Mafia 2
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
Ach jaj super zelezo mi tu stoji a ja bez grafiky momentalne,

-
Sphinx
Addict
tak demo doma ide sa hrat
som zvedavy
//takze uz aj prejdene cca 10 min hrania ..
na mojej zostave i5-750,4gbram,w7 32b,hd4850-512mb, od 14-56 FPS pri plnych detailoch so zapnutou fyzikou a rozlisku 1680x1050 obcasne vypadavanie textur zrejme to budu riesit nove ovladace urcene pre hru i ked od ati necakam zazraky maju vzdy problem s ovladacmi
strasne kratke ale chytlave... aaaa chcem plnuu
//takze uz aj prejdene cca 10 min hrania ..
na mojej zostave i5-750,4gbram,w7 32b,hd4850-512mb, od 14-56 FPS pri plnych detailoch so zapnutou fyzikou a rozlisku 1680x1050 obcasne vypadavanie textur zrejme to budu riesit nove ovladace urcene pre hru i ked od ati necakam zazraky maju vzdy problem s ovladacmi
strasne kratke ale chytlave... aaaa chcem plnuu
Demo sa mi už ťahá na Steame, no neviete či už je/bude možné zohnač CZ verziu?
-
James13579
Star
ako sa to stahuje z tej stranky?
Najprv si stiahni inštalátor STEAM-u http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi
a potom si vytvor konto a môžeš sťahovať
a potom si vytvor konto a môžeš sťahovať
stiahni si steam,zaregistruj sa tam a klikni na http://store.steampowered.com/app/50130 ...download demo
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nájdeš to tu http://store.steampowered.com/app/50280/
Musíš mať nainštalovaný steam http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi a tam sa len zaregistruješ a prihlásiš. Potom ti to už pôjde stiahnuť.
Musíš mať nainštalovaný steam http://cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi a tam sa len zaregistruješ a prihlásiš. Potom ti to už pôjde stiahnuť.
-
JeffHardyy
Light Professional
no neviem ako vy ale mne to pride ako čista kopia GTA IV
Ježiši kriste, je to demo!
-
James13579
Star
ok, ked zacnem stahovat hocijake demo tak je to zadarmo?
-
Geogomeogo
Light Professional
mne sa to strasne pacilo
pripadalo mi to ako misia Vylet do prirody z 1 
-
Betarik
Professional
nic co je platene nestiahnes .... skusal som mam to po cesky ale seka mi to takze na mafiu mozem zabudnut 
-
Sphinx
Addict
pre tych ktory to maju v EN treba mat steam prepnuty na CZ a potom to pojde v CZ.
//prepni a stiane sa ti len preklad a mas to v cz
//prepni a stiane sa ti len preklad a mas to v cz
Prosím ťa, chcem sa opýtať, kde si to stiahol po česky? Alebo bude CZ aj priamo na steam verzií dema?
Aha pardon, predbehol si ma.
Takže, keď mám teraz steam po anglicky a stiahol som to, stačí keď prepnem steam a pôjde to, alebo musím prepnúť a stiahnuť znova?
Aha pardon, predbehol si ma.
Takže, keď mám teraz steam po anglicky a stiahol som to, stačí keď prepnem steam a pôjde to, alebo musím prepnúť a stiahnuť znova?
-
aviceN
Guru
E6400 2gb ram 4850ka - peckovo hratelne na high, physx off inak 12 fps
neserie ma to, neviete ci budu physx aj na xbox verzii hry?
PhysX na konzoly podla mna nebude. Napr. v Mirrors Edge tiez nebol PhysX. Ale dufam ze to tam nakoniec daju.
Dal som to stahovať, no som zvedavý čo to je zač 
No tak som presiel demo, som spokojny s optimalizaciou, grafika je pekna a kadejake specialne shadery z dx11 nepotrebujem 
K hre - nejaka inspiracia v GTA 4 tam bude, ale je to v rozumnej miere (pohlad pri strielani, pri riadeni auta sa pohlad nenataca sam, ale treba mu pomoct mysou). Dost ma vsak prekvapilo, ze autori sa ubrali vtipnejsim smerom (moderator v radiu, hlasky postav), cakal som, ze to bude vaznejsia hra. Trochu ma sklamali zvuky zbrani, cakal som cosi zvucnejsie.
Zarazila ma vsak prilisna jednoduchost, ak to takto bude aj v plnej hre, tak to klesne dost nizko. Obnovenie zdravia takmer na 3/4 maximalnej hodnoty je dost velka pomoc.
K hre - nejaka inspiracia v GTA 4 tam bude, ale je to v rozumnej miere (pohlad pri strielani, pri riadeni auta sa pohlad nenataca sam, ale treba mu pomoct mysou). Dost ma vsak prekvapilo, ze autori sa ubrali vtipnejsim smerom (moderator v radiu, hlasky postav), cakal som, ze to bude vaznejsia hra. Trochu ma sklamali zvuky zbrani, cakal som cosi zvucnejsie.
Zarazila ma vsak prilisna jednoduchost, ak to takto bude aj v plnej hre, tak to klesne dost nizko. Obnovenie zdravia takmer na 3/4 maximalnej hodnoty je dost velka pomoc.