Čo vám vadí na fore?
Re: Co vám vadí na fore???
Vadí mi jedna vec :
Príkladom je téma DIGI TV ZADARMO, kde sa ku koncu témy rozprúdila diskusia ohľadom SKYLINKU, no "niekomu" to asi strašne vadí, že sa ľudia bavia " v zlej sekcii" tak to proste zamkne..... ? Pravidlo hovorí jasne, že o zamykaní tém rozhodujú moderátori, ale myslím že toto je obmedzovanie.... ? Alebo majú za to nejaké odmeny ? Ako policajti, keď vyberú pokutu za parkovanie ???
Príkladom je téma DIGI TV ZADARMO, kde sa ku koncu témy rozprúdila diskusia ohľadom SKYLINKU, no "niekomu" to asi strašne vadí, že sa ľudia bavia " v zlej sekcii" tak to proste zamkne..... ? Pravidlo hovorí jasne, že o zamykaní tém rozhodujú moderátori, ale myslím že toto je obmedzovanie.... ? Alebo majú za to nejaké odmeny ? Ako policajti, keď vyberú pokutu za parkovanie ???
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
žiadne odmeny za nič nemáme, svoje povinnosti sme prijali a vykonávame svoju prácu dobrovolne. Samozrejme, sme tiež len ľudia a ak máš pocit že niektorá téma bola zamknutá neprávom, kľudne ju môžeš reportnút (aj keď je zamknutá) a do dôvodu napísať svoj názor. Iný moderátor to zhodnotí a môže ju znova odomknúť.
ale zaujímavé že majiteĺ tejto stránky (Hojko) tému nezamkol a sám do nej prispieval. Taktiež by ma zaujímalo prečo sa zamkla ta téma, dalo sa tam stále niečo zaujímavé nájsť
Keď chcete diskutovať o skylink, tak diskutujte http://www.hojko.com/skylink-diskusia-t145506.html presunul som tam príspevky z témy "digi zadarmo".
-
Janio
Zablokovaný
Čavte, viac krat sa mi stalo keď som dal "hľadať" napísalo mi že teraz nemôžem hľadať a mám to skúsiť o niekoľko minút.
Neviem čo to je a môžem to vám aj odfotiť... (Dúfam že som to dal do správnej témy)
Neviem čo to je a môžem to vám aj odfotiť... (Dúfam že som to dal do správnej témy)
-
lekoklatik
VIP
Je to presne to čo ti to píše. Nemôžeš vyhľadávať príliš skoro po vyhľadávaní. Čo je na tom nepochopiteľné a prečo si to dal že ti to na fóre vadí?
//Filipito najskôr si prečítaj príspevok na ktorý som reágoval, potom čítaj môj. On ani nevie čo to je a prečo sa to deje, nie že mu to vadí... ah
//Filipito najskôr si prečítaj príspevok na ktorý som reágoval, potom čítaj môj. On ani nevie čo to je a prečo sa to deje, nie že mu to vadí... ah
-
hojko
Site Admin
Je tam limit 12 sekund ci kolko medzi hladaniami.
lebo mu to očividne vadí a poslednou dobou to aj mne lezie na nervy, keďže zadám jedno písmenko zle a potom čakám dosť dlho aby som mohol hľadať opäť....lekoklatik napísal:Je to presne to čo ti to píše. Nemôžeš vyhľadávať príliš skoro po vyhľadávaní. Čo je na tom nepochopiteľné a prečo si to dal že ti to na fóre vadí?
//soráč leko ale tomu čo si tam v edite napísal vôbec ale vôbec nerozumiem, reagoval som na tvoju otázku prečo to zaradil do čo vám vadí na fóre
ja sa len tak btw pýtam na čo je ten limit? aby to moc nezaťažovalo server?
-
audiotrack
VIP
prevencia pred DDoS útokmi
tak toto ma naozaj nasralo...
Nechapem, ktoremu moderatorovi vadila tato tema?
http://www.hojko.com/referendum-sobota- ... 47254.html
Co dpc na tom bolo zle, ze som informoval ludi?!
Ziadne vysvetlenie, len to je*ol niekto do kosa..
To akoze niekto je tu z moderatorov politik, ze mu to vadi?!
Islo mi o zdoraznenie a pripomenutie bliziaceho sa datumu referenda, ktore si myslim, je dost dolezite a oni to je*** do kosa...
Islo mi o zdoraznenie a pripomenutie bliziaceho sa datumu referenda, ktore si myslim, je dost dolezite a oni to je*** do kosa...
Mne vadí logo "Je tu leto 2010" 
Leto je už skoro za nami a hoci ešte týžden potrvá je tu evokuje začiatok
Leto je už skoro za nami a hoci ešte týžden potrvá je tu evokuje začiatok
-
hojko
Site Admin
Ten tyzden este prezijes 
-
Janio
Zablokovaný
Leko dal som to tu pretože mi to vadí. Nie raz sa mi stalo že som chcel niečo na rýchlo nájsť a nemohol som...
Síce neviem prečo sa to deje kedže do toho nevidím (pretože nesom admin a nemám tu žiadne práva) ale pčividne mi to vadi!
begbeee mne zase vadí tá 7 bolestná...
Síce neviem prečo sa to deje kedže do toho nevidím (pretože nesom admin a nemám tu žiadne práva) ale pčividne mi to vadi!
begbeee mne zase vadí tá 7 bolestná...
je patronka Slovenska...a ten jeden den uz prezijes! 
-
Janio
Zablokovaný
Rad moja patróna určite nie je...
A asi som urazil silno veriacého kedže mi dal zato K- a ako dvôvod napísal: "7 bolestná" neviem čo je natom či som spravil chybu ja, alebo je chyba aj v headeri
a aspoň sa podpíš... Mňa nezaujíma že to ti vadi môže byť pre mňa aj 10 bolestná čo z toho ?
BTW - čo sa týka toho tak by tam malo byť slovo panna mária kedže ju niekto nabúchal a aj po pôrode ostala panna !
A asi som urazil silno veriacého kedže mi dal zato K- a ako dvôvod napísal: "7 bolestná" neviem čo je natom či som spravil chybu ja, alebo je chyba aj v headeri
BTW - čo sa týka toho tak by tam malo byť slovo panna mária kedže ju niekto nabúchal a aj po pôrode ostala panna !
CAKAM NA VYJADRENIE MODERATORA, KTORY TO ZMAZAL
Do kosa som to dal ja. Ak by si si tu temu poriadne pozrel, tak beardie tam dal odkaz na inu temu, kde sa toto referendum rozobera uz od cias ked sa zacali zbierat podpisy. Riesim to takto pri vsetkych dvojitych temach, nabuduce sa skus najprv upokojit a az potom pisat.
Vidim, ze si odusevneny prvovolic, ale my tu veci nemazeme preto, ze by nas ohrozovali alebo nam vadili, ale mazeme ich kvoli tomu, aby tu bol poriadok.
Vidim, ze si odusevneny prvovolic, ale my tu veci nemazeme preto, ze by nas ohrozovali alebo nam vadili, ale mazeme ich kvoli tomu, aby tu bol poriadok.
Islo mi o zdoraznenie a pripomenutie bliziaceho sa datumu referenda... Do nazvu temy som dal presny datum, aby uzivatelom hned udrelo do uci, ze je 18.9 referendum a nie kazdi si precita temu "Peticia za zrusenie poslaneckej imunity ako darcek od ludu" Preto som zalozil tu temu a islo tam aj o to hlasovanie, ci je o to zaujem atd...
a neviem v akych novinach si sa docital, ze som odusevneny prvovolic a aj keby som bol, nechapem co tato poznamka mala akoze znamenat?!
a neviem v akych novinach si sa docital, ze som odusevneny prvovolic a aj keby som bol, nechapem co tato poznamka mala akoze znamenat?!
1. Mohol si v danej teme navrhnut, aby sa zmenil nazov.
2. Ten, kto sa o politiku zaujima, o referende uz davno vie, navyse do kazdej domacnosti prisiel papier s datumom a miestom konania referenda, ak niekto chcel ist, tak si otazky mohl davno zistit.
3. To viem z tvojho veku a vyjadrovania. Prejavil si iniciativu a ked ti ju niekto z (tvojho pohladu) zrusil kvoli nepohodlnosti nazoru, tak si sa zacal rozkrikovat, ze sa to nesmie a ze nejaky moderatore je politik ci co.
2. Ten, kto sa o politiku zaujima, o referende uz davno vie, navyse do kazdej domacnosti prisiel papier s datumom a miestom konania referenda, ak niekto chcel ist, tak si otazky mohl davno zistit.
3. To viem z tvojho veku a vyjadrovania. Prejavil si iniciativu a ked ti ju niekto z (tvojho pohladu) zrusil kvoli nepohodlnosti nazoru, tak si sa zacal rozkrikovat, ze sa to nesmie a ze nejaky moderatore je politik ci co.