sused fetak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: sused fetak

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

J.O.S.E napísal: ak bude kreten tak mu povedz, že si nutený oznámiť to najskôr mestským policajtom
mestských ? :D neviem síce, odkiaľ je zakladateľ témy, ale aspoň u nás v KE - sú to neskutoční šumienkari... to nie sú policajti, to si rovno môžu zmeniť názov na Parkovaciu službu... bo nič iné ani nerobia... tých by som nevolal ani muchu zabiť :mrgreen:
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

ej_do_dabla napísal:
mestských ? :D neviem síce, odkiaľ je zakladateľ témy, ale aspoň u nás v KE - sú to neskutoční šumienkari... to nie sú policajti, to si rovno môžu zmeniť názov na Parkovaciu službu... bo nič iné ani nerobia... tých by som nevolal ani muchu zabiť :mrgreen:
ak by si si prečítal príspevok dokonca a taktiež aj obsah zátvoriek tak by si pochopil prečo aj mestskych, viem že nič nerobia, okrem vlastných kšeftov, zväčšovania svojich tučných pupkov...minule som videl počas pracovnej doby mestských policajtov v stavkovej kancelárii, kde usilovne dbali aby sa dodržiaval postup pri uzatváraní stávok :D a nikam sa ani neponáhľali...je to zbytočný orgán, na ktorý mesta vydávajú množstvo finančných prostriedkov, ktoré by sa vrámci samosprávy mohli využívať efektívnejšie :) Pointa bola v tom, že či mestskí alebo štátni policajti o nahlaseni vykonajú zapis o danom probleme, čo pre další postup a riešenie daneho problemu je dôležite :wink:
ej_do_dabla
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ej_do_dabla »

[quote="J.O.S.E"][/quote]

sorry, ale musel som si uľaviť, lebo tí naši mestkí sú fakt trdlá.... :)
a magistrát ich nezruší, bo kto bude vyberať pokuty a dávať papučky ?
Ale keď je niekde bitka, tak stoja bokom, ale prídu až keď je po bitke... pijúca mládež ich má totálne na háku... 159-ku nemá zmysel volať... :nono:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

U nás vo vedľajšom vchode mali díleri a producenti pervitínu mestských policajtov na výplatnej páske.

Opatrne.
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

ja by som sa konfliktu vyhol predsa len nevieme co berie a vacsina drog posobi tak ze dotycny neciti bolest a je schopny spravit cokolvek. Jednoducho zavolaj policiu ze z bytu ide strasny zapach a ze mas podozrenie z uchovavania drog a oznam to anonymne oni to musia skontrolovat.

mestku ani nevolaj to su len preceneny sbsKARI. Ich volaj jedine ked niekto zle parkuje a podobne sracky
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

No jednoducho treba taketo situacie riesit cim skor,... treba volat policiu,...aj ked kazdy druhy den ich zavolas,..
Lebo moze sa stat ze teraz tam je jeden fetos a o tyzden tam budu 5 atd,..a vies jak sa z vymletymi mozgami natahovat..
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

chrobak napísal:ja by som sa konfliktu vyhol predsa len nevieme co berie a vacsina drog posobi tak ze dotycny neciti bolest a je schopny spravit cokolvek. Jednoducho zavolaj policiu ze z bytu ide strasny zapach a ze mas podozrenie z uchovavania drog a oznam to anonymne oni to musia skontrolovat.

mestku ani nevolaj to su len preceneny sbsKARI. Ich volaj jedine ked niekto zle parkuje a podobne sracky
Neviem o droge po ktorej by si mal byt nadmerne agresivny (okrem alkoholu samozrejme), teda pokial je to varič a v case navstevy by bol aj dofukany, tak sa bitky obavat nemusi... skor by ma zaujimalo, CI TO MA kur*a V HLAVE V PORIADKU ked mu z toho moze vybuchnut pol baraku?!

(btw, skus si vsimnut ci mu nejak casto nezvonia pri vchode volaki ludia [pikeri :)] - ak sa to stava casto, tak policia by mala byt velmi promptna v takej situacii - aa hej, obcas pofot mobilom ako mu tam stoja... :) )
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Ja ale nerozumiem preco si myslite ze je to smazka. Kludne moze byt uplne cisty (samozrejme je zainteresovany),a vari to len na predaj, resp. to posuva dalej, ako je to zvykom ...
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

dik za nazory, varit asi nevari, to by bol iny zapach predpokladam aj ked som to nikdy necitil samozrejme :)
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Skús zavolať do TV samozrejme anonymne.Napríklad v Paľbe sa takéto veci riešia.Problémy ,o ktoré polícia nejaví záujem atď.Samozrejme to ber niečo ako posledné riešenie ;) . Už si s ním o tom pokecal?
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Ak je to obyčajný feťáčik ktorému vonia riedidlo tak to rieš ručne stručne, sú to padavky :) Ak nie rieš to políciou, čím meneje takýchto individuí na slobode tým lepšie
bloke1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bloke1 »

a ako sa vyvíjal a dopadol celý príbeh?
Tiež mám smradiacich susedov počas celého leta, ale netuším o čo ide. Taký štiplavý smrad, pričom neverím žeby si už cca 3 roky tak často varili 3 -4 hodiny cez deň, aj v noci čalamádu.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

zavolaj im tam policiu, dja anonymny typ, ked povies smrad, divny vzhlad a "asi drogy" tak tam mas za chvilku hliadku a sa poriesi a ani sa nemusis predstavovat.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kristepane, co ti brani zazvonit u suseda a upozornit ho na zapach? ak neporiesi, tak domovnik/cka musi.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

najlepsie by bolo najprv zistit ci fakt vari piko. Takze normalne zazvonit a pod nejakou zamienkou sa s nim porozpravat, nasledne velmi rychlo zhodnotis situaciu- vzhlad a spravanie suseda,pripadny zapach, pohyb inych podozrivych osob pod. Fetakov proste normalny clovek rozpozna vecsinou veelmi rychlo.
Ak bude susedsky test pozitivny tak ihned informovat policiu ze mas podozrenie ze sa tam varia drogy a bojis sa ze moze dojst napr. k vybuchu- co sa varicom pika stava dost casto a poskodeny moze byt aj cely panelak, takze nie je to ziadna sranda. Ak policajti nebudu moc reagovat, alebo sa nic nebude diat, tak urgovat, kludne aj na ministerstve,posielat staznosti doporucene s dorucenkou a pod. dokym sa to nerozhybe.
Ked sa raz fetaci dozvedia ze v dome byva varic, tak to len zacne peklo, vsade budu pospavat na chodbach trosky, ogrcane, postate steny.
RBG
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa RBG »

uplink napísal:Čo tak naňho poslať zelenomozgých? Možno mu pomôžeš z fetu, a sebe uľavíš, alebo mu dopomôžeš ku zdvíhaniu mydla v lochu a sebe uľavíš.
K tomu dvihaniu mydla, to sa robi iba v Illave, a teda ti co maju dozivotie.

A k topicu, neviem preco by mal volat policiu, ked ani sam nevie co to je. Namiesto klavesnice by mal pouzit usta. A policiu neodporucam vobec. Nech sa porozprava, a ak je pravda ze sa tam nieco deje, tak s tim bud prestane, alebo skor to ten sused zariadi tak ze ho to uz nebude otravovat.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

apropo k tomu co mi nejaky dotycny napisal do spravy nieco v tom zmysle, ze ak tam vari tak mu to urcite neukaze> Takze vobec nejde o to ci ukaze alebo nie, ale o to ze smrad ktory vznika pri vareni pika je taky intenzivny ze je zarucene citit v celom byte, dokonca skoro urcite aj na chodbe domu.
A ze skor ci neskor bude mat fetakov aj v bytovke je viac nez pravdepodobne, nieco o tom viem, byval som v Petrzke :wink:

RBG

policii moze dat indicie alebo svoje podozrenie uplne kazdy na nich uz je aby to preverili a zvazili dalsie kroky
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

Jedna otázka: Ako sa ten sused správa? Ako tu už niekto poznamenal, tak skús za ním zájsť s nejakou zámienkou a s návrhom, aby ste to prebrali v pokoji vnútri, nie medzi dverami. Príp. choď s ešte ďalšou osobou a nahraj si to na mobil, možno ako dôkaz poslúži... Na polícii sa, samozrejme, hlásia aj podozrenia, takže im môžeš pokojne zavolať, nech preveria situáciu :)
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

taka predstava, varim v byte piko, dojde za mnou sused, ze sa potrebuje nieco dohodnut, zavolam ho dovnutra, rovno tam kde varim a necham ho to nahrat na mobil :slap:
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

No asi by ho tam nezavolal, ak by to chcel zatajiť, nie? :D A myslel som skôr nahrať reč toho feťáka :)
Napísať odpoveď