Ahojte,
na mojom PC (Intel i5 430m, ATi HD5850, 4GB RAM) mi seka GTA IV na detailoch Medium. Nepomaha ani znizenie rozlisenia na minimum z maxima takze vykonom to nebude. GTA IV EFLC mi ide na HIGH Detailoch a Full resolution normalne. Ak vas nieco napada prosim napiste.
Vopred dakujem. Pr3dator
Sekanie GTA IV
Re: Sekanie GTA IV
Mas patche?
Nie hru som nainstaloval a crackol, nic ine som nerobil.
Tak si stiahni tie patche. Mozno to pomoze.
Ahoj.. Kamaratovi som akurat dnes tiez instaloval GTA IV. Ma pc i7 920, 4gb ram, grafiku hd 4850 1gb a hra mu seka iba pri stlaceni klavesy dolava, doprava, hore, atd.. Sekne len na stotinku ale pri kazdom stlaceni klavesy takze je to nehratelne.. Skusal som vsetlico. Postahoval som nove drivery. Reinstal gta. Procak sa neprehrieva. Hra je original. Je to na win 7 takze este mu poviem nech skusi hru spustit s kompatibilitou win xp sp3 a nech stiahne najnovsie patche do gta.. Nema stym niekto skusenosti ?
usbecko presno to robi aj mne pri WASD...
Skusim tie patche.
//Takze nainstaloval som najnovsi patch a hra sa ani nespusti, vyhodi error. Skusim este iny crack.
/// No s novym crackom sa hra znova ani nespusti a hodi tuto chybu. Novy crack je od Razora a patch je najnovsi.
Skusim tie patche.
//Takze nainstaloval som najnovsi patch a hra sa ani nespusti, vyhodi error. Skusim este iny crack.
/// No s novym crackom sa hra znova ani nespusti a hodi tuto chybu. Novy crack je od Razora a patch je najnovsi.
- Prílohy
-
- GTAP.PNG (12.92 KiB) 694 zobrazení
Ja som nainstaloval patch 1.0.3.0 a problem je vyrieseny..
OK tak reinstall a patch 1.0.3.0. skusim.
//Dakujem ten patch pomohol.

//Dakujem ten patch pomohol.