Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pascalwb
Addict
Addict

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa Pascalwb »

lekoklatik napísal:demo ma len jednu misiu. Co mas ty za demo?

Nic to iste. Ale misiu som presiel a tak si teraz len beham po meste do obchodov sa da ist, zastrelis predavaca alebo predavacku. A mozes nakupovat :-D Potom obchod je zavrety a na dverach policajan paska. Este na ulici som sa isiel byt a dobehol policajt a neco ze hele nechte toho. alebo take nieco. Jedien co si musim zvyknut je ten pohlad pri strielani.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Corn Flake »

Čo vlastne robí physx?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tak prešiel som to aj ja, celkom dobré tie hlášky sú výborne spracované úplatky a iné podrobnosti taktiež. Tie skryté noviny všade s tymi holými ženami a tak je dobré, no mňa niekedy štvalo, že napríklad moji kamaráti ma neprenasledovali keď som šiel von z horiaceho domu, došiel som k cieľu a už tam zrazu boli. No stálo je to len demo...

btw. už vidím tie "Fix/Patch-e" ktoré budú na nete aby si mohol neobmedzený čas behať po meste :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

co tym mylis ? tam sa neda behat neobmedzeny cas po meste ?
Pascalwb
Addict
Addict

Niekto pisal ze nejdu zrazit ludia. Casto sa uhybaju, ale ked sa zadari :-D. Inac jak kukam naten screen tak v hre to nebolo take kostrbate :-D

Hero. mas asi 12 minut nato aby si dosiel na miesto misie. Ale potom mozes restartovat misiu a stale dokola
//obrázky do prílohy
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Sapo napísal:
Akoze nic? Ved ja ked som narazil, bol som mrtvy. A co si cakal s tym hoddogom? Ze to tam bude jest pol hodinu? (joke)
Nie.Čakal by som daku silnejšiu deštrukciu ako malinke ohnutie plechov
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

tak demo prejdene ,detaily som tal na max okrem antialiasingu a rozlisenie mam male kvoli crt monitoru :) ,inak mohol by sa objavit nejaký patch na ten cas :D
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

neviem no, na ten cas ma napada taky softik, vola sa Cheat Engine a tym by to hadam spravit slo, hned to idem vyskusat. inak hram to na low detailoch a rozliseni, na medium mam 40 fps, ale je to aspon hratelne. neviete niekto, kde si zmenim jazyk na tu cestinu, ak tam vobec je ?
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

daj si celý steam do češtiny...alebo ako pisal kolega Gothar kusok dozadu
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Staci kliknut na hru pravym tlacitkom potom Properties a posledna zalozka: Languages. Das si cestinu. A potom restartuj steam. Stiahne ti 40 MB subor a mas to v cestine.
miricleboy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa miricleboy »

tak super hra som spokojny tesim sa na full. vsetko som dal na max a islo to plynule na rozliseni 1680x1050 minimalne fps 40. vsimli ste si ze vo vytahu pije Joe so zatvorenej flase? :)
Prílohy
Joe
Joe
nathair
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa nathair »

...PhysX je tam (skoro) uplne zbytocne, akurat rapidne znizuje FPS...
mimochodom neviete niekto ci je uz potvrdena ceska lokalizacia aj pre full Mafiu 2 na Steame ?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

no, ten cas sa mi podarilo zastavit. vsetko co potrebujete je softik Cheat Engine, najst v nom vsetky hodnoty, ktore maju nieco spolocne s tym casom a freeznut ich. ked to takto lahko ide, za chvilu by sa mal objavit urcite nejaky patch, ktory toto spravi za vas
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Je to potvrdene. Bude to na steame po cesky tiez.
Pascalwb
Addict
Addict

Akoze bude sak uz je :-D

A one niekto hovoril ze sa da len behat, staci stlacit Caps LOCK a ide aj chodit

A som zrazil cierneho Hotdogara a sami cernosi pomne isli

//Uz je patch na cas
fixer
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fixer »

ako mám zastavit ten čas?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...mne to ide, ale len na najnižších detailoch...keď dám viac tak to seká...škoda...hral som sa chvíľu ale na takom nízkom rozlíšení to nieje hrateľné...človek nič nevidí...
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

haha, haluz to je :)

k tomu zastaveniu casu, viaceri mi pisete PMky, tak nech to nevysvetlujem kazdemu zvlast, toto je reakcia na jednu z nich -
potrebujes program Cheat Engine, hod si to do googla a z ofi webu stiahni najnovsiu verziu. ked mas ten program, na zaciatku sa ta to opyta na proces/okno, oznac mafiu. potom uz iba hladas cisla. ako prvy scan si nastav "Unkown initial value", potvrd, najde ti to niekolko 100 milionov cisiel. teraz chod do hry, hraj 3 sekundy a naspat do programu kde si ako Next scan das "Decreased value". Znamena to, ze hladas vsetky cisla, ktore sa zmensili, teda v tvojom pripade cas. Takto to opakuj az dokym tam nebudes mat 10 - 100 cisiel. Obcas mozes spravit to, ze tu misiu restartnes a teda cas sa ti zvacsi, potom logicky v tom programe ako Next scan das "Increased value". Potom mozes zasa 3 sekundy hrat a hladat znova Decreased value. Ked tam budes mat tych 100 a menej cisiel, postupne ich skus freezovat a pozerat na hru, ci sa cas zastavil. Takto, freezni si ich 10, pust si hru, pozri cas. Ak sa nezastavil, odfreezuj ich a freezni dalsich 10. Ked najdes tu spravnu desiatku cisiel, odtial uz jednoducho po jednom mozes odskusat, ktora hodnota je ta prava a freeznut ju.

Ked tu do vecera nebude nejaky fix, mozem spravit navod v ludskej podobe :)
Prílohy
1.JPG
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

A ako mam spravit ten cas na xbox verzii ? :lol:
Space5800
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Space5800 »

Wuahooo ide mi to na low 1280x720 stabilných 35fps :) Ale hrať sa to dá... Hlášky paradne, vypil som všetky pivká z chladničky, prezliekol kabát... inak k vode vás pustí keď idete s autom, zastavil som pri vode a policajti to vpalili rovno do nej :P no keď som vystupil šiel do vody spawnlo ma to kusok od brehu a už sa tam nedalo isť :(
A hudba v rádiu je uplne parádna, dúfam že to bude k dispozicii na stiahnutie... zatiaľ som to hral 1h a mojom najoblubernejšou zbraňou sa stala brokovnica :P
A ten mód ovladania - simulácia si tiež pochvaľujem
Napísať odpoveď