Filipito napísal:nezdá sa vám trocha nedokončená ručná brzda?
V simulacnom mode ? Inac toto demo je uz 3-4 mesiace stare.. Na sectore sa pisalo, ze toto demo hrali pred stvrtrokom v kancelarii 2k games takze urcite vela chyb sa do plnej hry este vyladi.
hojko napísal:Kamarat ma poprosil, ze kde by vyhodne kupil na Slovensku, pripadne v cesku krabicovu verziu hry, pretoze to ma byt ako dar pre jeho kolegu ci synovca jeho kolegu. Poradi niekto??? K+
Ja som bol dnes v xzone pobocka ostrava, pýtať sa ako je to z objednávkami na slovensko. Nedovážajú teda. 50% ostavám v Ostrave a kúpim to tu ale 27 musim ratata z čiech. Páči sa mi však že tu príde predajca do predajne o polnoci 26-27.8 a zacne sa predavat. Cena je 1099ceskych a ked si to predobjednas na xzone, dostanes k tomu kalendar Mafia 2. Trosku ma stve ze ten kalendar je rok 2010. Tiez hru potrebujem kupit ako darcek na 30teho. Niekto z BB neviete nieco okolo predaja v BB?
jamesiq napísal:Vysiel nejaky patch ktory vymazava z hry autobus aby sa nedalo dostat za cervenu blokadu ale ajtak to zevraj ide s kamionom.. idem to vyskusat.
Načo si to kaziť takouto blbosťou? O chvíľočku je to vonku plné pre boha
25 libier je predsa 30 € cca + posta dake 2-3€ ... a v pgs je to za 39.99 tak rozdiel +-8€ a renegade pack si ani nevsimnem ze nemam .. oblecenie a 2 auta hned na zaciatku .. dako nepotrebujem... je to lepsie ako u nas ale nie je to zas az taky BIG DEAL.tak ako to ospevujete... ale nasi obchodnici by sa mali este co ucit to sa musi uznat
//ja postovne neplatim kedze som z BB a PGS mam pod nosom