Heroes of Newerth
-
Kok
Light Professional
Re: Heroes of Newerth
Nechcete dakto kupit retail account na tuto hru ? mam svoj na ktorom som uz pekne davno nehral a len to zavadzia
dohodneme sa
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
cena?
Chcel by som to vyskusat, nepoznate nejaky free server ? Vygooglil som nejaky extrem ale nefunguje registracia.
Ak to chceš skúsiť tak dneska končí BETA ... ešte by si to mohol stihnúť
na oficiálnej stránke sa regni a zahraj si 
-
Dogwoggle
Medium Expert
Este celý tento zýžden do 9.8 je offík free, ale môžeš hrat iba na bez záznamu štatystýk.
Viac menej pravidelne budu free to play vikendy tak si nejaky vystriehni a skus.
Máám jednu takú otázku. Keď si do filtra zadám vyhľadávanie hier prečo mi to nechce uložiť ? Po každom reštarte hry musím opäť zadávať všetko až na pár vecí ktoré sa uložia ale zbytok zostane tak akoby som to prvý krát pustil. Dosť mi to robí nervy. Neviete kde by sa to dalo nastaviť alebo čo ? Pretože predtým som mal XP a ukladal si to v pohode ale dal som 7 a teraz to takto blbne
ešte mi to aj seká občas a to mi predtým nerobilo...
Prosím poradte ako uložiť ten filter. Ďakujem.
Prosím poradte ako uložiť ten filter. Ďakujem.
-
Croven
Star
ked ti to blbne tak jednoducho preinstaluj hru,ved instalacia a nastavenie hry trva max 10 minut...
inac ja s kamosmi hladame superov,nie sme ziaden klan,len obcas zahrame niake hry "NO AB" alebo name niekedy chybaju 2 partaci , tak ak su tu niaky ludia s psr 1700+ alebo 1650+ (hlavne s brainom a teamovym duchom) tak pm Croven
inac ja s kamosmi hladame superov,nie sme ziaden klan,len obcas zahrame niake hry "NO AB" alebo name niekedy chybaju 2 partaci , tak ak su tu niaky ludia s psr 1700+ alebo 1650+ (hlavne s brainom a teamovym duchom) tak pm Croven
Bohužiaľ to som už skúšal ... a nič takže nič asi nenarobím.
čo sa týka toho tímu tak by sme mohli niekedy zahrať
s kamarátmi sme tiež 3 občas 5 keď sa zadarí.
čo sa týka toho tímu tak by sme mohli niekedy zahrať
-
Dogwoggle
Medium Expert
HoN je už dostupný aj cez SMS napr. na stranke http://shop.computergames.ro/s2-games/s ... werth-hon/ viacej informácií o predajcov hry nájdete na http://www.heroesofnewerth.com/reseller_list.php
Ahojte.. chcem sa spytat na tu platbu cez SMS.. je to iba na vodafone alebo to funguje napr aj na T-mobile ?
Dakujem za odpoved..
Dakujem za odpoved..
-
aviceN
Guru
hra niekto na HoN-Extreme? ked sa chcem prihlasit tak mi pise ze je to iba pre VIP a SUB-VIP
//karmista, ty trtko, keby som bol do tej hry zblazneny a hraval to kazdy den tak si to kupim, ale ja si to pustam raz, dva krat do tyzdna...a to tiez len na chvilu
//karmista, ty trtko, keby som bol do tej hry zblazneny a hraval to kazdy den tak si to kupim, ale ja si to pustam raz, dva krat do tyzdna...a to tiez len na chvilu
Ten extreme je divny
Som sa regoval ale po potvrdeni pozeram na cierne okno a ziadna odozva
Som sa regoval ale po potvrdeni pozeram na cierne okno a ziadna odozva
-
Dogwoggle
Medium Expert
už asi 2 mesiace je HoN-Extreme zpoplatnene, pred tým som ho hraval, a aj sa mi zdalo, že je niekedy lepší ako ofiik:D
To, že to da tu ciernu obrazovku a nedava to odozvu, tiež mi to robilo, musíš to zapnut hodit do listy zrusit to a znova zapnut potom to už pojde.
To, že to da tu ciernu obrazovku a nedava to odozvu, tiež mi to robilo, musíš to zapnut hodit do listy zrusit to a znova zapnut potom to už pojde.
-
Croven
Star
ten extreme
to ani wow a l2 servery (free) neboli natom tak zle ako tento server.. bol som tam pozret 800+- ludi online,pekny ping 200+ urcite tam je na hov*o oproti ofiku 
-
blitzkrieg
Professional
takže po skúške LoLu som sa rozhodol že by som skúsil HoN pretože mi to príde vernejšia kópia DotA-y, kupovali ste si to niekto ? pretože je tam napísané 30 USD cena to je zhruba 24 €, ak tam zadám svoje číslo účtu tak mi to nestrhne viac?
Nie nestrhne to viac xD
Btw ja mam trial keye (mozes na nich odohrat 10 hier alebo tak nejak) tak ak chce niekdo skusit nech sa ozve.
Btw ja mam trial keye (mozes na nich odohrat 10 hier alebo tak nejak) tak ak chce niekdo skusit nech sa ozve.
-
Mrk
Professional
e nezadavaju sa tam cisla ucut, ale cislo karty, popripade paypal 
ja osobne som hral na bete, ale potom som bol lakomy kupit acc za 30USD a teraz cez vianoce bola akcia za 10 tak som si ho kupil
ja osobne som hral na bete, ale potom som bol lakomy kupit acc za 30USD a teraz cez vianoce bola akcia za 10 tak som si ho kupil
Ja hravam HoN pravidelne, ale kedze som neskusal LoL tak nemozem porovnavat. Kazdopadne uz to hravam s prestavkami odkedy skoncila beta, takze pre mna sa urcite to kupenie uctu oplatilo.
-
blitzkrieg
Professional
už to mám kúpené len sťahujem a inštalujem to ..tak dám vedieť či je to fajn ..ale pozeral som gameplaye a páčilo sam i to o 100 krát viac ako LoL ...mi to pripadá presne ako prerobená DotA ..čo sa mi páči ..a to či mi nestrhnú viac € z účtu to som sa pýtal pre istotu ... 
//tak hral som to no nejde mi to zatiaľ ak dobre ako stará DotA ale je to lepšie aj čo sa týka grafickej stránky ale aj tej hratelnej, ak to porovnávam s LoL ..takže ostávam pri tomto
//tak hral som to no nejde mi to zatiaľ ak dobre ako stará DotA ale je to lepšie aj čo sa týka grafickej stránky ale aj tej hratelnej, ak to porovnávam s LoL ..takže ostávam pri tomto