Aké rádio počúvate?
Re: Aké rádio počúvate?
http://www.electricfm.com/default.asp
V Humennom v 1 obchode ho mali pustené a teraz to stále počúvam.
A niekedy Gaydar keď tam nekecajú.
V Humennom v 1 obchode ho mali pustené a teraz to stále počúvam.
A niekedy Gaydar keď tam nekecajú.
V kuchyni mame naladeny expres a v izbe funradio (stale) a ked som v aute, tak si prepinam radia pokial si nenajdem nieco "pre mna dobre"
Mam tam naladene funko, expres, jemne melodie, radio FM, viva sem tam prepnem na europu 2
Mam tam naladene funko, expres, jemne melodie, radio FM, viva sem tam prepnem na europu 2
V mojej izbe je naladene fun radio dakedy si prepnem na Express, cez prazdniny mi radio hralo aj celu noc
jedine _Fm 
No tak ja preferujem hlavne http://www.trance.fm hrajú tam naozaj oddychové fajn uplifting songy
a potom aj danceradio.cz. Ale keď niesom za kompom tak hlavne eXpres 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Clovece tam hraju fakt paradne uplift songy; ako to ze som o tomto radiu este nevedel? Vrela vdaka, zda sa, ze nahradi u mna di.fm trance channel

Chalani, chcem sa váš spýtať, či neviete o neakom dobrom rádiu kde sa hrá teen rock alebo songy tohto typu. Ide o to že niekedy mám chuť proste trošku presedlať na niečo gitarové a niečo čo ma vráti nas5 do tých bláznivých teen rokov
Poznáte neaké dobré rádia plz ?
A aby som nebol až tak offtopic pre teba Mek, tu mám jedno rádio, kde sú songy podobné trance.fm =) volá sa http://www.afterhours.fm (niekedy sa mi zdá, že sú tam ešte lepšie vecičky ako na trance.fm ale
)
A aby som nebol až tak offtopic pre teba Mek, tu mám jedno rádio, kde sú songy podobné trance.fm =) volá sa http://www.afterhours.fm (niekedy sa mi zdá, že sú tam ešte lepšie vecičky ako na trance.fm ale
radio FM (okrem relacie balaz&hubinak).. a ked je to uz prilis alternativne, tak prepnem na vivu
-
Soviet
Darca
Poslednou dobou http://www.distortionradio.com/ 
-
master23
Light Professional
ja osobne radio expres uz ani nemozem pocut, mne to uz leze na nervy co tam dookola pustaju cca 7 ,,horucich,, hitov.
ja som uz alergicky na to radio. to sa neda pocuvat. expresu som sa vela napocuval na cestach v aute+ dokonca ho hraju aj v posilke ( tam vlastne hraju expresacke songy, ale niekedy aj radio). ked tie ich ,,horuce,, hity pustaje denne hadam 10-15 razi, tak to sa clovek fakt uz prepocuva. a niekedy, ked mam stastie, tak ich zachytim tak 3-4 razy. takto sa mi uz znechutili niektore pesnicky od rihanny, katy perry, BEP, plus tie ich songy á la David Guetta.
momentalne pocuvam europu 2, tam je ten rozsah ovela sirsi.
suhlasi tu niekto so mnou, ze sa to neda pocuvat? alebo to len ja som taky zvlastny?
ja som uz alergicky na to radio. to sa neda pocuvat. expresu som sa vela napocuval na cestach v aute+ dokonca ho hraju aj v posilke ( tam vlastne hraju expresacke songy, ale niekedy aj radio). ked tie ich ,,horuce,, hity pustaje denne hadam 10-15 razi, tak to sa clovek fakt uz prepocuva. a niekedy, ked mam stastie, tak ich zachytim tak 3-4 razy. takto sa mi uz znechutili niektore pesnicky od rihanny, katy perry, BEP, plus tie ich songy á la David Guetta.
momentalne pocuvam europu 2, tam je ten rozsah ovela sirsi.
suhlasi tu niekto so mnou, ze sa to neda pocuvat? alebo to len ja som taky zvlastny?
no tak ja s tím nesúhlasím je to je to asi jedine rádio okrem bety čo počúvam. kedysi som počúval veľmi rád europu 2 ale teraz to nemôžem ani počuť, najlepšie bolo ked to bola ešte koliba alebo okey. a tak isto nemôžem počúvať fun rádio, to by som najradšej vyhodil rádio von oknom.
Europa 2 alebo Rádio KISS ...občasne sa stane že aj iné počúvam, ale to iba vtedy ak nie je výber na mne 
-
Martinekk
Light Professional
Master23, ono to tak fakt je, to pseudoráio so super horúcimi hitmi je nepočúvateľné pre každého so zdravým rozumom.
-
HiddenUser
Medium Star
Jups no sorry ze pisem na starsiu temu . ja pocuvam Europu 2 a FunRadio. 
Chýba tam možnosť ,,žiadne" 
-
slipknot1506
Light Star
pre metalistov Death.fm je vela sposobou ako ho spustit ale ja ked ho pocuvam tak cez WinAmp ... staci sa tam regnut ako free user a z casu nacas si moze aj neake tie skladby vypýtat 
-
adr0z
Zablokovaný
The Voice
Naši mávajú pustené Európa 2 ,ale ja nepočúvam.. už len to by mi chýbalo
komerčný odpad
.
ja asi najčastejšie Rádio Hey, slovenské a české hity