Minecraft
Re: Minecraft
vy to mate vsetci platene co to hrate? Niekto na zaciatku tejto diskusie pisal ze sa da ukladat aj ked ste za hru nezaplatili, ale mne sa neda ukladat.
// Aha.. uz som to zistil, cize i ked pise ze treba zakupit pre ukladanie, da sa zakliknut na to tlacitko save file a potom si to ulozim kam chcem.
// Aha.. uz som to zistil, cize i ked pise ze treba zakupit pre ukladanie, da sa zakliknut na to tlacitko save file a potom si to ulozim kam chcem.
mame to zakupene, len hrame inu verziu - alfa (nekonecna mapka)
Nadeo: z tohto som skapal
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Omg on snad rano vstane, zapne minecraft a vecer vypne... to by mi trvalo minimalne pol roka 
//edit: nie, ja by som take nieco nevedel vymysliet z vlastnej hlavy
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 22:57)
Co mam spravit tu? Mam slabu fantaziu a nic mi nenapada
//edit: nie, ja by som take nieco nevedel vymysliet z vlastnej hlavy
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 22:57)
Co mam spravit tu? Mam slabu fantaziu a nic mi nenapada
-
Neuralizer
Expert
normalne vam zavidim, toto je asi najlepsia hra na svete, cely ten crafting a stavanie, rozmyslam ze si to kupim tiez, kedze na stranke je napisane ze pokym je len alpha verzia, predavaju to za 10 € a ked vyjde plna verzia, bude za 20€ ....a ked bude beta verzia, cena bude tiez vyssia, cize nemam vela casu na rozmyslenie...myslim ze za 10€ sa to oplati, len musim napisat Gangymu nech mi to zaplati, lebo nemam paypal 
-
Space5800
Medium Professional
i-cube keď tak na to pozerám vracaju sa mi spomienky na to aká to bola srandai-cube napísal:mame to zakupene, len hrame inu verziu - alfa (nekonecna mapka)
-
Nadeo
Guru wannabe
Nie, singlak... ale da sa aj multiplayer, ale este ma vela bugov.
-
Neuralizer
Expert
Ved kvoli tomu si to idem kupit...spomienky...Space5800 napísal: i-cube keď tak na to pozerám vracaju sa mi spomienky na to aká to bola sranda, ešte pár takých obrazkov a budem mať nutkanie si to kúpiť...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked si chcem spravit server v tom free mode, ako docielim to, aby bol od zalozenia hry teren rovny ?
co viac dodat.. portal minecraft O_O
Hohoho, tak to je teda aká pecka...
Len tie hádanky, napríklad, kde treba skočiť do veľkej dialky a treba rýchlo presúvať portály nie sú ešte asi možné, tak isto ako portal na zemi / strope ale klobúk dole nad ich prácou
Len tie hádanky, napríklad, kde treba skočiť do veľkej dialky a treba rýchlo presúvať portály nie sú ešte asi možné, tak isto ako portal na zemi / strope ale klobúk dole nad ich prácou
-
Neuralizer
Expert
Nechce niekto urobiť nový hojko server?
rád by som si zase zahral ako kedysi, keď sme boli na serveri asi desiati hojkáči
jaj to bola taka sranda...ja som skúšal robiť server ale nejak sa nevyznam v tych portoch, lebo ked som ho vytvoril, tak kamaratovi to vypisovalo niečo že: failed, its probably down a take hovadiny....a ešte su všelijake programy na úpravu serveru, napr. rozmery (x,y,z), hladina vody , povrch pôdy, atď. , to aj gothar písal niečo také že sa dá nastaviť, ale mne to njak nešlo
, tak keby sa niekto ochotny našiel, návody na server by mal nájsť buď na youtube.com alebo na minecraftwiki.net...potom prípadne google.
-
Nadeo
Guru wannabe
Mohol by som sa pozriet niekedy na to, treba dohodnut cas kedy sa tam zijdeme...
-
Neuralizer
Expert
ako to chces dohodnut? xD ved ja mam cas cele prazdniny, takze tam mozem byt stale....potom este poviem kamaratom o tejto hre, lebo to este nehrali, ale podla mna sa chytia...Nadeo napísal:Mohol by som sa pozriet niekedy na to, treba dohodnut cas kedy sa tam zijdeme...
-
Nadeo
Guru wannabe
Radsej by som uz hral alpha multiplayer, Notch uz pracuje na server-side inventari...
-
Neuralizer
Expert
ale na alphe bude malo hojkacov....a ja tiez zatial nemam alphu, lebo Gangy ma njaky problem s kreditkou, tak cakam kym sa to vyriesi
, dufam ze dovtedy nebude beta verzia, lebo tym sa zvysi cena premium uctu...
takti to mozem kupit ja
-
Neuralizer
Expert
oki-cube napísal:takti to mozem kupit ja
-
Space5800
Medium Professional
Ou teraz pozerám na cenu... to stálo vždy 10€?
-
Neuralizer
Expert
neviem ci to bolo vzdy ale je to odvtedy, kedy som sa o tejto hre dozvedel. Mas tam napisane, ze ked je zatial len alpha , mas 50% zlavu, cize 10€ ...ked vyjde beta verzia...cena vzrastie a ked vyjde plna verzia, hra bude stat 20€...este ale nikto netusi ako bude plna verzia vyzerat (teda aspon myslimSpace5800 napísal:Ou teraz pozerám na cenu... to stálo vždy 10€?