História prihlásení (IP) na skype a facebook (zistenie IP)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
adky
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

História prihlásení (IP) na skype a facebook (zistenie IP)

Príspevok od používateľa adky »

Prosim prosim prosim, dalo by sa aby mi spolocnost ktora vyvynula skype napisala z akej IP adresy sa niekto prihlasil na jeden ucet? Vcera priatelovi vo vlaku ukradli notebook a dnes pozeram-vyskocilo mi ,ze je online-on to na 100% nebol kedze nema notebook a je vo Viedni a vo svojom starom notebooku mal prednastavene meno a heslo a automaticky pri zapnuti ho na skype prihlasilo....taaakze,ak by som vedela IP tak policia by ho uz nasla,ci?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Prosim surne o POMOC-skype a zistenie IP

Príspevok od používateľa ramaya »

Tá spoločnosť , ktorá Skype vyvinula ho už dávno nevlastní. Momentálne ho kontroluje eBay aj to už nie na dlho. Pochybujem , že ti z eBay pošľú nejakú IP adresu. Priznám sa , že ani neviem , kde majú centrálu.

Možno keby si to vyžiadala naša polícia v spolupráci s cudzou políciou ...
Lenže neriešia vážnejšie veci , tak jeden notebook určite riešiť nebudú. Aj keď pre bežného človeka je to možno veľká položka.

http://pocitace.sme.sk/c/4998300/ebay-p ... scape.html

http://pocitace.sme.sk/c/4959508/skype- ... akoch.html
adky
Medium Expert
Medium Expert

ma porazi :( a skype nema nieco take ako "moje prihlasenia" kde by bola napisana IP z ktorej sa vtedy a vtedy na ten ucet prihlasovalo-tak ako ma aj pokec? Ja jeho heslo viem,tak by som sa mrkla

EDIT: pred chvilkou sa prihlasil aj na facebook-neviete,tam sa tiez nejako neda zistit z akej IP sa prihlasovalo?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Choď na políciu nech to riešia. Majú na to "páky". Ty IP nezistíš a keby aj áno, tak čo s ňou budeš robiť? Myslíš, že ti nejaký provider na základe tebou zistenej IP, prezradí, kto tú IP v tom čase používal? Bez polície určite nie.
p.s.: Názov témy upravený. Do budúcna, nepíš do názvu témy: Prosím súrne o POMOC, pomoooc a pod. Keď to vidím, tečie mi voda zo zubov. Zvoľ normálny názov témy, ktorý vystihuje predmet a obsah príspevku.
adky
Medium Expert
Medium Expert

Re: História prihlásení (IP) na skype a facebook (zistenie IP)

No,prave som dotelefonovala so zeleznicnou policiou v BA.....a stratila som vsetku nadej,krasne ma sfukli ako sviecku,vraj je to takto velmi tazko zistit a nevedia ci sa to vobec da,zistit IP pomocou skype a Fb a bla bla bla :(

Goten-no krasne "paky" na to maju :( PS:sorry za ten nazov prispevku
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: História prihlásení (IP) na skype a facebook (zistenie IP)

Príspevok od používateľa hojko »

Policia je tu od toho, aby ta sfukli, ze nevedia ci sa to vobec da zistit alebo aby zacala konat??? Myslim, ze miesto dristov by mali zacat konat a ked nieco pre to spravia, aby sa nieco pohlo a potom ti oznamia, ze to nejde, tak je tam vidiet aspon vysledok, ze sa do niecoho pustili.
Napísať odpoveď