mam tento router ZyXEL Prestige 600 series a poskytovatelom internetu je nextra.v zmluve je dynamicka ip avsak ja ked vypnem a zapnem router tak mi meni iba 2 IPcka co s tym??
za odpoved vopred dakujem.
v zmulve bude skor dYnamicka...
no to ze ti meni medzi dvoma znamena ze je dynamicka,...
mozes skusit nechat router vypnuty dlhsie, co ja viem skus ho vecer vypnut a rano by si mal mat uplne inu,.. a ak nemas, tak si mozes ist piskat
Traktorista napísal:v zmulve bude skor dYnamicka...
no to ze ti meni medzi dvoma znamena ze je dynamicka,...
mozes skusit nechat router vypnuty dlhsie, co ja viem skus ho vecer vypnut a rano by si mal mat uplne inu,.. a ak nemas, tak si mozes ist piskat
no ale pockat ale cela ip sa mu nezmeni zmeni sa mu vecia cast ale 2 cisla tam zostavaju stale a je to na operatorovi ako to bere to slovo dinamicka moze to bit tak ze na vnutornom okruhu je dinamicka ale na sieti je stala
RainbowSix napísal:mohol bi si to visvetlit ako to myslis ?
Skor my vysvetli ako ty myslis, tie "stale rovnake cisla". Na to aby bola IP adresa ina, staci mat jediny oktet (to je to cislo oddelene bodkami od ostatnych) rozdielny.
mam router a dynamicku ip dajme tomu ze 199.22.72.111 pricom sa mi kazdy den menia len tie cisla vyznacene cervenou... ma to tak byt? nemalo by sa ich menit viac, prip vsetky? nevyznam sa dako do toho preto sa pytam
Propan - ak ti strasne zalezi na tom aby si mal kazdu chvilu inu IPcku (napr. koly stahovaniu z RS) tak pouzivaj proxy. Ja mam tiez dynamicku IP ale Router (modem) ide nonstop takze IP menim iba pomocou proxy.