Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
Aha vlastne ano, to mas uplnu pravdu, ale je to cca 30 000, cize 10% volicov SaS kruzkovalo OL.
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
juho napísal:no lenze je tu vela takych prispievatelov co popiera objektivne zdroje takze ti by v tejto dobe verili ze zem je plocha a ze je stredom vesmiru ako ze obieha okolo slnka.
http://www.hojko.com/post1461686.html#p1461686
A KED SI ODPOCITAS 5 prispevkov pod tym tak sa tam pod nim najdes. takze vsimaj si to kam prispievas
vraj tento zdroj http://app.statistics.sk/nrsr_2010/sr/t ... g=sk&par=5
je to relevantne?
Vies mi prosim ta povedat , kde je ta tvoja polovica ?
nemyslis si ked sa nato pozeras a su tam uplne rozdielne cisla ze to nieje celkom mozne ? ved inak by mali asi rovnaky pocet hlasov kebyze ich ti isti len volili +- par stovak ale to ide do 1000...
-
RomanB
Medium Professional
Pytal som sa prave pre to , lebo to nemas nicim podlozene a sebaisto tvrdit , ze to bola polovica je nezmysel.
btw > http://www.sme.sk/c/5500751/belousovova ... icovi.html
Neviem ci sa mam smiat , alebo plakat ... , Riso zas potvrdil , ze to absolutne nezvlada , Matovica nekomentujem ten co nevie nepovie ..
btw > http://www.sme.sk/c/5500751/belousovova ... icovi.html
Neviem ci sa mam smiat , alebo plakat ... , Riso zas potvrdil , ze to absolutne nezvlada , Matovica nekomentujem ten co nevie nepovie ..
SAS dostala 307 287 (z toho 209 236 využilo prednostné hlasovanie), obyčajní obstáli nasledovne:
Tie tisícové rozdiely sú dôsledok toho, že voliči Obyčajných jednoducho neodovzdali všetky svoje preferenčné hlasy Obyčajným, ale dali jeden, dva hlasy aj iným kandidátom SAS. Igor Matovič mal najlepšiu kampaň a je najznámejším z obyčajných preto je zrejmé, že má najviac hlasov. Ale taktiež sa nedá povedať, že každý kto volil SAS a dal Matovičovi preferenčný hlas ju volil len kvôli Obyčajným. Ak som volič SAS a dám jeden hlas Sulíkovi a druhý Matovičovi tak kam patrím?
Preto sa prikláňam skôr ku cca 10% hlasov pre SaS a aj to s rezervou. Lebo nevieme koho by tých 10% volilo ak by nejestvovali Obyčajní. Môžno tak isto SaS, možno Sdkú ktorej SaSka ukrojila. Každopádne keďže Obyčajní ľudia sú predovšetkým ficobijci, ich hlasy by najskôr pripadli len koalícii a tým pádom by to na veci nič nemenilo. SaS by pri najhoršom dosiahla o 1,2% horší výsledok. Takže opäť raz bublina ako zatiaľ všetky novinky..
- Igor Matovič 38 429
Erika Jurinová 29 210
Martin Fecko 26 185
Jozef Viskupič 24 353
dokopy teda 118 177
Tie tisícové rozdiely sú dôsledok toho, že voliči Obyčajných jednoducho neodovzdali všetky svoje preferenčné hlasy Obyčajným, ale dali jeden, dva hlasy aj iným kandidátom SAS. Igor Matovič mal najlepšiu kampaň a je najznámejším z obyčajných preto je zrejmé, že má najviac hlasov. Ale taktiež sa nedá povedať, že každý kto volil SAS a dal Matovičovi preferenčný hlas ju volil len kvôli Obyčajným. Ak som volič SAS a dám jeden hlas Sulíkovi a druhý Matovičovi tak kam patrím?
Preto sa prikláňam skôr ku cca 10% hlasov pre SaS a aj to s rezervou. Lebo nevieme koho by tých 10% volilo ak by nejestvovali Obyčajní. Môžno tak isto SaS, možno Sdkú ktorej SaSka ukrojila. Každopádne keďže Obyčajní ľudia sú predovšetkým ficobijci, ich hlasy by najskôr pripadli len koalícii a tým pádom by to na veci nič nemenilo. SaS by pri najhoršom dosiahla o 1,2% horší výsledok. Takže opäť raz bublina ako zatiaľ všetky novinky..
-
seth82
Darca
Ja zasa nekomentujem Belorusovú, pretože ona bežne v parlamente častuje poslancov kadejakými hanlivými výrazmi, od potkanov, cez bandu vrahov, smradov a inými skvelými výrazmi, ktoré patria na ulicu a nie do parlamentu. Tá by mala zmiznúť z politickej scény tak ako Mečiar a Slota. Bol by svätý pokoj. A čo sa týka mňa osobne, mne celkom vyhovuje, že jej niekto vie povedať na rovinu, čo si myslí a hoci hanlivo ju nenazval, trafená hus zagágala.
okrem toho: "Anna Belousovová sa už na tejto schôdzi parlamentu slovne vyhrážala poslancovi Ondrejovi Dostálovi (OKS), ktorý je v klube Most-Híd. "Dajte si pozor na hubu, lebo po nej z každej strany dostanete. A na tom si trvám."
okrem toho: "Anna Belousovová sa už na tejto schôdzi parlamentu slovne vyhrážala poslancovi Ondrejovi Dostálovi (OKS), ktorý je v klube Most-Híd. "Dajte si pozor na hubu, lebo po nej z každej strany dostanete. A na tom si trvám."
-
RomanB
Medium Professional
Ano , to je vsetko pravda , Malikova je prinajmensom histericka strelena baba , ktoru ked vidim tak mi je zle , ale aj tak sa nemal rehnit novinarom do kamery jeden aj druhy ....
-
seth82
Darca
Holt, to rehlenie do kamery je už vec ich protokolu, tuším sa to malo zlepšiť...ale ako vidno, ešte furt nie sú zvyknutí na to, že by mali vystupovať trochu serióznejšie, hoci popravde mne by bolo tiež skôr do smiechu, pretože taká trápna Matrioška ako Malíková jednoducho nemôže nikde a v nijakej scéne vyzerať seriózne. Takže pri tej predstave aj mne mykalo kútikmi úst 
tak ja by som sa smial tiez, chcelo by to video
-
KaptMichal
King
Ešte, že si vynechal to prečo a na čo reagovala, všakže?"Dajte si pozor na hubu, lebo po nej z každej strany dostanete. A na tom si trvám."
//
Na Sulíkovi som sa dobre zasmial
-
zvonenie33
Light Professional
http://www.sme.sk/c/5500751/belousovova ... icovi.html
druhe video z hora..
inak, nejde tu pridavat embed videa?
druhe video z hora..
inak, nejde tu pridavat embed videa?
-
MP4-27
Guru wannabe
Sulik zabil
proste je tu nova generacia politikov ktori sa uz nehraju na nic a su sami sebou 
-
seth82
Darca
KaptMichal: nech aj reagovala na halušky s kapustou, ona sama by mala radšej držať hubu a nie vyhrážať sa niekomu inému, prípadne poučovať niekoho o móresoch a dobrých mravoch. Zároveň je v parlamente už roky a mala by si uvedomiť, že ak chce kritizovať ostatných nováčikov ohľadom ich nevhodného správania, tak sama by mala ísť vzorom a nerobiť zo seba Mad Cow.
On sa snazil, ale tam sa smiali aj ti novinari na druhej strane kamery, takze hlavne preto mal problem aj Sulikseth82 napísal:Holt, to rehlenie do kamery je už vec ich protokolu, tuším sa to malo zlepšiť...ale ako vidno, ešte furt nie sú zvyknutí na to, že by mali vystupovať trochu serióznejšie, hoci popravde mne by bolo tiež skôr do smiechu, pretože taká trápna Matrioška ako Malíková jednoducho nemôže nikde a v nijakej scéne vyzerať seriózne. Takže pri tej predstave aj mne mykalo kútikmi úst
A k tej facke - Belousova zas predviedla uroven politikov za SNS, Matovic ju zas pekne odbil s tym, ze jej (ako tvrdi) nastavil druhe lice a nesnazil sa ju potom urazit alebo zosmiesnit, ona sa totiz zosmiesnila sama.
Jeho smiech bol pekne silený. Smial sa úplne nasilu.
-
KaptMichal
King
seth82 napísal:KaptMichal: nech aj reagovala na halušky s kapustou, ona sama by mala radšej držať hubu a nie vyhrážať sa niekomu inému, prípadne poučovať niekoho o móresoch a dobrých mravoch. Zároveň je v parlamente už roky a mala by si uvedomiť, že ak chce kritizovať ostatných nováčikov ohľadom ich nevhodného správania, tak sama by mala ísť vzorom a nerobiť zo seba Mad Cow.
To je pravda, treba zachovať chladnú hlavu. Na druhej strane on do nej tiež rýpal všeliako a nebolo to zrovna na úrovni politika...síce, pojem politik na SR už dávno stratil význam
Ak si budete poctivo značiť do kalendára intezitu výstupov Anny Belousovej, som si istý, že odhalíte 28 dňovú periodicitu jej menštruačného cyklu. 
@begbeee: skor sa snazil nesmiat, ale nemohol...stava sa aj mne
Nie som jeho odporca alebo čo, čo spravila Malíková je hodné tak nejakého ****stanu, ale mne to tak pripadalo, že sa smial nasilu. Môj dojem.warezman napísal:@begbeee: skor sa snazil nesmiat, ale nemohol...stava sa aj mne
Anča je šialená krava, čo viackrát dokázala a naozaj je tá posledná, ktorá by mala kázať o morálke vo vyjadrovaní sa na adresu niekoho iného.
Inak, by ma zaujímalo ako si prišiel begbeee na to, že sa Sulík smial na silu ? Mne sa to teda nezdalo. A je to pravda, naozaj priniesli novu kultúru, príde mi to tak, že sa naozaj nehrajú na nejaký bontón a ukazujú skôr to, akí sú naozaj, čo mi je sympatickejšie ako trápna pretvárka.
Zas netvrdím, že by sa mal robiť z politiky úplný kabaret, ale určite mi menej vadí Sulíkove rehotanie sa do kamery, ako nakradnuté miliardy.
Inak, by ma zaujímalo ako si prišiel begbeee na to, že sa Sulík smial na silu ? Mne sa to teda nezdalo. A je to pravda, naozaj priniesli novu kultúru, príde mi to tak, že sa naozaj nehrajú na nejaký bontón a ukazujú skôr to, akí sú naozaj, čo mi je sympatickejšie ako trápna pretvárka.
Zas netvrdím, že by sa mal robiť z politiky úplný kabaret, ale určite mi menej vadí Sulíkove rehotanie sa do kamery, ako nakradnuté miliardy.