Ignoracia v zrode vztahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ignoracia v zrode vztahu

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Zdravim Vas tu vsetkych
Tento problem sa tyka jednej mojej kamosky.
Je asi tak mesiac vo vztahu a ma taky "maly" problem, ze ju jej priatel "ignoruje". Preto v uvodzovkach, lebo v tom je problem. Cely tyzden je v praci a chodi neskoro domov, tak sa necuduje, ze sa jej neozve, ale ked pride vikend, tak nastava taky problem...prvy su pre neho jeho kamosi, piatok vecer, sobota kamosi a na nu si najde cas az v nedelu. Akoby si az vtedy spomenul, ze existuje. Okrem toho, sa parkrat stalo, ze ked boli spolu, tak sa jej spytal, ze ci pojde v piatok von, no potom to zrusil. Ked su ale spolu, tak je k nej strasne mily a zlaty. Sem tam jej vie zavolat ci je v meste ked ide z prace.
Co by mala spravit? A kde by mohol byt problem?
Ja som jej nevedel poradit, pretoze som mal kde jake podobne problemy a sam som sa s nimi nevedel vysporiadat.
Uvital by som Vase nazory.
Dakujem

P.S.
Take nieco, ze porozpravat sa s nim...to je jasne...ale to ona nechce...snad viete preco.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Re: Ignoracia v zrode vztahu

Príspevok od používateľa bindo011 »

S.T.E.A.L.T.H napísal: P.S.
Take nieco, ze porozpravat sa s nim...to je jasne...ale to ona nechce...snad viete preco.
Nechápem prečo? Beztak inak ako rozhovorom to vyriešiť nepôjde... :roll: . Ja osobne by som na jej mieste vychitil správnu príležitosť a stanovil si nejaké priority vo vzťahu, teda na prvom mieste by mal byť partner a potom všetko ostatné. Kamarátka riešila tento problém "malým rozchodom", kým sa chalan nespamätal a odvtedy je všetko oukej :) .

PS: Netreba sa srať do problémov druhých, lebo sám na to doplatíš.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

bindo011 napísal:teda na prvom mieste by mal byť partner a potom všetko ostatné.
Nesúhlasím. Priateľov, uvažujme aj o kamarátoch si mysím trvalo žiadna partnerka nenahradí. Partnerka je pominuteľná. Priatelia vždy ostanú.
Hovoríme dúfam o prípade že nie sú ešte manželia s rodinou.
S.T.E.A.L.T.H napísal:Co by mala spravit? A kde by mohol byt problem?
Žiaden problém tu nie je, jej partner má jasne stanovené priority a očividne sa chce venovať ako svojím kamarátom, s ktorými má zaužívané stretávať sa piatky a soboty a aj jej, ktorá určite má tiež kamarátky s ktorými sa tiež určite rada stretáva a piatky, soboty sú výborná príležitosť.

Takže tvoja kamarátka by nemala vytvárať problémy a akceptovať jej, na môj vkus rozumne uvažujúceho, partnera :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Racius ale "kakať" na priateľku sa tiež nemá :wink: :P . Darmo ak raz začneš vzťah a potom to flákaš načo je to dobré? Aby si mohol mať status "zadaný". Áno priatelia sú dôležitý, ale tvoje dievča by malo byť pre teba "bohyňou" :) .
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEVO »

Bez rozhovoru to isto nepojde, ale zas sa nesmies vnucovat a ponizovat, aby si po case prenho nebola len "ta ktora ho nutila stretavat sa"
Proste nejak "ho presvedcit" aby sam s nou chcel travit co najviac casu.
Nech pouzije nejake "zenske zbrane" , zvodne pohlady, vyzyvavejsie sa obliekat ked je snim :P
Alebo nech sa snim dohodne ze zavola nejake kamosky a pridaju sa v piatok ci sobotu knim ? :smt007
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

bindo011 napísal: Nechápem prečo? Beztak inak ako rozhovorom to vyriešiť nepôjde... :roll: .
Tak ze ak nechapes preco...tak ide o to, co napisal NEVO
NEVO napísal: aby si po case prenho nebola len "ta ktora ho nutila stretavat sa"
Preto...

bindo011 napísal: PS: Netreba sa srať do problémov druhých, lebo sám na to doplatíš.
A ja sa "nestaram", ja som jej slubil, ze tu napisem...lebo su tu urcite skusenejsi ludia ako ja a ja jej nwm poradit.
P.S.
Ak tu odpovedas na prispevky ludi, ktori potrebuju radu, tak sa nestaras do problemov inych?...

//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 10:45)
bindo011 napísal:Racius ale "kakať" na priateľku sa tiež nemá :wink: :P . Darmo ak raz začneš vzťah a potom to flákaš načo je to dobré? Aby si mohol mať status "zadaný". Áno priatelia sú dôležitý, ale tvoje dievča by malo byť pre teba "bohyňou" :) .
S týmto plne súhlasím...
bugysk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bugysk »

kolko ma rokov,15?
to myslis vazne ze caka pomoc od niekoho na internete ked SAMA NEVIE CO VLASTNE CHCE ( a az teraz budem kkt - ostatne ako vacsina ludi...) ??? preco hladaju ludia "pomoc" u ostatnych ked vedia ze je to cisto ich vec a nikto iny ju nema 1. pravo 2. moznost riesit..

/protip: nech sa zmieri ze s nim iba yebava(ak je to ten pripad ofc), a ak sa jej nepaci nech hlada inde..

niekedy som iba bez slov, niekedy ma taketo veci aj trochu vytocia..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ja osobne nevidim cim je to problem :-D :-D tiez som vzdy mal piatok jednoznacne vyhradeny pre kamaratov a cez to nesiel vlak :-) :-) ... holka ta necha a ked nebudes udrziavat kamaratstva tak s kym sa z toho budes spamatavat ? :-P
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kiara24 »

mala by sa s nim urcite porozpravat...mala som podobny problem vo vztahu (dievca doveruje chlapcovi,pusta ho von s kamaratmi,az kym sa jej mily nezacne stretavat a robit ine veci s inymi holkami:(, je to krute,ale vo vacsine pripadoch aj pravdive) a viem,ze ju to casom prestane bavit...zacnu hadky a podobne veci..ktore k nicomu nevedu len k rozchodu..takze je to len na nej..ak jej to tak vyhovuje,ze jej ,,staci" jeden den s nim...tak potom ok,ale ak nie..mala by to cim skor riesit..uz nech jej na to odpovie cokolvek
vlastne preco ju nevezme von s jeho kamosmi?ved keby ju mal tak rad,tak nebude chciet,aby si rozumela aj ona s nimi? pride mi to cele,ze sa s nou asi len zahrava a asi musim suhlasit aj s bugyskom...aby to nebolo len to,ze sa s nou zahrava a ma ju len na jedno...je to len moj nazor,nevidim do toho viac
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Kiara houby on povedie ju, väčšinou je to tak že žena podvedie muža = len ty to tak nevidíš
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nechápem, prečo sa s ním nechce o tom porozprávať. Považuje to za "ponižujúce" alebo čo také? Ak cez týždeň nemá čas a cez víkend ju tiež väčšinou času ignoruje, kedy chce byť s ňou? Ak uprednostní kamošov, tak nech si aj ona niekam vyrazí, ale mohol by sa jej venovať aspoň cez týždeň večer a plný deň cez víkend. Ak dvaja ľudia môže byť spolu a nie sú, je na tom niečo otázne a zo začiatku vzťahu obzvlášť.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

bugysk napísal:kolko ma rokov,15?
to myslis vazne ze caka pomoc od niekoho na internete ked SAMA NEVIE CO VLASTNE CHCE ( a az teraz budem kkt - ostatne ako vacsina ludi...) ??? preco hladaju ludia "pomoc" u ostatnych ked vedia ze je to cisto ich vec a nikto iny ju nema 1. pravo 2. moznost riesit..

/protip: nech sa zmieri ze s nim iba yebava(ak je to ten pripad ofc), a ak sa jej nepaci nech hlada inde..

niekedy som iba bez slov, niekedy ma taketo veci aj trochu vytocia..
1. nema 15...ma 19
2. mno ako ja osobne som si nevsimol to, ze by nevedela co che...ako to nwm kde na take chodis...
3. dalsi taky co si mysli, ze nema pravo a moznost a podobne....tak sa potom nevyjadruj ked nemas pravo a moznost...mimochodom potom na co je tu tato diskusia...
4. neyebava s nim
nordkapp_pb napísal:... holka ta necha a ked nebudes udrziavat kamaratstva tak s kym sa z toho budes spamatavat ? :-P
s tymto musim suhlasit...to mas pravdu, ale nie zas tak, ze sa vidia raz za tyzden hej...to nie je nic moc a este nie na zaciatku vztahu
bolek napísal:Nechápem, prečo sa s ním nechce o tom porozprávať. Považuje to za "ponižujúce" alebo čo také? Ak cez týždeň nemá čas a cez víkend ju tiež väčšinou času ignoruje, kedy chce byť s ňou? Ak uprednostní kamošov, tak nech si aj ona niekam vyrazí, ale mohol by sa jej venovať aspoň cez týždeň večer a plný deň cez víkend. Ak dvaja ľudia môže byť spolu a nie sú, je na tom niečo otázne a zo začiatku vzťahu obzvlášť.
1. nechce sa s nim o tom rozpravat...lebo ak mu to povie a on zmeni svoje spravanie, tak to bude vyzerat kus znasilnene...pretoze to bude... ze sa sprava on tak ako chce ona...nie sam od seba
Po pravde je to pritiahnute za vlasy...lebo ak si to neuvedomuje sam, tak nwm ako inak si to ma uvedomit, ked nie pokecom, ale ja ju chapem...lebo som mal podobne problemy...a wem ako uvazuje
2. je tam vela otazok a ziadne odpovede
bugysk
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bugysk »

S.T.E.A.L.T.H napísal:
1. nema 15...ma 19
2. mno ako ja osobne som si nevsimol to, ze by nevedela co che...ako to nwm kde na take chodis...
3. dalsi taky co si mysli, ze nema pravo a moznost a podobne....tak sa potom nevyjadruj ked nemas pravo a moznost...mimochodom potom na co je tu tato diskusia...
4. neyebava s nim
1. to mi je luto
2. keby vedela co chce tak sa nepyta ostatnych a zariadi sa, ale vzhladom na tvoju silnu schopnost porozumiet textu vid bod 3 mi to uz je jasne..
3. citaj pomaly viackrat a mozno pochopis. ja "si nemyslim" - ja konstatujem fakty
4. to som rad (za nu), o to jednoduchsie

ak ma 19 a stale nechape ze komunikacia je cislo 1 tak je mi len luto...
btw, zatial by som to nazval skor nova kamoska(resp.vikendovka ak mu dala) nez vztah..co caka, ze po mesiaci ked ju videl dokopy parkrat ze s nou bude kazdy den?ked ma pracu a kamosov? you serious?
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

bugysk napísal:
1. to mi je luto
2. keby vedela co chce tak sa nepyta ostatnych a zariadi sa, ale vzhladom na tvoju silnu schopnost porozumiet textu vid bod 3 mi to uz je jasne..
3. citaj pomaly viackrat a mozno pochopis. ja "si nemyslim" - ja konstatujem fakty

btw, zatial by som to nazval skor nova kamoska(resp.vikendovka ak mu dala) nez vztah..co caka, ze po mesiaci ked ju videl dokopy parkrat ze s nou bude kazdy den?ked ma pracu a kamosov? you serious?
Ja len,vypocut si,precitat nazory nezainteresovanych tiez nemusi byt na skodu,to neznamena ze sa clovek nedokaze zariadit..

Plus Stealth,s kludnym svedomim odkaz kamoske,to ze chodi von s kamosmi je uplne v poriadku,aj ked ja by som asi v opacnom poradi,najskor on az potom by prisli na radu moje kamosky,ale treba akceptovat,ze chlapi su trosku ini a mozno je to aj pre jej dobro,ma ho pre seba uz oddychnuteho a zrelaxovaneho.A tiez,ze ked sa niekomu neozyvam,neznamena to ze nanho nemyslim,ako z pozicie zeny by ma mierne skrelo,ze ma ma cely tyzden v pazi a nenapise mi ani blbu smsku..ale co uz,treba si ujasnit priority :)
Lilith
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Lilith »

Ked to myslia vážne tak by si mali dať priority vo vzťahu.

Keď sa viac ten chalan stretáva s kamarátmi ako s priateľkou tak žiadny vzťah nevybuduje - to skôr buduje vzťah s kamarátmi. Ak chce svoju slobodu viac ako svoju priateľku tak ten vzťah bude na prd, lebo ak sa zoberú tak on si aj tak bude robiť čo chce... domov príde prespať, poyeb*ť manželku a potom hurá von za svojou slobodou. Vzťah nevybuduješ ak sa raz do týždňa stretneš s tou "vyvolenou" osobou na pár hodín. Ak to s ňou myslí vážňe tak sa bude musieť v niektorých veciach obetovať.

Ak sa zoberú tak ho bude jeho ŽENA čakať doma, keď príde z práce - nie jeho kamaráti. Ona mu bude prať, žehliť, variť, porodí mu deti, bude sa o neho starať, bude zvládať jeho nálady a tvrdosť, nadávky a neporiadok každý deň. S ním bude žiť.
Kamaráti prídu raz za týždeň, každý sa tvári, že je všetko v poriadku, pobavia sa a odídu.
Nech si dá každý sám na vážky ktorý vzťah by si mal viac pestovať, či ten ktorý pre teba naozaj niečo znamená a v budúcnosti ti prinesie ďaleko viac alebo len pár kamarátov, s ktorými ti je raz do týždňa dobre. A mimochodom, aj kamaráti prídu a odídu. No keď to zahráš správne, a vybuduješ ten správny vzťah, tak môže byť pre teba každý deň nebo na zemi a nie len únikom z reality.
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

bugysk napísal:
1. to mi je luto

vzdladom na tvoju silnu schopnost porozumiet pointe v bode tri... som chcel povedat, ze sa nevyjadruj, ked sa ti to nezda spravne a svoje zvasty si nechaj pre seba (a nechytaj sa slovicok)

a vzhladom na tvoju silnu schopnost porozumiet textu alebo skor mozno ze nevies docitat...tak prv docitaj cely koment a pochopis preco sa nechce rozpravat...

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2010, 20:20)
Lilith napísal:Ked to myslia vážne tak by si mali dať priority vo vzťahu.

Keď sa viac ten chalan stretáva s kamarátmi ako s priateľkou tak žiadny vzťah nevybuduje - to skôr buduje vzťah s kamarátmi. Ak chce svoju slobodu viac ako svoju priateľku tak ten vzťah bude na prd, lebo ak sa zoberú tak on si aj tak bude robiť čo chce... domov príde prespať, poyeb*ť manželku a potom hurá von za svojou slobodou. Vzťah nevybuduješ ak sa raz do týždňa stretneš s tou "vyvolenou" osobou na pár hodín. Ak to s ňou myslí vážňe tak sa bude musieť v niektorých veciach obetovať.

Ak sa zoberú tak ho bude jeho ŽENA čakať doma, keď príde z práce - nie jeho kamaráti. Ona mu bude prať, žehliť, variť, porodí mu deti, bude sa o neho starať, bude zvládať jeho nálady a tvrdosť, nadávky a neporiadok každý deň. S ním bude žiť.
Kamaráti prídu raz za týždeň, každý sa tvári, že je všetko v poriadku, pobavia sa a odídu.
Nech si dá každý sám na vážky ktorý vzťah by si mal viac pestovať, či ten ktorý pre teba naozaj niečo znamená a v budúcnosti ti prinesie ďaleko viac alebo len pár kamarátov, s ktorými ti je raz do týždňa dobre. A mimochodom, aj kamaráti prídu a odídu. No keď to zahráš správne, a vybuduješ ten správny vzťah, tak môže byť pre teba každý deň nebo na zemi a nie len únikom z reality.
s tymto suhlasim ciastocne...lebo ja som sa svojej venoval moc a kamosov poslal do teplych krajin...a nebolo to dobre...ostal som bez nej a ciastocne aj bez kamosov

//autoeditácia príspevku (09 Aug 2010, 20:24)
ithory napísal:
Ja len,vypocut si,precitat nazory nezainteresovanych tiez nemusi byt na skodu,to neznamena ze sa clovek nedokaze zariadit..
presne..ona sa vie zariadit...ale prv chce nazory nezainteresovanych a skusit to riesit tak, ze kde by mohol byt problem bez toho aby sa priamo pytala...ale niektori ludia nevedia pochopit...tak ze co spravis...

//autoeditácia príspevku (18 Aug 2010, 20:06)
OK...CLOSED...vzhladom na to, ez tu kazdy radil komunikaciu....tak vsetko by bolo pekne, keby dotycny dotycnu neignoroval nejako...tak ze GAME OVER...
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

sexy spodne pradlo a potom si ju vsimne
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

it_novice napísal:sexy spodne pradlo a potom si ju vsimne
Hej,ale iba za jednym ucelom a pochybujem ze toto je o co prave stoji..
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

ithory napísal: Hej,ale iba za jednym ucelom a pochybujem ze toto je o co prave stoji..
Skôr či neskôr k tomu príde, tak prečo radšej nie skôr ako neskôr :P
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

begbeee napísal: Skôr či neskôr k tomu príde, tak prečo radšej nie skôr ako neskôr :P
uz je koniec, nema k comu dojst
Napísať odpoveď