Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
Inak Sulik uz povedal (je to v krijovom clanku), ze v tej budove nebudu mat poslanci kancelarie, tak je to aspon nejaky pokrok, treba im dat tych 100 dni vlady a potom sa uvidi, Sulikovi aspon teraz dali vsetci najavo, ze taketo veci mu nebudu tolerovat a musime verit, ze sa z toho pouci este pred tym ako ho vykopnu z koalicie.
-
tehla
mysliš toto?GothaR napísal:ale celkovo je jeho prejav o dost uhladenejsi ako Ficov.
//Seth – ja ti nemam za zle, že si uveril, ja som tiež kedysi davno uveril SDKU, dokonca som bol na ich mitingu...no a vidim, že už aj tebe začina svitať, tak som rad
ak to malo sluzit ako vtip, tak je to pekne
ak to malo poukazat na neuhladenost Sulikovho prejavu, tak zacinam pochybovat o tvojej sudnosti, skratka, asi ti drbe...
Nechápem o čo tu ide veď po voľbách sa ukázalo, že Seth, Beardie a iní klamali a zavádzali, že propagovali Sulíkovu stranu podnikateľov a "vekslasákov" Slovenska atď atď. Nech si len svoju polievočku čo si navarili vyžerú a poriadne do dna. Uvidíte, že na ďalšie voľby budú presviedčať ľudí aby volili úplne novú stranu vekslákov Slovenska.
Nevidím zmysel ďalej diskutovať s takýmito ľuďmi a myslím, že žiadny normálny človek by s nimi strácať čas tiež nemal. Sú to podvodníci, rovnakí ako tí ktorých volili, inak by nemali problém priznať si pravdu.
Tvrdili že Sulík má odborníkov a napríklad taká ĽSNS nemá a nebude/ neide mi teraz o nejaké obhajovanie ĽSNS/ vedieť čo robiť v parlamente. Sulík sa nedokáže ani poriadne obliecť, jeho kolegovia študujú manuály o hlasovaní. Minister obrany je nejaký "zelovocár", ktorý ani poriadne neovláda angličtinu, ministrom kultúry je politický moderátor a ministrom sociálnych vecí človek, ktorý vyštudoval matematiku a fyziku.
A načo to tu vlastne rozpisujem, každý kto si prejde staršie príspevky na hojku hneď uvidí kde je pravda. Niektorí ľudia prosto dokážu predvídať, iní to nedokážu a potom sú tu ešte takí, ktorých za to že hrajú blbcov a klamárov platia.
Nevidím zmysel ďalej diskutovať s takýmito ľuďmi a myslím, že žiadny normálny človek by s nimi strácať čas tiež nemal. Sú to podvodníci, rovnakí ako tí ktorých volili, inak by nemali problém priznať si pravdu.
Tvrdili že Sulík má odborníkov a napríklad taká ĽSNS nemá a nebude/ neide mi teraz o nejaké obhajovanie ĽSNS/ vedieť čo robiť v parlamente. Sulík sa nedokáže ani poriadne obliecť, jeho kolegovia študujú manuály o hlasovaní. Minister obrany je nejaký "zelovocár", ktorý ani poriadne neovláda angličtinu, ministrom kultúry je politický moderátor a ministrom sociálnych vecí človek, ktorý vyštudoval matematiku a fyziku.
A načo to tu vlastne rozpisujem, každý kto si prejde staršie príspevky na hojku hneď uvidí kde je pravda. Niektorí ľudia prosto dokážu predvídať, iní to nedokážu a potom sú tu ešte takí, ktorých za to že hrajú blbcov a klamárov platia.
ako som zavadzal, ked som propagoval SaS? to, ze Sulik momentalne robi blbosti mi nie je po chuti, dufam, ze sa spamata
ale ja si za svojimi rozhodnutiami stojim, ak nie su spravne, tak sa z nich poucim, polievocku si spapam
P.S.: nick mam s malym b, dik ze to tak budes pisat
ale ja si za svojimi rozhodnutiami stojim, ak nie su spravne, tak sa z nich poucim, polievocku si spapam
P.S.: nick mam s malym b, dik ze to tak budes pisat
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
IvanSK: ty si, v prvom rade, klamal, že prop je nestranný. To môžeme riešiť priamo v tej téme, len aby sa nezabudlo.
Prosím, skopíruj mi tu tie príspevky, v ktorých som PROPAGOVAL SAS. Zároveň by sa snažím márne pochopiť, čo je to za "klamanie a zavádzanie" v podobe propagácie strany (ktorú som, ako som už spomenul, nerobil). Máš zaujímavé logické pochody, to sa musí nechať. Vieš koľko je podnikateľov v SNS, HZDS, SMERe a ĽS-NS? Prejdi si, prosím ťa, kandidátky, ak ich ešte máš doma a prestaň tu konečne bulvárne potiť blbosti.
Ešte furt som viac hrdý na to, že som volil SAS, ako keby som mal voliť zlodejov zo SMERu, SNS, HZDS, ešte aj SDKÚ je lepšia, ako hociktorá zo spomínaných.
Ty sám si podvodník, ktorý si myslí, že je normálne "príkladom" zdravého nacionalizmu, pričom ani neovládaš poriadne svoj rodný jazyk. Voľba jednej zo strán ma robí takého istého, ako je strana? Nechcem vedieť, čo si volil ty a pokiaľ si nevolil, tak by si tu nemal čo hľadať, pretože nemáš absolútne žiadne morálne právo na niekoho si otvárať zobák, pretože si sa nesnažil o zmenu, ktorá je podľa teba tá lepšia.
Kde mám ja problém priznať si niečo? Už mi to fakt mierne ide na city - to opakovanie sa - tisíc krát som tu napísal, že ja nemám problém kritizovať aj tých, ktorých som volil (čo som aj zopár krát spravil). Ja nie som ty, aby som neustále kritizoval furt a to isté dookola, pričom sám stojíš za bohvie čím.
Sulík má odborníkov a za tým si stojím - to, že sa správa ako vidlák a to, že doj3bali teraz kauzu s budovami nijako nedokazuje opak a ak podľa teba áno, zájdi za odborníkom. Je jasné, že nová strana a noví ľudia študujú manuály o hlasovaní, pretože ešte nik učený z neba nespadol (hoci verím, že ty, pán dokonalý, by si nabehol do rokovacej miestnosti a určite by si hneď vedel všetky náležité veci), pričom by som mal asi pripomenúť, že návody o hlasovaní študovali VŠETCI noví poslanci, tak prestaň tu zavádzať a trepať sprostosti. Ak sa dokázal naučiť hlasovať Slota a Rafaj, naučí sa aj malé dieťa.
Minister kultúry má skoro presne také pozadie, ako mal ten predchádzajúci, ak by si nebol totálny ignorant, tak by si o tom vedel, plus Krajcer má aj právo, takže má ešte niečo naviac. Už som tu o tom dokonca písal, preštuduj si to, predtým ako tu budeš kydať. Je zaujímavé, že každého hodnotíš podľa toho, čo vyštudoval, pričom vôbec neberieš do úvahy kariéru a relevantné skúsenosti. To, že Mihál sa roky venoval sociálnemu a právnemu poradenstvu, to je už pre teba vedľajšie, ty si samozrejme len rapoceš dookola to isté, tak ako každý odporca tejto koalície. Furt dookola to isté, bez akéhokoľvek uvažovania. To, že kopa minulých ministrov boli komanči, to ťa netrápi.
A na záver, ak som ja klamár a vlastizradca, tak ty si obyčajný demagóg a tmár, zavádzaš a prekrúcaš, čo sa dá a ja osobne vôbec netuším, či tým prázdnym kecom, ktoré tu publikuješ, aj veríš, alebo iba tak tliachaš do vetra, ako poniektorí diskutujúci na Pravde a SME. Howgh.
Prosím, skopíruj mi tu tie príspevky, v ktorých som PROPAGOVAL SAS. Zároveň by sa snažím márne pochopiť, čo je to za "klamanie a zavádzanie" v podobe propagácie strany (ktorú som, ako som už spomenul, nerobil). Máš zaujímavé logické pochody, to sa musí nechať. Vieš koľko je podnikateľov v SNS, HZDS, SMERe a ĽS-NS? Prejdi si, prosím ťa, kandidátky, ak ich ešte máš doma a prestaň tu konečne bulvárne potiť blbosti.
Ešte furt som viac hrdý na to, že som volil SAS, ako keby som mal voliť zlodejov zo SMERu, SNS, HZDS, ešte aj SDKÚ je lepšia, ako hociktorá zo spomínaných.
Ty sám si podvodník, ktorý si myslí, že je normálne "príkladom" zdravého nacionalizmu, pričom ani neovládaš poriadne svoj rodný jazyk. Voľba jednej zo strán ma robí takého istého, ako je strana? Nechcem vedieť, čo si volil ty a pokiaľ si nevolil, tak by si tu nemal čo hľadať, pretože nemáš absolútne žiadne morálne právo na niekoho si otvárať zobák, pretože si sa nesnažil o zmenu, ktorá je podľa teba tá lepšia.
Kde mám ja problém priznať si niečo? Už mi to fakt mierne ide na city - to opakovanie sa - tisíc krát som tu napísal, že ja nemám problém kritizovať aj tých, ktorých som volil (čo som aj zopár krát spravil). Ja nie som ty, aby som neustále kritizoval furt a to isté dookola, pričom sám stojíš za bohvie čím.
Sulík má odborníkov a za tým si stojím - to, že sa správa ako vidlák a to, že doj3bali teraz kauzu s budovami nijako nedokazuje opak a ak podľa teba áno, zájdi za odborníkom. Je jasné, že nová strana a noví ľudia študujú manuály o hlasovaní, pretože ešte nik učený z neba nespadol (hoci verím, že ty, pán dokonalý, by si nabehol do rokovacej miestnosti a určite by si hneď vedel všetky náležité veci), pričom by som mal asi pripomenúť, že návody o hlasovaní študovali VŠETCI noví poslanci, tak prestaň tu zavádzať a trepať sprostosti. Ak sa dokázal naučiť hlasovať Slota a Rafaj, naučí sa aj malé dieťa.
Minister kultúry má skoro presne také pozadie, ako mal ten predchádzajúci, ak by si nebol totálny ignorant, tak by si o tom vedel, plus Krajcer má aj právo, takže má ešte niečo naviac. Už som tu o tom dokonca písal, preštuduj si to, predtým ako tu budeš kydať. Je zaujímavé, že každého hodnotíš podľa toho, čo vyštudoval, pričom vôbec neberieš do úvahy kariéru a relevantné skúsenosti. To, že Mihál sa roky venoval sociálnemu a právnemu poradenstvu, to je už pre teba vedľajšie, ty si samozrejme len rapoceš dookola to isté, tak ako každý odporca tejto koalície. Furt dookola to isté, bez akéhokoľvek uvažovania. To, že kopa minulých ministrov boli komanči, to ťa netrápi.
A na záver, ak som ja klamár a vlastizradca, tak ty si obyčajný demagóg a tmár, zavádzaš a prekrúcaš, čo sa dá a ja osobne vôbec netuším, či tým prázdnym kecom, ktoré tu publikuješ, aj veríš, alebo iba tak tliachaš do vetra, ako poniektorí diskutujúci na Pravde a SME. Howgh.
No pekne. Sulík a Poór. Som zvedavý, ako budú voliči strany SaS na konci volebného obdobia bilancovať skutky strany, ktorú volili. Či tu tej zlodejiny nebude viac ako za SMERu. Momentálne to vyzerá, že si voliči SaS dobre nasrali do rúk.
http://spravy.pravda.sk/sulikovci-ukazu ... domace_p09
http://spravy.pravda.sk/sulikovci-ukazu ... domace_p09
som cakal kto prvy pride s tym Sulikovym vyletom, tipoval som niekoho z miestnych nacionalistov, pripadne vecne nespokojneho okydavaca Dzurindu, milo si ma prekvapil Goten
zavidis?
//inak ten clanok je teda iny odpad
zavidis?
//inak ten clanok je teda iny odpad
Koho by zaujimalo, ze na ministerstvach sa podpisuju zmluvy tesne pred volbami a po volbach. Lietaju miliony eur a nikoho to nestve, ale to ze chcel Sulik zalozit dom pre liberalne institucie a na danych kancelariach by zarobil uzastnych par euro a odviezol sa sukromnym lietadlom je proste taka mega popi*i kauza ze...
Problem je v tom, ze ludia asi potrebuju kauzy. Popisal snad niekto tolko o zmluvach na ministerstve obrany ako o "liberalnom dome"?
Keby si dakto chcel ulievat peniaze spravy to tak, ze sa podpise nejaka zmluva, na ktoru sa po styroch rokoch zabudne : )
Problem je v tom, ze ludia asi potrebuju kauzy. Popisal snad niekto tolko o zmluvach na ministerstve obrany ako o "liberalnom dome"?
Keby si dakto chcel ulievat peniaze spravy to tak, ze sa podpise nejaka zmluva, na ktoru sa po styroch rokoch zabudne : )
-
RomanB
Medium Professional
Ach to to je uz len clanok http://spravy.pravda.sk/sulikovci-ukazu ... domace_p09 ..
Nezastavam to co robi momentalne Sulik , ale toto uz sa vazne neda citat ...
Nezastavam to co robi momentalne Sulik , ale toto uz sa vazne neda citat ...
-
seth82
Darca
Liberálny dom pokladám za veľmi dobrú myšlienku, lebo vytvára priestor nielen pre SaS, ale aj pre blízke inštitúcie, napr. Friedrich Naumann Stiftung a priblíži nás k voličom.
Keď sme tento projekt pripravovali, nechali sme si spraviť právnu... analýzu, aby sme neporušili žiaden zákon. Pre s.r.o., do ktorej 16-ti členovia vložili svoje vlastné peniaze, sme sa rozhodli z dôvodu, že SaS dostane o štvrtinu nižší príspevok od štátu. Pripomínam, že sme strana s transparentným financovaním a príspevok od štátu je pre SaS jediný zdroj financovania.
Podcenili sme však citlivosť verejnosti, ktorá už zažila viacero prípadov nekalého financovania politických strán. Mrzí ma, že situácia sa takýmto spôsobom vyvinula, začo sa našim voličom ospravedlňujem.
Po priznaní si tejto chyby sme sa rozhodli pre nasledovné riešenie.
1. Včera prišla na účet strany časť štátneho príspevku, tento použije SaS na odkúpenie podielov od všetkých 16ich spoločníkov. Liberálny dom s.r.o. bude čoskoro vlastniť len SaS.
2. V Liberálnom dome bude síce vytvorený priestor aj pre našich poslancov na stretávanie sa s občanmi. Tieto priestory nebudú ale financované z príspevku na poslanecké kancelárie. Poslanci za SaS nebudú mať na území Bratislavy vôbec žiadne poslanecké kancelárie.
3. SaS bude po dohode s Ivetou Radičovou iniciovať zmenu zákona tak, aby nebolo možné použiť príspevok na poslanecké kancelárie na území Bratislavy o to z toho dôvodu, že poslanci už majú kancelárie v areáli hradu.
Richard Sulík
(5 minút dozadu toto postli na Facebook...)
Keď sme tento projekt pripravovali, nechali sme si spraviť právnu... analýzu, aby sme neporušili žiaden zákon. Pre s.r.o., do ktorej 16-ti členovia vložili svoje vlastné peniaze, sme sa rozhodli z dôvodu, že SaS dostane o štvrtinu nižší príspevok od štátu. Pripomínam, že sme strana s transparentným financovaním a príspevok od štátu je pre SaS jediný zdroj financovania.
Podcenili sme však citlivosť verejnosti, ktorá už zažila viacero prípadov nekalého financovania politických strán. Mrzí ma, že situácia sa takýmto spôsobom vyvinula, začo sa našim voličom ospravedlňujem.
Po priznaní si tejto chyby sme sa rozhodli pre nasledovné riešenie.
1. Včera prišla na účet strany časť štátneho príspevku, tento použije SaS na odkúpenie podielov od všetkých 16ich spoločníkov. Liberálny dom s.r.o. bude čoskoro vlastniť len SaS.
2. V Liberálnom dome bude síce vytvorený priestor aj pre našich poslancov na stretávanie sa s občanmi. Tieto priestory nebudú ale financované z príspevku na poslanecké kancelárie. Poslanci za SaS nebudú mať na území Bratislavy vôbec žiadne poslanecké kancelárie.
3. SaS bude po dohode s Ivetou Radičovou iniciovať zmenu zákona tak, aby nebolo možné použiť príspevok na poslanecké kancelárie na území Bratislavy o to z toho dôvodu, že poslanci už majú kancelárie v areáli hradu.
Richard Sulík
(5 minút dozadu toto postli na Facebook...)
No tak nakoniec to uhrali velmi dobre a ak prejde treti bod, tak na tom stat mozno aj usetri (ak to zas spekulanti nezacnu obchadzat tym, ze si proste kancelarie prenajmu inde)
lenze aby ti volici SS mit wehrmacht neboli volici OL okolo "uboheho" MAŤOVIČA kedze tie styri hlavy im prihrali polovicu hlasov a bez nich by cela tato banda mohla len "drzat baloniky" a nadavat slotkovi a meciarovi s fickom.Goten napísal: Som zvedavý, ako budú voliči strany SaS na konci volebného obdobia bilancovať skutky strany, ktorú volili.Momentálne to vyzerá, že si voliči SaS dobre nasrali do rúk.
takze ked chcete vinit SSakov tak predovsetkym vinte OL. pretoze SSaci su jasni podvodnici cervenajuci sa slabosi, ktori nevedia ustat ani slovny utok.. http://www.aktuality.sk/clanok/169928/v ... -s-paskom/
Tento krok SaS hodnotím pozitívne a nie ako krok v zmysle že z toho vycúvali ale zachovali sa tak ako by sa mala každá strana. Po odmietavom postoji verejnosti od toho upustiť.Iné strany by len prehlásili tak ako sa to dialo doteraz že je všetko podľa platného práva.SMERáci si takto ryžujú € do svojej pokladni už dlhé roky (určite aj iné strany) no keď to chce spraviť SaS a nie v plnej výške 900€ ale za trhové ceny už je to strašná "kauza".Na týchto € z príjmu z prenájmu tých kancelárií by SaS strašne "zbohatla".Ak by už chcela nahrabať € tak spravia podpisom nejakej zmluvy tak ako sa to robili za minulých cca 17 rokov.Média len využívajú momentálne slabú stabilitu voličov SaS.A ľudia sú raz taký že len zlé správy sú "senzačnými" správami.Radšej nech sa venujú vile pre premiéra alebo pre podaktorého z Ústavných činiteľov, ktorej stavba sa pekne utajovala, za 4 mil. €, ktorú obhajuje tak ako Maďarič aj Počiatek, Fico preistotu o ničom nevie 
-
RomanB
Medium Professional
Mas , nejaky relevantny udaj , ake percento volicov volilo SaS koli OL ? .... (vazne by ma to zaujimalo )
RomanB: taky prieskum asi neexistuje, ale OL dostali 38% hlasov, cize minimalne tito ludia volili SaS kvoli OL: http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
Spolu je to 118 777 hlasov.
//edit: oprava, pocital som to zle http://www.hojko.com/post1468989.html#p1468989
//edit: oprava, pocital som to zle http://www.hojko.com/post1468989.html#p1468989
no lenze je tu vela takych prispievatelov co popiera objektivne zdroje takze ti by v tejto dobe verili ze zem je plocha a ze je stredom vesmiru ako ze obieha okolo slnka.
http://www.hojko.com/post1461686.html#p1461686
A KED SI ODPOCITAS 5 prispevkov pod tym tak sa tam pod nim najdes. takze vsimaj si to kam prispievas
vraj tento zdroj http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
je to relevantne?
http://www.hojko.com/post1461686.html#p1461686
A KED SI ODPOCITAS 5 prispevkov pod tym tak sa tam pod nim najdes. takze vsimaj si to kam prispievas
vraj tento zdroj http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
je to relevantne?
Ale tu sa nepočíta s ľuďmi, ktorí chceli voliť SaS aj keby tam neboli OL, ale zakrúžkovali ich lebo sa mu páčili ich body ktoré chcú presadiť.GothaR napísal:RomanB: taky prieskum asi neexistuje, ale OL dostali 38% hlasov, cize minimalne tito ludia volili SaS kvoli OL: http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
skuki: prave preto som pisal, ze taky prieskum asi neexistuje, no na druhej strane si pozri body OL a body SaS, v mnohych veciach su uplne odlisne, cize takych ludi ako spominas by nemalo byt vela.
Nesmieme vsak zabudat, ze clovek moze zakruzkovat 4 kandidatov, takze moj osobny odhad je, ze Obycajni Ludia priniesli SaS priblizne 40 000 volicov, teda 1,6%. S prihliadnutim na to, ze OL su prave tie styry hlasy co chybaju koalicii do vacsiny, bolo ich prijatie na kandidatku naozaj zlym tahom.GothaR napísal:Spolu je to 118 777 hlasov.