Európske futbalové poháre
-
Sovjet
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Žreb LM a UEFA
Stuttgart je silný, ale slabší ako v minulej sezóne. Verím, že Slovan má šancu hrať dobrý futbal, a možno aj prekvapiť. Grendel nemyslím, si, že by teraz mal na reprezentáciu. Isto v Slovane nevydrží a predajú ho. Chlapčisko má na to aby bol z neho dobrý futbalista. 
Aj ja v to verím ... a možno Slovan naozaj vyhrá ? moc tomu neverím ... uvidíme
-
Scorpion90
King
potom co som dnes videl Slovan, len toto mi pomoze pri zapase so Stuttgartom
- Prílohy
-
- j.JPG (17.07 KiB) 950 zobrazení
loool ... si zabil ... Ale verme že sa bude dať pozerať na ten zápas dobre a Slovan vyhrá .... a kedy to presne hrá ?
Prvý zápas sa hrá 19.8 a odveta 26.8 
aha ok ... Lebo som nevedel kedy , som pozeral aj žreb ale som si nezapametal datum ... ale dik
-
kukiak
Addict
Kde sa bude dat pozerat Sparta - Zilina ? ak vobec niekde.. :-/
-
Sovjet
Expert
Na jednotke aj trojke. Ale isto aj cez internet sa bude dať. O 20:15 začínajú so štúdiom a zápas ide o trištvrte...
-
kukiak
Addict
aha dakujem, lebo na strankach ako tv-program.sk to nebolo, tak som myslel, ze to ma nieco zase s tymi pravami a podobne.. takze som rad 
-
Sovjet
Expert
LM aj UEFU bude dávať STV-čka. Myslím Slovan a Žilinu. No uvidíme! Myslím, že Žilina má šancu, horšie so Slovanom.
Tak Žilina hrala prvý polčas dobre a mala aj pár pekných šancí. V druhom polčase myslím že padne aj nejaký ten gólik.
Pekne oni
Škoda tej Ježovej prihrávky 
-
mfp
Medium Star
Ah jaj ako nefanusik Ziliny som sklamany 
// K- za to ze niekto fandi inemu timu, to je uz naozaj privela
// K- za to ze niekto fandi inemu timu, to je uz naozaj privela
-
Betarik
Professional
tu nejde len o zilinu ale o cele slovensko ja tiez nejak nemusim zilinu ale fandim im a vysledok ma potesil
hrali paradne boli lepsi
uz sa tesim ked sa pojdem kuknut na LM 
Pravý futbalový (slovenský) fanúšik je ten, ktorý dokáže fandiť aj druhému tímu, ak ide o úspech celého slovenského futbalu.
Žilina podala super výkon, škoda že Ceesay nedal v tej tutovke gól, ale aj napriek tomu je to výborný výsledok. Snáď si to v odvete nepokazia.
Žilina podala super výkon, škoda že Ceesay nedal v tej tutovke gól, ale aj napriek tomu je to výborný výsledok. Snáď si to v odvete nepokazia.
-
DanielDevil
Addict
mňa stv live stream sklamal, akoby nestačilo že to bolo asi 10x10 cm a nedalo sa to zväčšiť ale ešte to aj vypadávalo 
čo sa týka Žiliny tak ma príjemne prekvapila, hrala dobre, akoby ani nehrala vonku a Sparta môže byť rada že to skončilo len 0:2
čo sa týka Žiliny tak ma príjemne prekvapila, hrala dobre, akoby ani nehrala vonku a Sparta môže byť rada že to skončilo len 0:2
Žilina ukázala favoritovi zas a opäť, že futbal sa hra na trave a nie na papieri, ja som im veril a na minutku som nezavahal
. Síce podľa mna chýbal citeľne najmä Sionko, ale napr. Repkovi by som ukazal červenu ešte v prvom polčase za tie jeho protesty (chlapík si myslí, že je potetovaný, tak sa z neho rozhodca pos_rie
)......bravoooo Žilina, ale ešte nič nie je vyhraté, doma treba dať nejaký ten golík
btw. hráč zápasu pre mňa: Cessay
btw 2. http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... kRqRlNI%3D
škoda nižšieho vkladu, kedže väčši obnos stavím na hovadiny a na iste tipy len drobné
btw. hráč zápasu pre mňa: Cessay
btw 2. http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... kRqRlNI%3D
škoda nižšieho vkladu, kedže väčši obnos stavím na hovadiny a na iste tipy len drobné
Krása, perfektný výsledok pre Žilinu, už sa teším na odvetu. Sparta dnes nemala svoj deň a až na dve strely nič neukázala. Dufam že Žilina postúpi a zahrá si s nejakým veľkoklubom. 
Výborne ďalší bod do koeficientu pre Slovensko.
Ešte by mohli vyhrať aj druhý zápas a aj Slovan by mohol pridať nejaký bod aspoň doma. Aj keď je pravda , že má oveľa ťažšieho súpera ako Žilina.
Ešte by mohli vyhrať aj druhý zápas a aj Slovan by mohol pridať nejaký bod aspoň doma. Aj keď je pravda , že má oveľa ťažšieho súpera ako Žilina.
-
hojko
Site Admin
Videl som len druhy polcas, ale super. Zilina hrala velmi dobre a hrala podstatne lepsie, skoda vsak, ze nedala tri goly, mohlo byt uz rozhodnute.