Dirt 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Dirt 3

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Wau, CM sa prekonavaju. Ak spravia Sneh lad a dazd este v krajsej grafike ako ta spliechajuca voda v DiRT 2 tak klobuk dole :-D

Tesim sa Split Screen bude super. na Ego engine sa mi paci Damage. uvidime ake bude v F1 2010. Engine stale vylepsuju. Trailer vyzeral super. len ten koniec stym vybuchum nemusel byt :-D. Takze vyzera to zkazdeho nieco. Ci uz obycajne rally konecne aj sneh. Aj Nico ako predvadzal Block v tych videach kde driftoval okolo kamionov a tak. DiRT 2 uz bol moc americky ci akoby som to povedal. Ale co viem isto mozme sa tesit na super grafiku.

Ale Cm mi je dost sympaticke robia dobre hry zavodne co je akurat premna, komunikuju s fanusikmi ci na fore alebo na twitteri.

Ja si zahram rad kazdu zavodnu hru ci uz rFactor co je simulacia alebo aj uplnu arkadu typu blur alebo nieco medzi GRID DiRT Tesim sa jak maly chlapec
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

IGN ponúklo preview na Dirt 3, prichádzajúcu skutočne masívnu rally racingovku. Autori sa v nej budú snažiť vyhovieť obom typom hráčov a to klasickým rally fanúšikom z európy, ako aj arkádovým primárne americkým X-Racerom. Oba tábory bude spájať americký rally pretekár Ken Block, ktorý nahradí Colina McRae ako titulnú postavu hry. Spolu s Kenom sa do hry vráti aj WRC licencia a oficiálne rally trate.

WRC sa bude musieť mať na pozore. Dirt 3 k tomu prinesie rozmanitú ponuku vozidiel, ktorá bude zahŕňať modely z 70-tych, 80-tych a 90-tych rokov až moderné vozidlá. Napríklad Lancia Stratos, Quattro S1, RS2000, Peugeot 205, Lancia Delta Integrale, a aj 555 Subaru Colina McRaeho.

X Games licencia titulu nechýba a extrémne jazdy budú ešte extrémnejšie a podané efektívnejšie. Nová otvorená aréna Compound, bude prístupna v online, offline a splitscreen móde, ponúkne rozmanité preteky a aj vedľajšie úlohy. Bude to ako automobilový skatepark s množstvom minihier.

Nové minimalistické menu nahradí masívne prechádzky po X evente z druhej hry. Z iných zmien sa v engine upraví model nasvietenia, ktorý zreálni prostredia v samotných pretekoch, prispeje k realistickej zmene dňa a noci a pomôže pri atmosferickom zobrazení snehu a dažďa, ktoré budú novými prídavkami do titulu. Model ovládania vozidla sa od Dirt 2 vylepšil a každý pohyb vozidla priam precítite. Zaujímavým prídavkom bude aj možnosť uploadu svojich kúskov a zrážok do sociálnych sietí.

Dirt 3 príde budúci rok.
Prílohy
pict-573.jpg
pict-639.jpg
pict-664.jpg
pict-833.jpg
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Pieer-ZA »

Tieto obrázky už sú aj na predošlej strane. :)

PS: Hneď som vedel, už pred niekolkými rokmi že Block je talent, a že raz nahradí Colin-a. A už sa to napĺňa, hovorí sa o ňom stále viac a nesie už svoje meno aj v titule DiRT. :) Krása.

PS: aréna Compount je dosť relatívny pojem, Sector zase raz zavádza. V skutočnosti sa jedná o arénu Gymkhana.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Pieer-ZA napísal: PS: Hneď som vedel, už pred niekolkými rokmi že Block je talent, a že raz nahradí Colin-a. A už sa to napĺňa, hovorí sa o ňom stále viac a nesie už svoje meno aj v titule DiRT. :) Krása.
Ale prosim ta, keby ho nesponzoruje DC a podobne, tak o nom nevies nic... Ken Block to skusal v rally, ale nevyslo mu to tak robi taketo sponzorske veci... Hociktory jazdec z WRC by dokazal to co on.
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Nadeo napísal:
Ale prosim ta, keby ho nesponzoruje DC a podobne, tak o nom nevies nic... Ken Block to skusal v rally, ale nevyslo mu to tak robi taketo sponzorske veci... Hociktory jazdec z WRC by dokazal to co on.
Nie, vôbec by som o ňom nevedel. Keby si o ňom vedel ty, tak by si vedel že to bol on kto založil DC, takže by bol idiot, keby nevyužil vlastných vecí na propagáciu. To, že ho sponzoruje Monster (ako aj kopu iných talentov) iež nieje náhoda, nie náhodou je Monster Energy firma podporujúca tento typ športu (ako aj Red Bull). O Blockovi sa hovorilo už pekne dávno. Bolo tam aj štastie, ale len o štastí to nieje.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Nadeo čo si tým chcel povedať ? TO že ho sponzoruje DC a Monster Energy (výborný energy drink) je len a len jeho zasluha , aj teba by mohli len preto nič nerobíš :woa:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pieer-ZA napísal:
Nie, vôbec by som o ňom nevedel. Keby si o ňom vedel ty, tak by si vedel že to bol on kto založil DC, takže by bol idiot, keby nevyužil vlastných vecí na propagáciu. To, že ho sponzoruje Monster (ako aj kopu iných talentov) iež nieje náhoda, nie náhodou je Monster Energy firma podporujúca tento typ športu (ako aj Red Bull). O Blockovi sa hovorilo už pekne dávno. Bolo tam aj štastie, ale len o štastí to nieje.
Tak priznavam sa, ze som nevedel o tom ze on zalozil DC. Ale iba vravim to, ze hocikto z WRC jazdcov dokaze to co on, a predsa je povazovany za kinga...
Pieer-ZA
Zablokovaný
Zablokovaný

Tak to proste je. Zahraničný grafik spravil návrh vlka ako maskota pre slovensko v hokeji, a dostal za to strašné prachy, pričom by každý druhý slovenský grafik (dovolím si tvrdiť že aj ja) dokázal spraviť niečo lepšie. Tak to proste funguje. :)
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Codemasters práve dokončili F1 2010 a tak sa plne pustili do vývoja Dirt 3:
Prílohy
pict-937.jpg
pict-317.jpg
pict-206.jpg
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Pekné screeny, už viem podľa čoho je to nové Ken Block Movie :wink:
Filipito
Darca
Darca

ten prvý je skutočný? :D
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Áno ,je to z tohto videa:
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

ach takze to bude este horsie ako som si myslel... tupa arkada kde hlavnu ulohu hra šašo ken block...
Pascalwb
Addict
Addict

ee, sak potvrdili ze tam bude viac aj normalnych rally ako v 2. Ako finsko atd. Proste Americke deticky su prvorade co dodat. je to v kazdej hre
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Šašo Ken Block? Kamoško ty nevieš čo píšeš, trošku sa zamysli, s tým jeho "šaškovaním" zarába milióny a nečudujem sa mu, nakoľko to čo robí on dokáže málo ľudí, či to bude arkáda alebo rally, to je isté, že si to zahrám aj keby Subaru padalo z oblakov :wink:
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Pascalwb: tomu ja neverim. len kecaju a nakoniec tam bude fakt len ten šašo :-)
Shamway: o tom som uz cital. Ale modovany RBR este stale nema konkurenciu :-)
Pascalwb
Addict
Addict

Jak by tam mohol byt len on, rozmyslaj, naco by robili sneh potom atd. Musia spravit nieco pre EU, lebo v Dirte 2 sa EU stazovalo ze je malo. Ale aj nieco pre americke deti, cize Blocka. Sa pozri nato WRC, jak to vyzera, jak keby to bolo z roku 05
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:nakoľko to čo robí on dokáže málo ľudí
ale prosím ťa :D
Filipito
Darca
Darca

cubix napísal:Pascalwb: tomu ja neverim. len kecaju a nakoniec tam bude fakt len ten šašo :-)
Shamway: o tom som uz cital. Ale modovany RBR este stale nema konkurenciu :-)
tak hraj dookolo RBR nikto ťa nenúti hrať neaký DiRT 3
Nadeo - nech sa páči zober si autíčko a sám sa na teba prídem pozrieť :)
Napísať odpoveď