Bad Company 2 vs Modern Warfare 2
Bad Company 2 vs Modern Warfare 2
ktorá hra je podľa vás vo všeobecnosti lepšia, a oplatí sa viac? ale zaujíma ma predovšetkým MP
-
Ba-Yo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bad Company 2 vs Modern Warfare 2
Call of Duty je podla mna je lepsie ... Bad Company ma po chvili omrzelo ale Codko by som hral stale
-
DeJF
Addict
Mna bavili oboje,ale to je na tebe či ta bavia viac boje na vačších s [viac hráčmi] alebo menších s [menej hráčmi] mapách .
Ak vačšie tak samozrejme BF,ak menšie tak cod . Ale ja by som bral oboje
http://www.sector.sk/clanok/28967/bad_c ... fare_2.htm
Ak vačšie tak samozrejme BF,ak menšie tak cod . Ale ja by som bral oboje
http://www.sector.sk/clanok/28967/bad_c ... fare_2.htm
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Hral som BC2 ale akosi ma to prestalo baviť, skôr by som povedal že MW2 je lepšie aj ked je to len moj názor.
Ja som tiez za MW2.
-
Shamway
Professional
ja som za BC2..ked sa zoberie partia ludi na TeamSpeaku tak je to ulna parada...MW2 nemam rad kvoli problemami so serverami a kopou cheatrov co tam bolo ked som hral....
tiez si myslim ze bc2 
neviem prečo ale lepšie sa mi hrá MW2
Mne sa viac pacil Battlefield ale kedze mi to na mojom stroji ide biedne tak si musim vystacit s COD 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Mne sa viac páči COD. BC2 som hral síce iba betu, ale mne sa moc nepáči štýl hry, že idem po mape pol hodinu kým sa k niečomu dostanem a nakoniec ma zabije sniper.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Možno niekedy v BF2, ale nie BC2, napr. môžeš sa spawnuť na squad memebera priamo na bojisko, alebo máš kopu techniky ktorou sa na to bojisko dostaneš. Pri mode Rush je tej akcie niekedy až moc 
A k tým sniperom, myslím že ked kempíš, lamíš atď tak ťa trafia, ale ked hráš normálne že beháš a tak tak ťa po väčšine nedajú.
Ešte som nevidel snipera ktorý by ma dal za behu a nebolo by to šťastie.
A k tým sniperom, myslím že ked kempíš, lamíš atď tak ťa trafia, ale ked hráš normálne že beháš a tak tak ťa po väčšine nedajú.
Ešte som nevidel snipera ktorý by ma dal za behu a nebolo by to šťastie.
-
xH4wK
Poviem ti to takto:
MW2 - Ak hras radsej sam tak je to lepsie
BC2 - Ak hras z kamaratmi a mas kontakt cez TS a pod. tak je to ovela lepsie, no ak hravas radsej sam tak to omrzi...
MW2 - Ak hras radsej sam tak je to lepsie
BC2 - Ak hras z kamaratmi a mas kontakt cez TS a pod. tak je to ovela lepsie, no ak hravas radsej sam tak to omrzi...
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ja som BC2 hrával sám a omrzelo ma to
No takto, MW2 po nainštalovaní som dokázal hrať aj hodiny (na najvyššej úrovni). Keď som to prešiel zarazilo ma, že to je také krátke, ale čo sa týka akcií a úvodných animačiek/videí ktoré boli super spracované tak musím uznať, že to stálo za to.
Po nainštalovaní BC2 mi to pripadalo ako keby som hral nejakú lacnú strielačku z roku 2005. Proste mne tie moderné zbrane vadia v hrách a nerád hrám modernú vojnu. Síce MW2 je tiež o tom (už podľa názvu) ale MW2 ma chytilo viac, je to proste otázka hrateľnosti a otázka toho ako si niektoré detaily všímaš. Akonáhle som v BC2 došiel po misiu kde snežilo tak som to aj vypol, pár dní som to ani nezapol a nakoniec som to odinštaloval.
Po nainštalovaní BC2 mi to pripadalo ako keby som hral nejakú lacnú strielačku z roku 2005. Proste mne tie moderné zbrane vadia v hrách a nerád hrám modernú vojnu. Síce MW2 je tiež o tom (už podľa názvu) ale MW2 ma chytilo viac, je to proste otázka hrateľnosti a otázka toho ako si niektoré detaily všímaš. Akonáhle som v BC2 došiel po misiu kde snežilo tak som to aj vypol, pár dní som to ani nezapol a nakoniec som to odinštaloval.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ide skôr o to že Battlefield sa neorientuje na SP
-
Norick98
Medium Star
U mna jednoznacne BC2.. tato hra nevychadza kazdy rok tak je mi vzacnejsia
SP ma BC2 tiez dobry, tie hlasky nemali chybu v cod bol SP taky obycajne akcny... V MP je pre mna lepsi tiez BC2 kedze mame svoj klan a hravame na TS a sem tam sa vysktyne aj daka taktika
.. nevyhoda je ze hra ma zopar bugov, ktore piju nervy a PB nevycisti vsetkych cheatrov.
mw2 je lepsie aj cez net aj singl
marty321: tak to je teda poriadny dovod
Inac u mna je to jednoznacne BC2, mam tam viacej moznosti co sa tyka armadnej techniky - tanky,auta,vrtulniky,rozne stacionarne zbrane.
Dalej to bude grafika, nicenie budov ( ked sa mi niekto schova za stenu tak ju proste odstrelim, niekto je zakempeny v dome - tak ho proste cely zburam ... )
Je pravda ze trosku trva kym zabijes protivnika ale tak existuje HC mod kde to ide hned lepsie ...
+ Battlefield je moja oblubena seria uz od Battlefield 1942
Inac u mna je to jednoznacne BC2, mam tam viacej moznosti co sa tyka armadnej techniky - tanky,auta,vrtulniky,rozne stacionarne zbrane.
Dalej to bude grafika, nicenie budov ( ked sa mi niekto schova za stenu tak ju proste odstrelim, niekto je zakempeny v dome - tak ho proste cely zburam ... )
Je pravda ze trosku trva kym zabijes protivnika ale tak existuje HC mod kde to ide hned lepsie ...
+ Battlefield je moja oblubena seria uz od Battlefield 1942
ja by som si nekupil ani jedno . oby dve som hral , oby dve su dobre ale oby dve ma po par mesiacoch omrzeli na mw2 mi hhlave liezly na nervy cheatery , a hlavne tie lamy a kempy , v bc 2 mi to nevadilo bo ked niekto kempil v dome tak som ten dom poslal do neba s vybuzsninou .celkovo sa mi pacilo viac BC 2 ale nieco mi tam chybalo