tie Radičovej sebavedome vyhlasenia okolo eurovalu a pomoci Grecku, ze nic platit nebudeme,to bolo TO ISTE, lebo velmi dobre vedela ze si nepomoze a nakoniec bude musiet pocuvat co jej v Bruseli povedia, bolo to len divadelne vystupenie pred publikom. Dzurindove predvolebne sluby o dvojnasobnych platoch v minuloych volbach, to nebol populizmous cisty ako víno?? Sulik mi bol celkom sympaticky do doby dokym nevysiel s predvolebnym programom-nic ine ako populizmus najhrubsieho zrna.
Nejde mi vobec o to kydat na terajsiu vladu, len si myslim ze je treba si zlozit ruzove okuliare a pozerat sa na realitu taka aka je..
Gothar
Moderátor
Moderátor

MakeFake napísal:SMER zaraba roky rokuce na tom istom na com idu teraz Sulikovci (a dokonca zisk ide samotnej strane) ale zaujimave ze to nikomu neprekaza celu tu dobu...ale ked uz ide robit SaS to iste co SMER je s toho megakauza...ale na SMER si nikto nespomenie.
Plati to, co napisal gogo, plus by som este dodal, ze SMER ma inu volicksku zakladnu, vacsine volicov SMERu mozes priamo pred nosom mavat dokazmi o tom, ze nakradli miliardy a s volicom to nepohne, stale ich bude volit. Volici SaS (hlavne preto ze velka cast z nich su prvovolici) su na toto citlivejsi a zvlast v pripade, ked sa ukazalo uplne opacne smerovanie strany oproti tomu, co hlasali pred volbami. To je ako keby sa Fico vzdal vidiny socializmu a zacal tu budovat fungujuci stat.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja nevidim problem v tych kancelariach. Takto daju zarobit sebe a nie niekomu inemu - Dolezite je aj tak to, ze tie peniaze sa proste minu. Stat na tom tak ci tak neusetri ani cent. A ak to naozaj bude za trhove ceny...pochybujem, ze vobec vyuziju celych 900 eur.
Gothar
Moderátor
Moderátor

tehla a seth: zalozte si temu o prope (ak tu este nie je) a tam si to rieste ;)
Frco: to je prave to, z pravneho hladiska je to ok, ale z moralneho uz nie, zvlast pre stranu, ktora chcela z politiky vymiest klientelizmus. Ine by to tiez bolo v pripade, keby tu budovu vlastnili uz pred volbami a az potom ju vyuzili, no v momentalnej situacii je to tak, ze zbadali moznost na biznis, tak do toho isli a tym, ze to budu prenajimat sami sebe, si zabezpecia zisk bez hrozby jeho straty.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Pravda, ale ak mozme verit Sulikovi, na tom videu hovoril, ze si chceli spravit nejake sidlo strany, podobne ako maju ine strany, takze to planovali uz dopredu by som povedal - ak je to teda pravda :)
Ono ak by toto bol ich najvacsi moralny preslap, tak by som to toleroval, ale vidno, ze este sa v politike nevedia orientovat :)
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Gothar, to snad nemysliš važne, že si premazal moje prispevky a sethove OT tu vpohode nechaš svietiť! Objektivita ti odišla? Ja sa tu hodinu štvem s tým, aby som dokazal, že seth klame, čo som aj dokazal a zrazu pozeram, že je to všetko vymazane, dokonca aj môj prispevok k teme a ešte mi za to daš aj červeny bodik, lol. Pekne... To chceš mazať všetky prispevky, ktore nekorešponduju s tvojimi nazormi? Ty si fakt prikladny moderator

Aby si to zase nevymazal pridam niečo k teme:

Sulik mal v podstate pravdu, že nastoli novu politicku kulturu. Ostatni sa svoje kšefty snažili ako tak utajiť, on to robi spôsobom – ideme sa nabaliť a nehanbime sa za to....

Programové prehlásenie vlády SR 2010:

1. DEMOKRATICKÝ ŠTÁT. Vláda SR vníma, že dôvera občanov v politiku a politikov je nízka. Cieľom vlády SR je, aby občania získali väčšiu dôveru v politikov a politický systém. Za svoju povinnosť preto považuje nastoliť novú politickú kultúru a etiku a dôsledne presadzovať, aby verejné inštitúcie konali vo verejnom záujme a aby konanie v rozpore s verejným záujmom bolo minimalizované a sankcionované.

Pár citátov

SULÍK: SDKÚ-DS nie je skutočnou opozíciou

Redaktor:Ktorým heslom sa Vy ako politik riadite?
Sulík:Dôležité je neopustiť svoje ideály.
Redaktor:Takže ste od toho čerta krajší?
Sulík: Áno. Ale druhá časť toho výroku je podstatnejšia. Teda, že hrám fér. Nerobíme kulehy. Nestaviame na nereálnych sľuboch.

Macher?

Redaktorka: Chcete v politike zarobiť, získať pocit moci?
Sulík: Nie. Chcem sa venovať veciam verejným. Môj osobný cieľ je presadiť odvodový bonus. Osobný životný cieľ. Znížiť odvody na 16 percent, rovnú daň na 16 percent a DPH tiež na 16 percent.
Gothar
Moderátor
Moderátor

tehla:
1. Cerveny bodik som ti nedal
2. sethovi som nechal jeden prispevok, ktory este ako tak nadvazuje na zvysok temy, vsetko ostatne som mazal rovnako jemu ako aj tebe
3. dobre vies, ze cudzie nazory nemazem, mohol si to vidiet v inych temach a teraz som to zmazal len preto, lebo mi beardie navrhol, aby mal prop vlastnu temu, cize vam dalsie hadky o prope v nesuvisiacich temach budem mazat, pretoze ich to zbytocne zahlcuje
4. zaloz temu o prope, tam budes moct dokazovat co ti budu sily stacit a nikto ti na to nesiahne, ale musis sa naucit, ze pisat prispevky na pol obrazovky o nesuvisiacej teme je zbytocne, pretoze ostatni to pri citani temy preskocia a ja to potom aj tak zmazem.
tehla

prečo si zmazal aj môj prispevok k teme a sethov OT si nechal? Tomu hovoriš nestrannosť?

Zopakujem teda, čo som napisal:

"Liberalny dom" zvadza na mnohe asociacie, kde je hrdina shooty, ešte nekresli karikatúry? či tych sa nedočkame?
Gothar
Moderátor
Moderátor

To som nezaregistroval, ak som ti zmazal prispevok k teme, tak to bola moja nepozornost a nie umysel. Navyse by som na to ani nemal dovod, pretoze ked si pozries moje predchadzajuce prispevky, tak uvidis, ze na tuto kauzu mam v podstate rovnaky nazor ako ty, cize sa zbytocne pohorsujes a hladas za tym zmazanim nieco, co tam nie je.
PS: Shooty ma teraz vikend, Sulika uz kreslil viackrat, takze behom nasledujuceho tyzdna by sme sa mohli niecoho dockat. Rovnako teraz vytvoril karikaturu na Beblaveho (SDKU) a tiez viackrat Radicovej, cize tvoje domnenie, ze sa venuje iba sucasnej opozicii, je mylne.
//edit: no tak dokonca Shooty pracuje aj cez vikend, nech sa paci: http://komentare.sme.sk/c/5496270/shooty.html
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

v nadveznosti na moj posledny prispevok v tejto teme:
Sulík sa obhajuje tým, že už strane daroval niekoľko miliónov korún a nemieni jej do konca života darovať ďalšie. "To nie je ani zmysel hry. Verejnosť by mala oceniť, že sme vylúčili kradnúť nejaké peniaze na financovanie strany. Máme snahu urobiť to transparentne za trhové ceny," povedal predseda SaS.
... http://spravy.pravda.sk/sulik-trva-na-p ... domace_p29
tehla

GothaR napísal: //edit: no tak dokonca Shooty pracuje aj cez vikend, nech sa paci: http://komentare.sme.sk/c/5496270/shooty.html
No predstav si to, ten je aktivny :)

Vidiš, niečo podobne som chcel. Len je zaujimave, že Sulika kresli ako nevinne popletene dieťa a Fica ako zúrivého červeného démona z pekel v Slovenskom kroji, prípadne s valaškou....
Gothar
Moderátor
Moderátor

No to je preto, lebo vsetky Ficove vystupenia su agresivne, Sulik je naproti tomu iba taky navonok popleteny chlapik. Mozes tohto cloveka nakreslit ako nevinne dieta: ? A porovnaj si to so Sulikom:
Ano, Sulik nie je na vlastnej tlacovke (nenasiel som k tomu narychlo video), ale celkovo je jeho prejav o dost uhladenejsi ako Ficov.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

tehla:nič si nedokázal, tak si nevymýšľaj. Zavádzaš tak, že to až to pekné nie je. Ja som tam napísal aj odpoveď, ktorá bola zmazaná predtým, než si si to asi stihol prečítať, takže to, že si podľa teba mal posledné slovo, neznamená, že si mal pravdu, tak tu nevypisuj hovadiny, že si dokázal, že klamem. Mimochodom, za podobné obvinenia moderátora som ja od vášho bývalého dobrodinca Tomasita práve vďaka diskusii tu v politike dostal v minulosti basu a vyhrážku s banom za porušenie pravidiel. Takže klídek. Ja som si ani doteraz nevšimol, že to bolo premazané a ak by tu iba moje OT zostali, vadilo by to aj mne a dal by som ich zmazať tiež.

K Sulíkovi - začínam pomaly ľutovať, že som sa vôbec volieb zúčastnil. Viem, že ste to tu poniektorí kuvikali a viem, že teraz sa tu budete posmievať do xichtu, je mi to jedno - v každom prípade si to viem priznať a aspoň som sa zúčastnil volieb. Zdá sa, že u nás predsa len nie je šanca na normálnych ľudí vo vláde a tým som už skoro celkom stratil akúkoľvek dôveru k našej politike a všetkému, čo je s ňou spojené. Howgh.
Napísať odpoveď