Uplne zarovnanie/roztiahnutie v IE

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
weroro
Flash coder
Flash coder
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Uplne zarovnanie/roztiahnutie v IE

Príspevok od používateľa weroro »

Ahojte .

Robim si pohyblive pozadie vo windowse a narazil som na pre mna dost problem, pri roztahovani objektu v IE na celu obrazovku. Vzdy mi po okrajoch ostava medzera (vid. priloha - cerveny ramik).
Skusil som pouzit marginheight="0" marginwidth="0" ale to v IE dako nefunguje. vedeli by ste mi poradit ako to ma spravit bez pouzitia DIV a celkovo CSS? Pisem sem preto lebo som sa nedogooglil nic normalne vsade to riesia iba cez CSS.

Este by ma zaujimalo, sice je to dost mimo temy, ale ked mam to pozadie nahodene, (je to vlastne html tusim sa to ozacuje Active Desktop) tak nemam priehladne popisky na ikonkach. To az taky problem nie je, ale bodlo by riesenie ak teda dake existuje.

Dakujem

//Auto post
Takze prvy problem som vyriesil dost pre mna komickym sposobom :) do body som pridal aj leftmargin="0" topmargin="0" ktore poutivam na zarovnanie vo flashi :) a ono to fungovalo.
Ak by ale niekto vedel ako vyriesit to stymy ikonkamy to by bolo super.
Prílohy
My desktop
My desktop
RaZ
Novice
Novice

Re: Uplne zarovnanie/roztiahnutie v IE

Príspevok od používateľa RaZ »

*{margin: 0px; padding: 0px;}
toto daj na zaciatok
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ta cervena farba v body sa tam odkial dostala? podla mna ju ten nazov ikony dedi z body, tak ked to tam odstranis tak by to mohlo fungovat.. (alebo tam nabehne potom cierna farba?)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

ano dedi to z body a ked zmenim farbu zmeni sa aj pozadie na textoch na tych ikonkach.. ked to z body odstranim tak to ikonkove pozadie je biele.
Napísať odpoveď