Prehltuntie cudzieho predmetu
Re: Prehltuntie cudzieho predmetu
Pinco, vecer ked sa osprchujes, vypul rit do zrkadla a popocita kolko dier tam mas, hej? A potom este hned vecer, alebo zajtra rano mi napis kolko si ich nasiel.
normálne si ma dostal do rozpakov. Mal som sa na tom zasmiať?
mohla by si mi napisat, co by sa mi mohlo stat, keby to zo mna nevyslo?lebo neviem ci sa k tomu doktorovi vybrat, alebo nie//autoeditácia príspevku (08 Aug 2010, 19:13)
No tak to zas nie je az taka sranda. Pekne si sa mal v tom palickou pohrabat a to po kazdej potrebe. Ja ked som robila na detskej chirurgii, tak nam tam chodilo dost deti, ktore prehltli vacsinou mince a museli sme to sledovat a hrabat sa, lebo ked to do 3 dni nevyslo, tak sa nasadila specialna dieta, ktora trochu zrychlila ten pohyb v crevach a ked ani to nezabralo, tak prisla na rad hadica zvrchu alebo zospodu, podla toho, kde sa na rtg ten predmet nachadzal a vybralo sa to von.
A k detom sa ratala aj mladez do 18 rokov
Ja byt tebou, tak pre istotu skocim k doktorovi, porozpravaj, co sa stalo a nech ta zrentgenuju, ci to je uz vonku.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ale keď ho posle lekár na röntgen pripadne na magnetickú rezonanciu nebude to vadit ? 
Nie, len som bol od vtedy na hajzli aspon 4krat a nejak mi nedoslo, akym sposobom ma zistit, ktore hovno clupne ako prve, preto sa pytam ci ti pada viac hovien naraz, zrejme z roznych dier, alebo ako to je u teba.pinco napísal:normálne si ma dostal do rozpakov. Mal som sa na tom zasmiať?
//btw, u mna normalka, stale len jedno v jednu chvilu
a nesnažíš sa nad tým akosi priveľmi zamýšľať?!
Caute, nechcel som zakladat nove vlakno tak to pisem sem.. pls kde sa da najlacnejsie zohnat NeoCube 216ks ? na ebay nie su o nic lacnejsie ako tu sa predavaju.. dik za odpovede
ja nemôžem
vieš čo, mal si radšej tú novú tému založiť..btw google nefunguje?
vieš čo, mal si radšej tú novú tému založiť..btw google nefunguje?