Mafia 2
Re: Mafia 2
ja to este len taham hh teraz som stal, ale no jednoduchost tam bude kedze to je pre sirsi trh nenarocnych hracov
-
lekoklatik
VIP
som maximalne spokojny. Jednoznacna kupa.
Je to skvele : )
Je to skvele : )
A dočkám sa odpovede na moju otázku? Dosť mi to súri kedže rýchlosť môjho netu je momentálne na úrovni umierajúcej stonožky.
Takže, ak som mal steam prepnutý v EN, a začal som sťahovať Mafiu, logicky bude v EN. Asi v polovičke som sťahovanie pause-ol, prepol steam do CZ a reštartol, a pokračoval v sťahovaní. Budem to mať v CZ?
//sorry Sphinx, nabudúce budem všímavejší.
Takže, ak som mal steam prepnutý v EN, a začal som sťahovať Mafiu, logicky bude v EN. Asi v polovičke som sťahovanie pause-ol, prepol steam do CZ a reštartol, a pokračoval v sťahovaní. Budem to mať v CZ?
//sorry Sphinx, nabudúce budem všímavejší.
Jednoducho na hru kliknes pravym tlacitkom, das properties > language a si prepnes na cestinu. Zbytocne si to pauzoval a zacinal odznova.
Díky.
Nezačínal odznova. Pauzol som na cca 63% a potom pokračoval zas od 63.
-
Space5800
Medium Professional
Muhahaha už sťahujem
Do konca prázdnin budem hrať demo dookola
Teda dúfam že mi to pôjde plynulo 
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pieer-ZA.. ja som ti odpisal editol prispevok.. aby som to tu nespamoval .. staci len citat
Idem to skusit na notebooku
Snad to dam na 30 snimok.
Ja nemam obraz ked to zapnem
Len pocujem ako ide hudba v menu ale obrazovka cierna 
// problem vyrieseny, automaticky mi nastavilo velmi vysoke rozliko ktore moj lcd nezvlada, musel som to naslepo zmenit na nizsie
// problem vyrieseny, automaticky mi nastavilo velmi vysoke rozliko ktore moj lcd nezvlada, musel som to naslepo zmenit na nizsie
-
Ba-Yo
Light Professional
keby si napisal aky mas PC tak by ti aj mohli pomoct
Akože to čo je za pomenovanie na Steam-e? Som hľadal, že "Stiahnuť Demo" alebo niečo podobné a tam je, že "Stáhnout Ukázku" ;D
Btw. po prejdení misie môžte voľne behať v meste alebo niečo či ako to je urobené?
Btw. po prejdení misie môžte voľne behať v meste alebo niečo či ako to je urobené?
omg po vypnuti hry mi stiahne jas lcd na 10%, mam hd 4870 robi to aj kamosovi...asi treba pockat na nove drivre od ATI.
-
MirecPB
Medium Star
A64 3000+, 3GB, x1950pro... hrat sa to da
1680x1050 a vsetko na low
ale chyby som mal v texturach, uz taham nove ovladace hadam po roku... mozno aj tym rozmazanim po tych pivach v chladnicke na zaciatku 
Oboznamia vas v deme s postavami ?
Trochu ano, tu je video z celeho dema (aj ked s madarskym komentaromjukel napísal:Oboznamia vas v deme s postavami ?
Nemusis si do cestiny prepinat cely steam, staci to zmenit iba pri hre: http://www.hojko.com/post1468887.html#p1468887SSemteXX napísal:Akože to čo je za pomenovanie na Steam-e? Som hľadal, že "Stiahnuť Demo" alebo niečo podobné a tam je, že "Stáhnout Ukázku" ;D
-
kukiak
Addict
Na x1950pro to na low bezi celkom dobre, akurat problem s preblikavanim textur :-/
-
Achmed
Light Expert
uloadol by ti niekto ? thx nechcem si kôli tomu instalovat steam naj na rapid stiahnem aj ako free
Stiahnutie free ti zabere hádam viac času ako 1-minútová inštalácia steamu. 
PS: určite to už niekto uploadol, počekuj aj warez fóra.
PS: určite to už niekto uploadol, počekuj aj warez fóra.
kde sa da stiahnut to cz demo? physX sa mi bude dat hrat na 8800GTS ?