Zdravím,
je tu niekto, kto má skúsenosti z nahrávaním programov z Digi TV? Teraz, keď Digi spúšťa nový športový kanál rozmýšľam, že obetujem tie 9,60 eura za ich základný balík, ale rád by som mal možnosť si niečo aj nahrať. Je možné nahrávať z Digi aj priamo na sat. príjmač? Ponúkajú nejaký stroj s HDD, alebo je možné spárovať samostatné zakúpený PVR príjmač, proste nejaký príjmač čo vie nahrávať, s ich kartou?
Našiel šom niečo o prepojení toho ich HUMAXU s rekordérom alebo potom s PC, ale mňa by zaujímalo nahrávanie priamo na príjmač. Je pri Digi niečo také možné?
Digi TV a nahrávanie...
-
miso.kubachy
Light Expert
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Digi TV a nahrávanie...
miso.kubachy: Mozno trepnem, ale Digi neparuje karty s prijmacom, preto by si mohol pouzit aj iny prijmac, ktory dokaze nahravat. Ak sa mylim, tak nech ma niekto opravi.
Pri satelitnej televízii DIGI páruje prijímače s kartou , takže nie je možné použiť iný prijímač. Máš tam nejaké na výber , tuším dva
( možno už rozšírili ponuku ... ) , ale keď si už vyberieš a oni ti to spárujú a dodajú , tak iný už nemôžeš používať.
Pre mňa nové info je , že DIGI má vraj aj káblovku. V káblovke môže , ale aj nemusí byť iná situácia a iné kódovanie. To by mohol povedať niekto , kto má káblovku od DIGI.
Pre mňa nové info je , že DIGI má vraj aj káblovku. V káblovke môže , ale aj nemusí byť iná situácia a iné kódovanie. To by mohol povedať niekto , kto má káblovku od DIGI.
pomoze ti hociaky DVD rekorder (s HDD). Ten obzar na Digi je tak slaby ze kvalita zanzmu ta nemusi trapit.