RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Re: RapidShare (novinky, zmeny, ...)
Aha,tak to je fajn-14 rapids nie je az tak vela
a aj ucet mi bude predlzovat automaticky? alebo si ho musim kazdy mesiac predlzovat sama?
Musíš mať zaškrtnuté Automatic RapidPro Extension , a keď ti skončí tvoj terajší mesačný účet , tak sa ti v ten deň automaticky predĺži o ďalší mesiac za 99 rapids.
OK,DAKUJEM,UZ CHAPEM 
Ten nový systém je pre tých čo sťahujú fajn, ja vidím skôr problém v tom, že na rapidshare už skoro nikto nič nedáva a sám neviem či kúpiť rapidpoints alebo sa na tento server radšej vykašľať. Pritom ja som bol s rapidsharom vždy spokojný, lebo je veľmi spoľahlivý - aj keď v jeden deň súbor nefungoval tak na druhý už fungoval v pohode (čo napr. u share-rapidu je dosť problém)
Čo vy na to kúpiť, či nekúpiť? To je asi ale hlavne otázka pre uploaderov.
Čo vy na to kúpiť, či nekúpiť? To je asi ale hlavne otázka pre uploaderov.
Neviem odkiaľ ty sťahuješ, ale ja na RS nájdem linky aj teraz po zmene (a sú to aj nové veci nielen staré).
Jediné čo vnímam (a to pozitívne) je, že už nie sú všetci "nadržaný" za bonusmi z RS a v témach nenachádzam z 20 príspevkov 18x reup na rapidshare. Linky by preto mohli vydržať dlhšie, nakoľko si ich nebudú uploaderi vzájomne bonzovať kvôli bodom.
Jediné čo vnímam (a to pozitívne) je, že už nie sú všetci "nadržaný" za bonusmi z RS a v témach nenachádzam z 20 príspevkov 18x reup na rapidshare. Linky by preto mohli vydržať dlhšie, nakoľko si ich nebudú uploaderi vzájomne bonzovať kvôli bodom.
Goten napísal:Neviem odkiaľ ty sťahuješ, ale ja na RS nájdem linky aj teraz po zmene (a sú to aj nové veci nielen staré).
Prakticky skoro vo všetkom s tebou súhlasím, ale aj tak už vo viacerých príspevkoch rapidshare nenachádzam - možno blbo hľadám. Ja budem len rád keď tomu bude tak ako píšeš. Videl som však aj výzvy na upload na rapidshare a bezúspešné. Myslíš si, že uploaderom sa to stále oplatí, keď si vezmeme, že u iných majú asi lepšie podmienky (download.hellshare, share-rapid, netload a pod.)? Usudzujem z toho, že najmä tieto sa stali najviac používané.
Inak som kúpil ďalšie rapidspoints. Presvedčil si ma.
Myslím si , že mierna väčšina asi ešte stále nechápe v čom sa zmenili pravidlá.
Každý tam môže mať uložených iba 10 GB. Ak máš viac zaplať !
1GB = 2 rapids každý mesiac
100GB = 200 rapids každý mesiac
500GB = 1000 rapids každý mesiac
Poniektorý uploaderi tam mali stovky GB , veľa ľudí len nadáva prečo mne strhli toľko a toľko rapids a susedovi len 99.
Keď to tí uploaderi pochopia , že tam môžu mať len 10gb , aby im to strhlo len 99 rapids. Tak začnú hromadne mazať desiatky a stovky GB.
To bude začiatok konca rapidshare.
Jedine , že by v pude sebazáchovy zvýšili storage z tých 10 na nejakých 50 alebo 100gb.
Ja očakávam , že :
- buď sa tie limity budú v priebehu 1-2 mesiacov ešte meniť.
- alebo už majú chlapci z rapidshare zarobené dosť a viac už nepotrebujú. Teraz sa môžu hrať na serióznu firmu
Každý tam môže mať uložených iba 10 GB. Ak máš viac zaplať !
1GB = 2 rapids každý mesiac
100GB = 200 rapids každý mesiac
500GB = 1000 rapids každý mesiac
Poniektorý uploaderi tam mali stovky GB , veľa ľudí len nadáva prečo mne strhli toľko a toľko rapids a susedovi len 99.
Keď to tí uploaderi pochopia , že tam môžu mať len 10gb , aby im to strhlo len 99 rapids. Tak začnú hromadne mazať desiatky a stovky GB.
To bude začiatok konca rapidshare.
Jedine , že by v pude sebazáchovy zvýšili storage z tých 10 na nejakých 50 alebo 100gb.
Ja očakávam , že :
- buď sa tie limity budú v priebehu 1-2 mesiacov ešte meniť.
- alebo už majú chlapci z rapidshare zarobené dosť a viac už nepotrebujú. Teraz sa môžu hrať na serióznu firmu
ramaya.. áno, niektorí asi stále nepochopili, ako sa zmenili pravidlá. Kľudne tam môžeš mať aj viac ako 10GB a neplatiť za to.. 
Tak potom už neviem.
S mojou biednou angličtinou som to pochopil tak ako som napísal
Ako je to vlastne naozaj ? Za čo sa platia tie 2 rapids za 1gb ?
http://rapidshare.com/news.html
S mojou biednou angličtinou som to pochopil tak ako som napísal
Ako je to vlastne naozaj ? Za čo sa platia tie 2 rapids za 1gb ?
http://rapidshare.com/news.html
RS Ti garantuje, že 10GB Tvojich dát nezmaže.. ak potrebuješ viac ako 10GB, tak platíš 2rapids/1GB. Lenže ak máš vypnutú voľbu "Keep files forever", môžeš si tam nahodiť aj 200GB a nezaplatíš nič navyše. Akurát z týchto 200GB Ti zmažú 190GB, ak ich nikto nestiahne 60 dní (2 mesiace).
Už mi je všetko jasné.
K
Mal by som sa tej angličtine začať viac venovať
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 0:11)
Ak sa dobre pamätám , tak defaultne to zaškrtnuté nie je - Keep files forever
Zdá sa mi , že som si to zaškrtával až dodatočne , keď som o tom čítal tu na fóre.
Niektorí ľudia čo majú nad 10gb súborov budú asi dosť prekvapený , keď im zrazu začnú miznúť súbory
K
Mal by som sa tej angličtine začať viac venovať
//autoeditácia príspevku (28 Júl 2010, 0:11)
Ak sa dobre pamätám , tak defaultne to zaškrtnuté nie je - Keep files forever
Zdá sa mi , že som si to zaškrtával až dodatočne , keď som o tom čítal tu na fóre.
Niektorí ľudia čo majú nad 10gb súborov budú asi dosť prekvapený , keď im zrazu začnú miznúť súbory
jar1980: Určite pokračuj aj naďalej v rapide. Vždy sa tam uploadujú najnovšie filmy a hry a nájdem tam skoro všetko. Ale teraz sa hlavne veľa začína uploadovať aj na hotfile.com či netload.in 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
posielali ste uz tie rapids?? ak ano ako zistim ID toho komu chcem poslat rapids? to je to cislo resp. kod ked dam send rapids tak " my own pub. ID" ??? akurat to musi pozriet ten komu to chcem poslat?
//je to tak
//je to tak
ramaya.. pri úplne prvej júlovej zmene to bolo defaultne zaškrtnuté, čiže to trebalo zrušiť.... čo zrobili zmenu o týždeň neskôr, tam už to bolo defaultne zrušené.
Inak páči sa mi ten nový RSManager 2.. dajú sa cez neho urobiť komplet všetky nastavenia od zmeny hesla až po kúpu nových rapidov.. a tiež sa mi páči konečne pohodlná správa uploadnutých súborov akoby som ich mal u seba na disku.

Inak páči sa mi ten nový RSManager 2.. dajú sa cez neho urobiť komplet všetky nastavenia od zmeny hesla až po kúpu nových rapidov.. a tiež sa mi páči konečne pohodlná správa uploadnutých súborov akoby som ich mal u seba na disku.
a ja vam chcem stiahnut nieco z liniek RS a vobec mi to nejde. mam kupneych 100rpoint platnost 28 dni 34gb. a absolutne nic, odkedy urobili tu zmenu. ani jeden link mi nejde stiahnut. skusam cez FlasGet nic.
rucne ide?
idem skusit to dat klasicky link a tahat.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 12:35)
ano rucne mi to ide.
ctrlc c a ctrl v do linku.
co mam zmenit ?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 12:35)
ano rucne mi to ide.
ctrlc c a ctrl v do linku.
co mam zmenit ?
A nejakým iným programom si to skúšal ?
- Free Download Manager Lite
- aj rapidshare.com má svoj vlastný program na sťahovanie Rapidshare Manager 2 , ale tam si nemôžeš nič nastaviť.
- Free Download Manager Lite
- aj rapidshare.com má svoj vlastný program na sťahovanie Rapidshare Manager 2 , ale tam si nemôžeš nič nastaviť.
dal som si ten FDML ale neviem ako mam nastavit automaticky download RS liniek, kde si nastavim vyber len RS liniek s koncovkou *.rar a stiahne mi ich automaticky na clipboard. tak ako to mal FlashGet
Neviem čo tým myslíš automaticky download RS liniek a stiahne mi ich automaticky na clipboard ?
Ak myslíš to , že nemusíš stále zadávať meno a heslo , tak skopíruj jeden link z rapidshare , zadaj tam meno a heslo , zaškrtni potvrď aby sa ťa to už viac nepýtalo a ďalšie linky už bude sťahovať automaticky bez zadávania mena a hesla.
Tie vychytávky s koncovkami a pod. som zatiaľ neskúšal , ale asi myslíš niečo také ako je na obrázkoch
Ak myslíš to , že nemusíš stále zadávať meno a heslo , tak skopíruj jeden link z rapidshare , zadaj tam meno a heslo , zaškrtni potvrď aby sa ťa to už viac nepýtalo a ďalšie linky už bude sťahovať automaticky bez zadávania mena a hesla.
Tie vychytávky s koncovkami a pod. som zatiaľ neskúšal , ale asi myslíš niečo také ako je na obrázkoch