amíci už plánujú upnúť demo na rapid a gameshell takže ano. Warez verziu dema.2janci2 napísal:warez verziu dema?
Mafia 2
Re: Mafia 2
Neda sa to nazvat warez verzia dema, len to proste bude na serveroch ako je TorrentLeech, TorrentBytes, RapidShare, MegaUpload, FileShare a podobne. Oficialne servre budu totalne pretazene, budu vznikat mirrory ako Gamestar, Tiscali, IGN, GameSpot...
Blbosť. Over si pojmy. Warez neznamená to, že sa niečo freeware zavesí na server ako napríklad Rapidshare. Toto nebude žiaden varez, bude to normálne freeware - demo.
Dám ti príklad, nafotíš večer nejaké fotky, a pošleš ich kamarátom. Tí budú mať originál. Jeden z kamarátov tam vtedy nebol a tak to dáš na Rapid, a on si to stiahne. Zagratuluj mu, že má warez fotky.
Je to také isté demo ako bude napr. aj na Steame.
Dám ti príklad, nafotíš večer nejaké fotky, a pošleš ich kamarátom. Tí budú mať originál. Jeden z kamarátov tam vtedy nebol a tak to dáš na Rapid, a on si to stiahne. Zagratuluj mu, že má warez fotky.
Je to také isté demo ako bude napr. aj na Steame.
Taras hluposti, aj ked v urcitom kusku mas mozno cosi pravdu. Ak chces hovorit o wareze pri fotkach, tak musi ist predovsetkym o pay photos, cize platene fotky, ktore sa objavia niekde na internete. Z ceskych grp, ktore nieco taketo robia je znama napriklad koCZka, z tych zahranicnych je to napriklad FuGLi. Nebudem tu vsak zbytocne tarat mimo temy, pretoze vsetkym ja jasne co sa myslelo tym umiestnenim deba na warez servre.
Samozrejme boli tie fotky myslené ako príklad, velmi obrazný príklad.
Nič iné ma vtedy nenapadlo.
Bože môj test, ty si na hlavu? Je to absolútne jedno či bude demo na wareze alebo niekde inde, na všetkých stránkach kde to bude upnuté sa bude jednať o rovnakú verziu.
Takže, ako sa aj predpokladalo, po polnoci nášho času to nebude/nebolo. Ostáva len čakať v priebehu dňa, a teraz môžem ísť s kludom spať. Vidíme sa ráno, snáď už aj s gamesou. 
No Ono to bude urcite az niekedy na obed po obede. Ked sa v amerike vyspinkaju a nikto si spomene ze mal vydat nejake demo 
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no nic rano si dam budik na 9tu a taham ak bude 
Iba tak som pochodil po pár fórach a pozerám že z dema je hotové šialenstvo 
žeby si to demo stiahnem aj ja?
žeby si to demo stiahnem aj ja?
Asi tak, proste ja to vidím tiež všade, spamujú, že kto to má kedy to vyjde atď. 
Hrozne sa tesim aspon na to demo , 17 dni ho budem hrat stale dookola ak mi to pojde .
-
cORP.
Addict
stale nic ,ja spat ale nejdem ja pockam aj tak idem vecer do nocnej 
a kde vlastne mozes strazit ci uz vyslo ?
Divam to na stranke Steamu medzi demami, ani o pol stvrtej v noci to tam este nie je. Pozeral som aj akusi oficialnu stranku k PlayStation 3 Plus a ani tam som este o deme nic nenasiel. Treba ist spat a dufat, ze rano to uz bude.
-
Geogomeogo
Light Professional
Takze casy su nasledovne:
Kód: Vybrať všetko
Komunitní manažerka Elizabeth se činí - naservírovala nám časy vydání všech dem Mafie II! PCčkáři se můžou radovat, dočkají se jako první už v 10 hodin ráno našeho času (za upřesnění thx Eurogamer). Fanoušci Microsoftí konzole X360 se dočkají mezi dvanáctou a druhou odpolední a dost díky různým čachrům utřou majitelé PS3 - ti se v Evropě dočkají až zítra mezi desátou a šestnáctou hodinou. -
JeffHardyy
Light Professional
super,PCčkari prvý
-
Geogomeogo
Light Professional
-
JeffHardyy
Light Professional