Nejde prihlásiť do Win XP
-
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Nejde prihlásiť do Win XP
Včera som bol normálne na PC, keď som ho vypol a potom večer zapol nešlo mi prihlásiť. Jednoducho mi ho zaplo modrú obrazovku a tam bolo normálne napísané konto 'Administrator' zadal som heslo a neprihlásilo ma. Skúšal som ísť cez 'CTRL+ALT+DEL' vyhodilo mi tabuľku, takisto som zadal 'Administrator' a heslo nešlo. Išiel som aj cez Safe mode tam som sa dostal zase len do toho istého modrého okna. Skúšal som dať aj tú poslednú konfiguráciu, alebo niečo v tom zmysle. Zase som sa dostal len do modrého okna. Nemám sa ako inak prihlásiť do Win, pretože je to jediné zapnuté konto a nechce mi zobrať heslo.
Re: Nejde prihlásiť do Win XP
ak som ta spravne pochopil tak ti pise ze zadavas zle heslo....ci ?
ak ano tak skontroluj ci nesvieti Caps Lock alebo neni prepnuta klavesnica, ale verim ze toto si pozrel ako prve
no a k veci.....na nete (ale aj tu na fore) je vela navodou ako obist toto prihlasovanie alebo dokonca ako zistit heslo.....verim ze po 2 minutach hladania najdes nejaky program kt. ti pomoze.....a napr. dobry program sa vola Ophcrack
ak ano tak skontroluj ci nesvieti Caps Lock alebo neni prepnuta klavesnica, ale verim ze toto si pozrel ako prve
no a k veci.....na nete (ale aj tu na fore) je vela navodou ako obist toto prihlasovanie alebo dokonca ako zistit heslo.....verim ze po 2 minutach hladania najdes nejaky program kt. ti pomoze.....a napr. dobry program sa vola Ophcrack