A čomu som sa šikovne vyhol ? Pripomeň mi to, ja sa nezvyknem vyhýbať odpovedi, to nie je môj štýl.
Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
S homosexuálnym správaním, ktoré je prehnané a "nanucované" nesúhlasím ani ja, resp. nie je mi po vôli. Ale určite ma to neštve viac než to, že napr. malý sused minulý víkend vytruboval celú sobotu s vuvuzelou ako šialený.
A čomu som sa šikovne vyhol ? Pripomeň mi to, ja sa nezvyknem vyhýbať odpovedi, to nie je môj štýl.
-
KaptMichal
King
Ja netvrdím, že to čo tu riešime na fóre sú moje najväčšie problémy v živote.Ešte raz zopakujem - ak chcú byť tak veľmi začlenení nech si neorganizujú "svoje vlastné akcie" lebo tým sa len viac odčleňujú od ostatných, veď to je elementárna logika...
-
tehla
Čo je chore je to, aby homosexualy mali na základe svojej uchylky nejaké práva naviac a aby si vynucovali verejný rešpekt a uznanie. Homosexuálna lobby sa snaži vnucovať ľudom, že ich chovanie je dokonca nejaky druh „hrdinstva“ alebo, že je to rovnocenné s heterosexualnym chovanim a snahou o založenie rodiny. Došlo to už tak ďaleko, že tymito oplzlosťami sa snažia indoktrinovať deti, ked vychadzaju učebnice alebo priručky, v ktorych mama je Peter a otec František (nehovoriac o snahach o zmenu pomenovania mama a otec za rodič 1 a rodič 2 apod.). Keby boli ti homosexualy aspoň trochu súdni, nechovali by sa podobne nepričetne. O perverznych homosexualnych zrazoch, kde vykonavaju všelijake nechutnosti priamo na verejnosti sa radšej ani nejdem vyjadrovať. O prepojeni homosexuality, pedofilie, pohlavnych chorôb, deviantneho chovania tu už tiež bolo popisaneho dosť.
Toto predvadzanie nechutnosti na alegorickych vozoch a pod. je uplne normalne:
Aj by som ti daco povedal Tehla, ale bolo by to odomna velmi velmi hnusne. Ale poviem ti, ze poznamku by som mal na tvoju aktivitu v dalsej teme v tejto sekcii fora.
KaptMichal: Je to ich spôsob boja, ich spôsob protestu.
Opakujem, ak sa cíti istá skupina vytláčaná či izolované, je normálne, že sa združujú do svojich spolkov či klubov.
Ako tu bolo spomenuté, keď si homosexuál napr. nájsť partnera, skôr ho nájde v gay klube, ako niekde inde.
Ďalej, je veľa prípadov takých, že homosexuál je úplne "bežný", bežne sa správa, všetko. Jeho okolie sa k nemu však začne inak správať (odcudzene), ak presiakne informácia, že je homosexuál.
Čo ostáva takýmto ľuďom ? Nemaľujú sa, neukazujú cicku na ulici, ale sú v podstate takisto napádaní a to len kvôli tomu, že majú inú sexuálnu orientáciu. Musia teda protestovať, robiť pochody, aby poukázali na tento problém.
tehla niekedy vo svojich príspevkoch vystihne aj časť pravdy , ale celé to zhodí tým, že to ostatné hyperbolizuje a totálne propagandisticky posunie do takej pozície, aby to zapadalo do jeho svetonázoru.
K jeho príspevku sa nebudem vyjadrovať, lebo to nemá zmysel, sú to z 90% nezmysly.
Opakujem, ak sa cíti istá skupina vytláčaná či izolované, je normálne, že sa združujú do svojich spolkov či klubov.
Ako tu bolo spomenuté, keď si homosexuál napr. nájsť partnera, skôr ho nájde v gay klube, ako niekde inde.
Ďalej, je veľa prípadov takých, že homosexuál je úplne "bežný", bežne sa správa, všetko. Jeho okolie sa k nemu však začne inak správať (odcudzene), ak presiakne informácia, že je homosexuál.
Čo ostáva takýmto ľuďom ? Nemaľujú sa, neukazujú cicku na ulici, ale sú v podstate takisto napádaní a to len kvôli tomu, že majú inú sexuálnu orientáciu. Musia teda protestovať, robiť pochody, aby poukázali na tento problém.
tehla niekedy vo svojich príspevkoch vystihne aj časť pravdy , ale celé to zhodí tým, že to ostatné hyperbolizuje a totálne propagandisticky posunie do takej pozície, aby to zapadalo do jeho svetonázoru.
K jeho príspevku sa nebudem vyjadrovať, lebo to nemá zmysel, sú to z 90% nezmysly.
-
tehla
Vy dvaja anarchisti čo?„90%“ nezmysly? Všetko, čo som uviedol je proste holy fakt. Nemam nič proti buzikom, ktori to robia doma za zatvorenymi dverami a chovaju sa normalne, ale toto mi pride ako sexualna revolucia v 60-tych rokoch, ibaže teraz ide o bukvice. Už len to jak všade pišu, že chcu burať stereotypy, nech si ich buraju doma v sukromi a nemusia sa na to pozerať deti a mladež
lubos - neviem, čo ti brani to napisať a to rovno v prislušnej teme, namiesto toho tu postuješ taketo bezduche "vyhražky"
lubos - neviem, čo ti brani to napisať a to rovno v prislušnej teme, namiesto toho tu postuješ taketo bezduche "vyhražky"
Verejný rešpekt, práva, uznanie...také nič som nepostrehol, to je dezinpretácia. Ja som postrehol len snahu o toleranciu a rešpekt v tom zmysle, že sa nebudú napádať za ich orientáciu.
Určitý druh hrdinstva a pod, to sú bláboly. Pravdou je, že títo ľudia to majú ťažké, vôbec sa s tým priznať, povedať to rodičom, kamarátom, je to určite veľký boj. Možno aj z tohto potom vzniká ten opačný extrém, že keď sa niečo dlho držalo pod pokrievkou, tak to vykypí a potom vidíme aj ten prehnané exhibicionistické prípady, ktoré doslova kričia: tu som a som homosexuál !
Prepojenie homosexuality s pedofíliou máš dokázané maximálne tak ty, pár tvojich súkmeňovcov z fóra a Vatikán.
Stačí ?
Určitý druh hrdinstva a pod, to sú bláboly. Pravdou je, že títo ľudia to majú ťažké, vôbec sa s tým priznať, povedať to rodičom, kamarátom, je to určite veľký boj. Možno aj z tohto potom vzniká ten opačný extrém, že keď sa niečo dlho držalo pod pokrievkou, tak to vykypí a potom vidíme aj ten prehnané exhibicionistické prípady, ktoré doslova kričia: tu som a som homosexuál !
Zdroj ?Došlo to už tak ďaleko, že tymito oplzlosťami sa snažia indoktrinovať deti, ked vychadzaju učebnice alebo priručky, v ktorych mama je Peter a otec František
Vytiahneš tu nejakú šialenú ženskú, ktorú nikto nebral vážne a spravíš z toho verejný záujem všetkých. Konšpiračné a demagogické uvažovanie a postup.pomenovania mama a otec za rodič 1 a rodič 2 apod
No to máš pravdu, bolo tu aj také video z Ameriky, čo už bolo dosť úchylné, ale nakoľko nemám toto až tak nasledované, neviem čo toho bolo príčinou. Čo som v posledných rokoch videl pochody, zväčša po Európe /(resp. správy z nich), tak to boli v drvivej väčšine úplne normálni ľudia a žiadne holé cicky sa nekonali.O perverznych homosexualnych zrazoch, kde vykonavaju všelijake nechutnosti priamo na verejnosti sa radšej ani nejdem vyjadrovať
Prepojenie homosexuality s pedofíliou máš dokázané maximálne tak ty, pár tvojich súkmeňovcov z fóra a Vatikán.
Stačí ?
-
tehla
Hej, už stači
Naopak, ty nemaš dokazane nič, čo sa neuverejni na komunistickych portaloch typu ateizmus.sk alebo v tvojej osobnej Biblii: Richard Dawkins – The God deluzion., nema zmysel diskusia s niekym, kto ignoruje fakty a žije odtrhnuty od reality.
Ešte aj tento homosexual ma normalnejši nazor ako ty:
http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/rozh ... -roka.html
Bukvice su v podstate väčšine ľudom ukradnuti, tieto gay parade alebo gay pride s rozsiahlou medialnou propagandou služia len na zblbnutie plebsu, aby už neboli schopny rozoznať normalne od nenormalneho.
Pricinu participacie medii na podobnych akciach najdeme v „sfalšovanych“ Protokoloch sionských mudrcov
Rozvracaju tradicnu krestansko-europsku moralku, nase hodnoty – odpoved je, dezorientovanym sa lepšie vladne. Deformuju mladu generaciu, ktora si ešte len hlada vzory a svoju identifikaciu. Dnešnym vzorom su nejake celebritky, ktore vedia vystrkovať zadok, alebo pekne spievať a tancovať, mnoho z nich homosexualnych.
P.s. ak homosexualy vyzaduju toleranciu, vyzadujme aj my toleranciu od nich, aby si diskretne nakladali do rôznych telesnych otvorov doma.
Lebo inak to vyznieva ako nechutna saskaren deviantnych ludi, ktori nemaju nič lepšie na praci a hlavne provokacia.
Stretnutie bukvičakov, pozor! len pre silne žaludky:
http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php
Znižiť uroven slušnej rodiny, ktora vychovava nove potomstvo-našu buducnosť na uroven tejto tlupy, ktora si ukaja svoje uchylne chuťky je uplne chore
Na zaver k tejto teme: homosexualita normalna nie je a nikdy nebude. Odsudzovať však netreba človeka, ale samotnu poruchu, ktoru treba liečiť, ak sa to da
Ešte zaujimavy nazor:
Naopak, ty nemaš dokazane nič, čo sa neuverejni na komunistickych portaloch typu ateizmus.sk alebo v tvojej osobnej Biblii: Richard Dawkins – The God deluzion., nema zmysel diskusia s niekym, kto ignoruje fakty a žije odtrhnuty od reality.
Ešte aj tento homosexual ma normalnejši nazor ako ty:
http://plus7dni.pluska.sk/plus7dni/rozh ... -roka.html
Bukvice su v podstate väčšine ľudom ukradnuti, tieto gay parade alebo gay pride s rozsiahlou medialnou propagandou služia len na zblbnutie plebsu, aby už neboli schopny rozoznať normalne od nenormalneho.
Pricinu participacie medii na podobnych akciach najdeme v „sfalšovanych“ Protokoloch sionských mudrcov
Rozvracaju tradicnu krestansko-europsku moralku, nase hodnoty – odpoved je, dezorientovanym sa lepšie vladne. Deformuju mladu generaciu, ktora si ešte len hlada vzory a svoju identifikaciu. Dnešnym vzorom su nejake celebritky, ktore vedia vystrkovať zadok, alebo pekne spievať a tancovať, mnoho z nich homosexualnych.
P.s. ak homosexualy vyzaduju toleranciu, vyzadujme aj my toleranciu od nich, aby si diskretne nakladali do rôznych telesnych otvorov doma.
Lebo inak to vyznieva ako nechutna saskaren deviantnych ludi, ktori nemaju nič lepšie na praci a hlavne provokacia.
Stretnutie bukvičakov, pozor! len pre silne žaludky:
http://www.zombietime.com/up_your_alley ... /index.php
Znižiť uroven slušnej rodiny, ktora vychovava nove potomstvo-našu buducnosť na uroven tejto tlupy, ktora si ukaja svoje uchylne chuťky je uplne chore
Na zaver k tejto teme: homosexualita normalna nie je a nikdy nebude. Odsudzovať však netreba človeka, ale samotnu poruchu, ktoru treba liečiť, ak sa to da
Ešte zaujimavy nazor:
Homosexualita bola v roku 1993 vyškrtnutá z oficiálnej medzinárodnej klasifikácie duševných chorôb
V jednom z článkov o liečbe homosexuality som sa dokonca dočítala, že upierať homosexuálom právo na liečbu je pre nich diskriminácia. Ako k tomu príde chudák homosexuál, ktorý sa chce liečiť, na liečbu však nemá nárok, pretože podľa oficiálnej medicíny nie je chorý.
Téma homosexuality a jej liečby, samozrejme, nová nie je. V dňoch 20.-25. septembra sa v Prahe konala Svetová psychiatrická konferencia, na ktorej bolo téme homosexuality a jej liečby venované jedno z mnohých sympózií. Sympóziu predsedal Kenneth B. Ashley z USA. Na sympóziu jeho organizátori premietli film o spôsobe, akým sa homosexualita liečila v Spojených štátoch v sedemdesiatych rokoch a o výsledkoch tejto liečby. Téma liečby homosexuality sa znova oživila potom, ako vyšla publikácia doktora Spitzera, ktorý výsledky svojej štúdie v roku 2001 prezentoval aj na každoročnom stretnutí Americkej psychiatrickej asociácie, a ktorý dospel k záveru, že mnohým homosexuálom sa ich sexuálnu orientáciu skutočne podarilo zmeniť. Tieto výsledky znovu rozvírili debatu okolo adekvátnosti liečby homosexuality,
V prípade štúdie doktora Spitzera, ktorá sa zaoberala úspešnosťou liečby homosexuality, je toto „niečo“ veľmi rukolapné a na prvý pohľad zrejmé. Metodológia Spitzerovho výskumu pozostávala z toho, že Spitzer telefonoval ľuďom, ktorí kedysi podstúpili liečbu homosexuality, a telefonicky im položil otázku, či liečbu považujú za úspešnú. Takouto metódou dospel k výsledku, že medzi opýtanými bolo aj isté percento homosexuálov, ktorí odpovedali kladne a ich liečba bola teda úspešná.
Na záver ešte poznámka k homosexuálom a darcovstvu krvi na Slovensku.Podľa súčasných pravidiel sa homosexuál nesmie stať darcom krvi. Zamestnankyňa Národnej transfúznej služby Slovenskej Republiky to odôvodňuje tým, že homosexuáli sú skupinou ľudí, ktorí sa „v procese hľadania jedného partnera správajú promiskuitne“, resp. že „práve táto skupina ľudí predstavuje vyššie riziko prenosu krvou prenosných infekcií“. Ďalej sa uvádza, že takéto nariadenie nie je špecifické pre Slovensko, a upozorňuje sa, že v iných európskych krajinách sa pri darovaní krvi kladú oveľa podrobnejšie otázky ako sama sexuálna orientácia
Čítajte viac: http://zuchova.blog.sme.sk/c/166552/O-l ... z0w6GT8uir
Opäť a raz osobné útoky a ničím nepodložené závery, tvoj prejav je niekedy naozaj veľmi prízemný.Naopak, ty nemaš dokazane nič, čo sa neuverejni na komunistickych portaloch typu ateizmus.sk alebo v tvojej osobnej Biblii: Richard Dawkins – The God deluzion., nema zmysel diskusia s niekym, kto ignoruje fakty a žije odtrhnuty od reality.
Áno, áno, zas je tu "niekto" kto nás chce zblbnúť a morálne rozvrátiť.Bukvice su v podstate väčšine ľudom ukradnuti, tieto gay parade alebo gay pride s rozsiahlou medialnou propagandou služia len na zblbnutie plebsu, aby už neboli schopny rozoznať normalne od nenormalneho.
Protokoly sem neťahaj dovtedy, dokým nevyvrátiš to, že ide o podvod.
K hentomu hnusu som sa už vyjadroval.
NAMBLA (North American Man-Boy Love Association) http://www.nambla.org/ ktora sa snazi o legalizaciu pedofilie sa pravidelne zucastnuje na pochodoch buzikov, bola sucastou Medzinarodnej asociacie gayov a lezieb ILGAPrepojenie homosexuality s pedofíliou máš dokázané maximálne tak ty, pár tvojich súkmeňovcov z fóra a Vatikán.
33% nahlasenych pripadov zneuzitia deti spachaju homosexuali, zdroj: Psychological reports USA, 1986.
10-15% homosexualov ma zaroven aj pedofilne styky, zdroj: "Krize současné rodiny" v PSP v ČR, v maji 2001, prednáška dr J.M. van den Aardwega
73% všech homosexuálů má sex s chlapci mladšími 19 let. zdroj. Jay and Young. The Gay Report. Summit Books, 1979, str. 275.
Mnoho homosexuálů přiznává, že jsou pedofilové: „Láska mezi muži a chlapci je u základu
homosexuality.“ zdroj. San Francisco Sentine, 27. březen 1992.
Protože se homosexuálové nemohou rozmnožovat přirozeně, uchylují se k nabírání dětí. Homosexuály
lze na jejich přehlídkách slyšet, jak skandují: DESET PROCENT NENÍ DOST, NABÍREJTE,
NABÍREJTE, NABÍREJTE!“ Skupina nazvaná „Lesbian Avengers“ (tj. Lesby mstitelky) se chlubí, že
se snaží nabírat mladé dívky. Na své literatuře mají natištěno: „NABÍRÁME!“ Někteří homosexuálové
v tom nejsou tak otevření, ale raději se pokouší infiltrovat do společnosti a dostat se na pozice, kde
budou mít přístup k poddajným myslím mladých dětí (např. kněžstvo, učitelé, vedoucí chlapeckého skautu atd.). Viz webové stránky DC Lesbian Avengers či AFA Action Alert. zdroj. Fields, Dr. E. „Is Homosexual Activity Normal?“ Marietta, GA.
J.M. van den Aardwega - kontroverzný autor
http://cs.wikipedia.org/wiki/Gerard_J._ ... en_Aardweg
Ďalej šialenci ako NAMBLA či Lesbian Avengers ma nezaujímajú, ich aktivity nemajú čo do činenia s tým, že homosexuáli by boli pedofili.
Tu ide o to, že ty budeš úplne pachtiť a vyhľadávať len také zdroje, ktoré ti zapadnú do tvojej koncepcie.
Nehovorím, nech sa to seriózne skúma, ale robiť tu z homosexuálov zároveň aj potenciálnych pedofilov je nezmysel.
Ešte čo sa týka toho liečenia homosexuality, ktoré tu obhajujete. Je to dobre spísaná na českej wiki, takisto ako to, kaká slabá je jej účinnosť.
Ďalej šialenci ako NAMBLA či Lesbian Avengers ma nezaujímajú, ich aktivity nemajú čo do činenia s tým, že homosexuáli by boli pedofili.
Bohuprissám, to sú zdroje.Mnoho homosexuálů přiznává, že jsou pedofilové: „Láska mezi muži a chlapci je u základu
homosexuality.“ zdroj. San Francisco Sentine, 27. březen 1992.
Toto neviem čo dokazuje.73% všech homosexuálů má sex s chlapci mladšími 19 let
Tu ide o to, že ty budeš úplne pachtiť a vyhľadávať len také zdroje, ktoré ti zapadnú do tvojej koncepcie.
Nehovorím, nech sa to seriózne skúma, ale robiť tu z homosexuálov zároveň aj potenciálnych pedofilov je nezmysel.
Ešte čo sa týka toho liečenia homosexuality, ktoré tu obhajujete. Je to dobre spísaná na českej wiki, takisto ako to, kaká slabá je jej účinnosť.
Kontorverzny pre homosexualov a lavicakov lebo nezapadaju jeho nazory do ich sudku.J.M. van den Aardwega - kontroverzný autor http://cs.wikipedia.org/wiki/Gerard_J._ ... en_Aardweg
Ale asi by ta mali zaujimat kedze su to tiez buzici.Ďalej šialenci ako NAMBLA či Lesbian Avengers ma nezaujímajú, ich aktivity nemajú čo do činenia s tým, že homosexuáli by boli pedofili.
Co furt iresisi zdroje, a okrem ineho ten san francisko neni jediny hlavne ze ktomu najpodstatnejsiemu si sa nevyjadril a to bol tento Psychological reports USA, 1986.Bohuprissám, to sú zdroje.
No bud si blby alebo slepy ale este raz ti to dam precitat: 73% všech homosexuálů má sex s chlapci mladšími 19 letToto neviem čo dokazuje.
Ta odpoved je len zlachcenie toho ze rad si to rozdam s pubertakom ( co je pre mna este dieta). Clovece pouzivaj trochu logiku.
No kazdopadne je podstatne ze som ti vyvratil tvoje tvrdenie
Lebo som ti dal 6 studii ktore s tymto tvrdenim prisli. Jedine co si urobili bolo napadnutie autora, a spochybnovanie prepojenia NAMBLI s buze****, cize tvoj dohad nicim nepodlozeny.Prepojenie homosexuality s pedofíliou máš dokázané maximálne tak ty, pár tvojich súkmeňovcov z fóra a Vatikán.
Takze opat hughito nic nula bodov
Ja este pridam nejake studie
http://vlastenecke.zpravy.free.fr/vz_pdf/fakta.pdf
Ano aj tu:Ešte čo sa týka toho liečenia homosexuality, ktoré tu obhajujete. Je to dobre spísaná na českej wiki, takisto ako to, kaká slabá je jej účinnosť.
http://www.hojko.com/post638436.html#p638436 A Boh stvoril muža a ženu...
Ako sa "homosexuálny aktivista" vyliečil
http://www.hojko.com/post639960.html#p639960 Jak leader amerických homosexuálů přestal být homosexuálem
inak par stran od tychto sa tu riesilo to vyliecenie, kukni si to tam prosimta, najma tomasitove prispevky.
Áno, nula bodov.
Ty máš 100 bodov. Aj s tehlom, samozrejme.
Ja chcem serióznu literatúru, peer rewiev články, výsledok nejakej konferencie, nie takéto úbohé zdroje a skompromitovaných autorov (áno, nesúhlasia s ním len homosexuáli a akýsi "ľavičiari", zabudol si ešte na židov), ty tomu asi nechápeš, že toto, čo si tu poslal nie je seriózne.
Sú to tendenčné zdroje, napr. to čo si poslal, že 35 % či koľko % homosexuálov sa natiera hovnami, alebo že homosexuáli v Anglicku žiadajú 4-ročné deti učiť o análnom sexe a pod.
Ty nevidíš, aké to sú tendenčne zamerané sračky ? Akí homosexuáli ? Oni majú nejakého zástupcu na celom svete, ktorí ich zastupuje ? Lebo stále sa tam opakuje paušalizovaný výraz
homosexuáli tam a tam chcú to a to...
Takisto som si nemohol nevšimnúť, ako veľké % týchto štúdií vychádza za podpory katolíckych kruhov, alebo je priamo od takto orientovaných ľudí. Prípadne sa homosexuálom rovno pripisuje rozvracanie kresťanstva.
Mali by sme ich preventívne nazhŕňať do nejakých táborov, aby nemali šancu páchať toľko zla. Rúcajú morálku, znásilňujú deti, sú proti kresťanstvu a presadzujú satanizmus. Mali by sme mať na pozore, lebo Protokoly sa pomaly naplňujú (ako to spomenul súdruh tehla) a apokalypsa sa blíži.
Spasí nás snáď už len Ježišov návrat a posledný súd...
Ja chcem serióznu literatúru, peer rewiev články, výsledok nejakej konferencie, nie takéto úbohé zdroje a skompromitovaných autorov (áno, nesúhlasia s ním len homosexuáli a akýsi "ľavičiari", zabudol si ešte na židov), ty tomu asi nechápeš, že toto, čo si tu poslal nie je seriózne.
Skús nájsť ešte niečo iné a hlavne novšie, nie 20 rokov staré posudky a navyše jedno vetné.Psychological reports USA, 1986.
A čo to dokazuje ? V Amerike je zakázané mať sex s 18 ročným ?No bud si blby alebo slepy ale este raz ti to dam precitat: 73% všech homosexuálů má sex s chlapci mladšími 19 let
Sú to tendenčné zdroje, napr. to čo si poslal, že 35 % či koľko % homosexuálov sa natiera hovnami, alebo že homosexuáli v Anglicku žiadajú 4-ročné deti učiť o análnom sexe a pod.
Ty nevidíš, aké to sú tendenčne zamerané sračky ? Akí homosexuáli ? Oni majú nejakého zástupcu na celom svete, ktorí ich zastupuje ? Lebo stále sa tam opakuje paušalizovaný výraz
Takisto som si nemohol nevšimnúť, ako veľké % týchto štúdií vychádza za podpory katolíckych kruhov, alebo je priamo od takto orientovaných ľudí. Prípadne sa homosexuálom rovno pripisuje rozvracanie kresťanstva.
Mali by sme ich preventívne nazhŕňať do nejakých táborov, aby nemali šancu páchať toľko zla. Rúcajú morálku, znásilňujú deti, sú proti kresťanstvu a presadzujú satanizmus. Mali by sme mať na pozore, lebo Protokoly sa pomaly naplňujú (ako to spomenul súdruh tehla) a apokalypsa sa blíži.
Spasí nás snáď už len Ježišov návrat a posledný súd...
-
tehla
ja ti dam sudruhhughito napísal:ako to spomenul súdruh tehla
Kali, zmier sa s tym, seriozny je jedine humanista roka 2008 Richard Dawkins a portál ateizmus.sk. Všetko ostatne je odpad. S tymto človekom sa neoplati diskutovať, sedi cely den za kompom, ani v noci nespi a piše dookola to iba to svoje, argumenty neprijma, sam žiadne nema, propaguje komunisticke portaly a cely čas iba provokuje. Začinam sa zamyšľať, či tu nie je zamerne nastrčeny
Dobre dobre, priznávam sa bez mučenia, som špeciálne vyškolený agent ŠTB a nemám argumenty.
Bol som tu nastrčený za cieľom rozpútať svetovú komunistickú revolúciu.
-
KaptMichal
King
Hughito o čo tebe vôbec ide?
Bezhlavo tu obhajuješ teplošov ako keby v tom bolo niečo osobné... Prečo si skrátka nerpiznáš, že dnešná doba a v podstate celý západný svet je nastavený tak, že podporuje homosexualitu!
Hovorí ti niečo Sodoma a Gomora? Predpokladám, že nie keď si taký strašný ateista. Skús sa konečne pozerať na veci aj z druhej strany a nie len o tom hovoriť.
Ja už mám len pocit, že tvoje presvedčenie a hrdosť skrátka nie je schopná prekusnúť sa cez to, že už obhajuješ aj neobhájiteľné..
(Skús to nebrať ako útok na tvoju osobu ale skôr ako hodnotenie toho, čo tu ja posledných "pár" príspevkov sledujem)
Bezhlavo tu obhajuješ teplošov ako keby v tom bolo niečo osobné... Prečo si skrátka nerpiznáš, že dnešná doba a v podstate celý západný svet je nastavený tak, že podporuje homosexualitu!
Hovorí ti niečo Sodoma a Gomora? Predpokladám, že nie keď si taký strašný ateista. Skús sa konečne pozerať na veci aj z druhej strany a nie len o tom hovoriť.
Čo z toho preboha nie je pravda? Principiálne obhajuješ homošov pritom to nemá absolútne žiaden zmysel keďže ako vidíš, sú aj rozumní homosexuáli : viď článokČo je chore je to, aby homosexualy mali na základe svojej uchylky nejaké práva naviac a aby si vynucovali verejný rešpekt a uznanie. Homosexuálna lobby sa snaži vnucovať ľudom, že ich chovanie je dokonca nejaky druh „hrdinstva“ alebo, že je to rovnocenné s heterosexualnym chovanim a snahou o založenie rodiny. Došlo to už tak ďaleko, že tymito oplzlosťami sa snažia indoktrinovať deti, ked vychadzaju učebnice alebo priručky, v ktorych mama je Peter a otec František (nehovoriac o snahach o zmenu pomenovania mama a otec za rodič 1 a rodič 2 apod.). Keby boli ti homosexualy aspoň trochu súdni, nechovali by sa podobne nepričetne. O perverznych homosexualnych zrazoch, kde vykonavaju všelijake nechutnosti priamo na verejnosti sa radšej ani nejdem vyjadrovať. O prepojeni homosexuality, pedofilie, pohlavnych chorôb, deviantneho chovania tu už tiež bolo popisaneho dosť.
.Výsmech roka
Ja už mám len pocit, že tvoje presvedčenie a hrdosť skrátka nie je schopná prekusnúť sa cez to, že už obhajuješ aj neobhájiteľné..
(Skús to nebrať ako útok na tvoju osobu ale skôr ako hodnotenie toho, čo tu ja posledných "pár" príspevkov sledujem)
-
tehla
Alebo si proste len užitočny idiot?
Zväzáci, ortodoxní a užitoční idioti
Ja ich volám zväzákmi, Slozenicyn ich volal ortodoxní a Lenin užitoční idioti. Mnohí si spomínate na pionierskych vedúcich, čí zväzákov zapálených pre budovanie socializmu. Dnes podobne zapálených ľudí vidíme v občianskodemokratickej mládeži, neziskovkách, čí spoločnostiach pre priateľstvo s Ľudom USA. Kto sú títo nadšení budovatelia a piliere každého režimu? Ich podpora každého aktuálneho zriadenia vyvoláva pocit, že sa jedna o ľudí bez chrbtovej kosti ale nie je to tak.
Týmto ľuďom to totiž vôbec nedochádza. V akomkoľvek režime si začnú budovať svoj biedny mikrosvet. Nenarodili sa aby chápali súvislosti a už vôbec nie, aby niečo menili. Sú tu aby šťastne prisluhovali. Pekne ich charakterizuje kreslený vtip v úvode článku. V ich hlavách bol program rebélie vynechaný. Akúkoľvek informáciu o zločinoch tých, ktorí im vládnu vytesnia zo svojej hlavy a žijú ďalej svoj smiešny život. Niektorí zväzáci dokážu vyštudovať aj dve vysoké školy a aj tak nedokážu pochopiť súvislosti ani v odbore ktorý vyštudovali. Ako môže niekto 5rokov študovať ekonómiu 20 rokov robiť v odbore a ani raz si nepoložiť otázku odkiaľ sa berú peniaze.
Kolektívy takýchto "vzdelancov" potom zaplnia všetky výkonné posty a domnievajú sa že tvoria vládu a riadia spoločnosť. Čo viac si skutočný vládcovia môžu želať ako takýchto blbcov, cez ktorých pretlačia čo chcú. Zväzák nemá pochybnosti o ničom čo mu oficiálna moc predloží, úplne však ignoruje všetko čo oficiálnu moc spochybňuje. Dokaz spochybňujúci vládcu sa do jeho hlavy jednoducho nevstrebe. Zväzák nemá vlastný názor, len opakuje oficiálny. Zväzák (napr. docent Doboš na TU Košice), dokáže vyvíjať zariadenie na špehovanie ľudí a vôbec mu nedochádza že to bude zneužite aj proti nemu. Vystačí si s odpoveďou, že je to určené na boj s terorizmom. Ak by prišiel aj samotný zadávateľ a povedal mu že to bude zneužívať proti všetkým ľuďom vrátané jeho, ten magor by sa len pousmial a pracoval ďalej.
Časť mozgu zodpovedná za kritické myslenie sa u týchto ľudí nevyvinula. Chyba softwaru, overload! Zväzák je vždy len zamestnancom, nikdy sa nezmôže na samostatne podnikanie, to si vyžaduje úplne iné myslenie než ktorým disponuje on. Zväzák je schopný 20rokov odovzdávať 1/4 svojho príjmu na nejaké sporenie, dôchodok čí poistku a vôbec sa nezamýšľa nad tým, akú hodnotu po 20 rokoch uvidí. Verí systému. Rovnako ako zväzák, ktorý mu tento výhodný obchod sprostredkoval. Ten sa tiež nezamysli z čoho "renomovaná " spoločnosť investujúca do bezcenných akcii, vytvorí vynos. Zväzáčka za prepážkou v banke vám zase ponúkne výhodný balík služieb, čí zhodnotenie vašich uspor. Nikto z nich sa nezamysli prečo by niekto, kto chce zarobiť, mal núkať niečo, čo je výhodné pre vás a nie pre neho.
Človek, ktorý im vládne sa musí len smiať. No zaslúžia si títo ľudia niečo iné ako byt otroci? Otroctvo však pre nich nie je trest, oni sú v otroctve šťastní a nenechajú sa o svoje šťastie obrat vašimi rušivými informáciami. Zväzák sa stal konzumentom, tak ako mu to sociálny inžinieri naplánovali. Je šťastný vo Fabii na leasing a v nevkusnom byte na hypotéku. Naivne sa domnieva, že sa jeho situácia zlepší, nechápajúc, že práve jeho splátky, viera v systém a poslušnosť, prinášajú blahobyt druhej strane. ...no človeka obšťastní aj konzum. Kúpiť si aston martin alebo zaletieť súkromným lietadlom na dovolenku môže byt super ale...nakupovať v Tescu? jest v McDonalde? platiť kartou? Môj mozog to nie je schopný pochopiť, overload! Zväzák je ateista, nemôže byt členom žiadnej cirkvi ani sekty, miesto v mozgu zodpovedne za slepú poslušnosť už obsadila vládnuca moc, ktorá je ich sektou bez toho aby si to uvedomovali. Tak ako náboženského fanatika nepresvedčíte žiadnymi faktami, že je obetou podvodu, rovnako dopadnete u zväzákov.
Ak by aj samotný zakladateľ sekty priznal, že ju vytvoril aby zbohatol, obeť jeho vierouky by mu neverila. Predstava, že cely život premárnila v omyle je strašná a akákoľvek informácia, že to tak nie je, prináša spásu a navracia obeť do virtuálneho šťastia. Pravda sa stáva neznesiteľnou a ľudský mozog sa takémuto stresu bráni tým, že ju vytesni do podvedomia, aby uchránil svojho majiteľa pred depresiou. Niečo podobne sa odohralo v Moonovej sekte, kde zdrogovaný Moonov syn oznámil veriacim na omši, že sú idioti a odišiel. Veriaci zatlieskali a ďalej prežívali hlboký duchovný zážitok. Koľkokrát už politici povedali naším zväzákom, že sú idioti a aj tak sa zmobilizujú pri každých voľbách a dodajú im svojou účasťou legitimitu. Ak by aj k nejakej zmene režimu predsa došlo, budú prví čo začnú novu spoločnosť nadšene budovať. Tak načo ich životy meniť, ide predsa iba o tie naše!
Čítajte viac: http://dolezite.sk/Zvazaci_ortodoxni_a_ ... z0w7RNlCTM
KaptMichal aké bezhlavé obhajovanie ? Ja naozaj neviem, odkiaľ toto berieš. Ja som tu jasne napísal svoj postoj k nim, aj to, čo neuznávam a takisto som sa jasne vyjadril k tomu zrazu tých dementov s holými cickami.
Aké podporovanie ? Podporovať homosexualitu by znamenalo, že by sa robili nejaké kampane alebo spoty v TV, kde by sa hlásalo: staňte sa homosexuálom, alebo finančne podporujte ich kampane.
Naozaj neviem, ako sa dá podporovať niečo, čo je v drvivej väčšine prípadov vrodené.
Čo z toho nie je pravda, alebo čo je zámerne vytiahnuté a zovšeobecnené som napísal. Tehla je demagóg, ak to potrebuje, určite veci vytiahne, hyperbolizuje, zovšeobecní, niektoré zamlčí.
Sodoma a Gomora ? Čo si týmto chcel akože povedať ?
Prečo ti potom nevadí, že toto isté robí tehla a iní ale v opačnom prípade, že zavrhujú "homošov" a nevidia, že sú aj rozumní homosexuáli ?
Vy tu pošlete rozhovor s jedným homosexuálom a čo akože ? Veď to je jeho subjektívny postoj k veci, jeho názory. Nie nejaká vyššia pravda.
Kali tu úplne zámerne a účelne vyberá "fakty", bez absolútne žiadnej objektivity. Ja čo som o tejto problematike čítal literatúru a nie nejaké poskladané sračky z netu, tak som sa o tomto nenašiel ani slovko, že by bola homosexualita asociovaná s pedofíliou. Opakujem, nevidel som o tom ani žiadny peer rewiev článok, žiadny záver s klasickej konferencie.
Vy asi nechápete, ako to funguje vo vedeckom svete, že ak sa sa niečo akože vyhlási sa fakt, za niečo, čo je pravda, tak to je dlhý proces. Treba spraviť štúdiu, tu potom publikovať v odborných časopisoch, robia sa oponentúry, píšu sa o tom knihy, atď.
To nie je tak, že si pozbieram vetné útržky z internetu + vyjadrenie jedného skompromitovaného psychológa + k tomu prihodím akési šialené pedofilné spolky + nejasné štatistiky staré 20 rokov a budem sa tu tváriť ako najväčší odborník.
Tento proces, ktorý tu uplatňuje, resp. využíva kali a ostatní, opísal napr. antropológ Marshall Sahlins:
Opravuje, resp. dopĺňam svoje doznanie, zabudol som tam napísať, že som navyše svazák a užitočný idiot.
Aké podporovanie ? Podporovať homosexualitu by znamenalo, že by sa robili nejaké kampane alebo spoty v TV, kde by sa hlásalo: staňte sa homosexuálom, alebo finančne podporujte ich kampane.
Naozaj neviem, ako sa dá podporovať niečo, čo je v drvivej väčšine prípadov vrodené.
Čo z toho nie je pravda, alebo čo je zámerne vytiahnuté a zovšeobecnené som napísal. Tehla je demagóg, ak to potrebuje, určite veci vytiahne, hyperbolizuje, zovšeobecní, niektoré zamlčí.
Sodoma a Gomora ? Čo si týmto chcel akože povedať ?
LOL. Pristúpim na tvoju hru. Akože toto robím.Čo z toho preboha nie je pravda? Principiálne obhajuješ homošov pritom to nemá absolútne žiaden zmysel keďže ako vidíš, sú aj rozumní homosexuáli : viď článok
Prečo ti potom nevadí, že toto isté robí tehla a iní ale v opačnom prípade, že zavrhujú "homošov" a nevidia, že sú aj rozumní homosexuáli ?
Vy tu pošlete rozhovor s jedným homosexuálom a čo akože ? Veď to je jeho subjektívny postoj k veci, jeho názory. Nie nejaká vyššia pravda.
Kali tu úplne zámerne a účelne vyberá "fakty", bez absolútne žiadnej objektivity. Ja čo som o tejto problematike čítal literatúru a nie nejaké poskladané sračky z netu, tak som sa o tomto nenašiel ani slovko, že by bola homosexualita asociovaná s pedofíliou. Opakujem, nevidel som o tom ani žiadny peer rewiev článok, žiadny záver s klasickej konferencie.
Vy asi nechápete, ako to funguje vo vedeckom svete, že ak sa sa niečo akože vyhlási sa fakt, za niečo, čo je pravda, tak to je dlhý proces. Treba spraviť štúdiu, tu potom publikovať v odborných časopisoch, robia sa oponentúry, píšu sa o tom knihy, atď.
To nie je tak, že si pozbieram vetné útržky z internetu + vyjadrenie jedného skompromitovaného psychológa + k tomu prihodím akési šialené pedofilné spolky + nejasné štatistiky staré 20 rokov a budem sa tu tváriť ako najväčší odborník.
Tento proces, ktorý tu uplatňuje, resp. využíva kali a ostatní, opísal napr. antropológ Marshall Sahlins:
Kód: Vybrať všetko
Profesor X zverejní teóriu napriek tomu, že jeho záverom odporuje značné množstvo doložených informácií. "Nanajvýš moralisticky" zneváži všetky doklady vrhajúce pochybnosti na jeho tvrdenia. Pustí sa do osobných útokov voči autorom kritických prác z tejto oblasti a proti ľuďom, ktorí sú dosť "hlúpi" na to, aby im verili. Vedcov, tento profesor X vyprovokuje k reakcii. Zanedlho sa z neho stane "kontroverzný profesor X" a jeho teóriu sa vážne začnú zaujímať neodborníci, tj. novinári. Čoskoro je z neho známa postava v televízii a v rozhlase, kde "vysvetľuje" svoje myšlienky moderátorom, ktorí ho nevedia spochybniť a nie sú schopní doložiť nepravdivosť jeho argumentácie. Re: Aky mate nazor na homosexualov?
Presne tak.Áno, nula bodov. Ty máš 100 bodov. Aj s tehlom, samozrejme
Co je seriozna literatura? Ta ktora ti zapada do tvojho svetonazoru? To je opat vec subjektivity. Daj sem ty studiu ktora Aardwega vyvracia, lebo inak to ma asi uroven, no budem ta citovat "argument ad hominem".Ja chcem serióznu literatúru, peer rewiev články, výsledok nejakej konferencie, nie takéto úbohé zdroje a skompromitovaných autorov (áno, nesúhlasia s ním len homosexuáli a akýsi "ľavičiari", zabudol si ešte na židov), ty tomu asi nechápeš, že toto, čo si tu poslal nie je seriózne.
Nekluckuj okolo toho. Over si to, vyvrat to.Skús nájsť ešte niečo iné a hlavne novšie, nie 20 rokov staré posudky a navyše jedno vetné.
To ze povie ze chce mat sex s mladsimi ako 19 rokov moze byt 18 ale tiez aj 13. Takze opat sa vyhybas skutocnosti resp ju zlahcujesA čo to dokazuje ? V Amerike je zakázané mať sex s 18 ročným ?
WTF, a ako ich mam potom nazvat, vsak su to buzici ci nie?Akí homosexuáli ? Oni majú nejakého zástupcu na celom svete, ktorí ich zastupuje ? Lebo stále sa tam opakuje paušalizovaný výraz
Kód: Vybrať všetko
Vztah homosexuality k pedofilii a ke zneužívání dětí
Podle některých názorů gayové mají oproti heterosexuálům větší tendenci k sexuálnímu zneužívání dětí nebo že je mezi nimi více pedofilů než mezi heterosexuály.
Jednou z příčin názoru je, že muži orientovaní na chlapce nezřídka ze společenských důvodů přijímají navenek nebo i vnitřně identitu (androfilního) homosexuála nebo za ně bývají považováni. Rovněž některé ideologické koncepce zařazují pedofilní orientace pod homosexuální nebo heterosexuální orientaci jako jejich varianty. Vzhledem k tomu, že nejsou relevantní empirické ani teoretické důvody k domněnce, že by pedofilních mužů zaměřených na chlapce (boyloverů) mělo být výrazně méně než zaměřených na dívky (girlloverů), mohlo by osob zaměřených na chlapce být téměř tolik, jako androfilních mužů (několik procent z populace), zatímco mužů zaměřených na dívky řádově méně než mužů zaměřených na dospělé ženy. Úvahy jsou však komplikovány tím, že erotická reaktivita vůči dětem a zejména dospívajícím je vlastní desítkám procent mužů i žen, kterým pedofilní identita nebývá přisuzována. O vztahu homosexuality k pedofilii ani o pedofilii samé jako založení (orientaci) neexistují významnější hodnotné výzkumy (studie se většinou zaměřují jen na pohlavní zneužívání dětí).
Americká psychologická asociace ve svém osvětovém článku uvádí, že neexistuje žádný důkaz, který by naznačoval, že homosexuálové jsou k zneužívání dětí náchylnější než heterosexuálové.[33][34]
Obecné povědomí o zvýšené náchylnosti homosexuálů k dětem či mladistvým bylo však posíleno například sérií sexuálních skandálů katolických duchovních v USA, jejichž činy se v převážné většině medializovaných případů týkaly dospívajících chlapců. PhDr. Jeroným Klimeš k tomu uvedl, že podle blíže nespecifikovaných analýz sexuálních skandálů kněží (pravděpodobně analýz provedených Vatikánem)[zdroj?] mělo 90 % případů homosexuální pozadí, což podle metodických východisek Vatikánu[zdroj?] znamenalo, že se delikty týkaly chlapců, nikoliv že šlo o kněze zaměřené na muže nebo kněze s homosexuální či pedofilní identitou.Vztah homosexuality ke zneužívání dětí
Sexuální skandály katolických duchovních, jejichž činy se v převážné většině medializovaných případů týkaly dospívajících chlapců, přispěly k diskusím o tom, zda jsou homosexuálové náchylnější ke zneužívání dětí či mladistvých než heterosexuálové. Empirický výzkum dokumentuje, že sexuální orientace osob neovlivňuje pravděpodobnost zneužívání dětí.
Zdroje tohto záveru: American Psychological Association: Lesbian & Gay Parenting
Affidavit of Michael Lamb, Ph.D.: United States District Court for the district of Massachusetts, civil action no. 1:09-cv-10309
Facts About Homosexuality and Child Molestation
Stanowisko polskiego Towarzystwa seksuologicznego
Viac k tomu nemám čo, pre mňa je to jasné.
Navyše opakujem, mám prístup ku kvalitným psychologickým knihám a slovníkom (lebo moja partnerka študuje psychológiu) a v nich som o tejto spojitosti neprečítal ani zmienku !
Takže ty s tehlom sotva tých 100 bodov niečím nadobudnete, jedine ak v demagógií a zavádzaní, potom vám na to taký ako Kapr.Michal a niektorí ďalší jedinci skáču, lebo to viete podať "ako jasný fakt", navyše večne martýrsky, ako tí, ktorí bojujú za pravdu proti všetkým.
Presne, môže to znamenať aj sex s pol ročným, takisto ako len s 18-ročnými. Preto je táto veta nezmyslená.To ze povie ze chce mat sex s mladsimi ako 19 rokov moze byt 18 ale tiez aj 13. Takze opat sa vyhybas skutocnosti resp ju zlahcujes
Ja som mal na mysli niečo iné. Ide o to, ako v tej "štúdii" písali závery štýlom: Homosexuáli v Británii požadujú učiť o análnom sexe 4-ročné deti.WTF, a ako ich mam potom nazvat, vsak su to buzici ci nie?
Tak sa pýtam, akí homosexuáli ? To všetci homosexuáli v Británii chcú ? Aký je na to doklad ? Veď to sú nezmysly...