Ahojte,
Mám taký problém - samozrejme, že som si všetko potrebné už skúšal vyhľadať ale nič som nenašiel -
Rád by som si pomocou SMS správy zaplatil službu (veď viete posielanie SMS na skrátené čísla napr. 7008) no zistil som, že O2 túto službu bloku a že si ju môžem odblokovať keď im zavolám - tak som im zavolal (2 krát) a povedali mi, že mám aktivované. Skúsil som poslať no stále nič až doteraz (už je to pár týždňov).
Tak im idem dnes večer opäť zavolať ale ešte pred tým sa Vás chcem opýtať, je možné, že mám chybu ja v telefóne (i keď si to nemyslím lebo pred tým mi to išlo teraz mi len príde správa od O2, že to nemám povolené) ale aj tak sa vás to pýtam čo s tým nemáte skúsenosti.
Mám SE K610i ak by to bolo potrebné...
Ďakujem
Premium SMS
Re: Premium SMS
Neviem prečo, ale niekde som videl pri podobných službách zvlášť číslo pre Orange a zvlášť číslo pre O2 a T-Mobile. Nie je možné, že daná služba má pre O2 zákazníkov iné číslo?
pozrel som s na to ale je tam uvedené to isté číslo... už ma ten prístup od O2 začína trošku hnevať...brm napísal:Neviem prečo, ale niekde som videl pri podobných službách zvlášť číslo pre Orange a zvlášť číslo pre O2 a T-Mobile. Nie je možné, že daná služba má pre O2 zákazníkov iné číslo?
-
MirecPB
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
samizda, ze ak je sim karta na OP osoby mladsej ako 18 rokov tak to ani nepovolia, a to asi neni tvoj pripad?
aku sluzbu chces? mozno aj to pomoze, ak niekto ju uz aktivoval s O2
no hej precital som si tu novinu na O2 stránke a ano je to moj pripad nemam 18 ale nejde mi o hazardne hry....tam je napisane na hazardne hry...ja si chcem proste zaplatit sluzbu ziadne stavkovanie....a zda sa mi (len tak som skusil vcera poslat) ze mi to funguje....som si ju aktivoval len neviem ci to bude dlhodoboMirecPB napísal:samizda, ze ak je sim karta na OP osoby mladsej ako 18 rokov tak to ani nepovolia, a to asi neni tvoj pripad?