Strana SaS
Re: Strana Richarda Sulíka
Ako ani Slota sa na nič nehral. A to vám sympatické nebolo.
Tým ho ani neobhajujem ani nič, ale niektorý ľudia sa radi vidia v politikoch a potom do krvi obhajujú svoju stranu a lídra. Modrí aj červení. Rozdiel nie je.
Mať svojho obľúbeného politika je asi ako mať svoju obľúbenú chorobu.
Tým ho ani neobhajujem ani nič, ale niektorý ľudia sa radi vidia v politikoch a potom do krvi obhajujú svoju stranu a lídra. Modrí aj červení. Rozdiel nie je.
Mať svojho obľúbeného politika je asi ako mať svoju obľúbenú chorobu.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nemám obľúbeného politika. A áno - to, čo robil Slota, mi bolo "sympatické", pretože som vedel, že akonáhle je v správach šot o ňom, tak sa určite úprimne a zdravo narehocem. Presne preto som v minulosti rád pozerával prenosy z parlamentu, keďže tam bol Cuper a Augustín Marián Húska...Takže zasa netreba byť paranoidný...
Ja mám Cupera na prednáška na Výške.A na ňom sa smiať už ani nedá, len zaplakať že tam musím sedieť a ho počúvať...Našťastie podľa informácií ho asi vyraziaseth82 napísal:Nemám obľúbeného politika. A áno - to, čo robil Slota, mi bolo "sympatické", pretože som vedel, že akonáhle je v správach šot o ňom, tak sa určite úprimne a zdravo narehocem. Presne preto som v minulosti rád pozerával prenosy z parlamentu, keďže tam bol Cuper a Augustín Marián Húska...Takže zasa netreba byť paranoidný...
Ja len hovorím, že keď je prirodzený Slota tak to je zle. Ak je prirodzený Sulík tak je to dobre.
Viem, že jeden bol prirodzený negatívne a druhý sa snaží byť pozitívne, ale inak sú obaja prirodzený
Viem, že jeden bol prirodzený negatívne a druhý sa snaží byť pozitívne, ale inak sú obaja prirodzený
V tom máš pravdu, ale proste tá primitívnosť hrá veľkú rolu. Ak sa primitív správa prirodzene, napácha väčšie škody.begbeee napísal:Ja len hovorím, že keď je prirodzený Slota tak to je zle. Ak je prirodzený Sulík tak je to dobre.
A na margo tvojej narážky, ja nielenže nemám obľúbeného politika, ale ani som nevolil, takže ja nie som zaťažený niečím, pri posudzovaní politickej scény.
-
tehla
Aj ked Sulik mi je v podstate slizky, tentoraz som sa smial spolu s nim
.
Inak mne by vôbec nevadilo, keby sa Anna Belousovova zmenila na brutalnu nikitu a rozkopala tam poniektorym gule (aj tomu Dostálovi)
Rafael Rafaj držal Matoviča, aby sa za ňou nerozbehol
, ten už ma v tom asi prax...
Btw. myslim si, že tito debilkovia z SaS služia len na odputavanie pozornosti od skutočnej hrozby pre SR a to su farizejsko-slobodomurarske SDKU a KDH – ktori už nenapadne planuju ďalšiu privatizaciu a židomaďaróni.
Inak mne by vôbec nevadilo, keby sa Anna Belousovova zmenila na brutalnu nikitu a rozkopala tam poniektorym gule (aj tomu Dostálovi)
Rafael Rafaj držal Matoviča, aby sa za ňou nerozbehol
Btw. myslim si, že tito debilkovia z SaS služia len na odputavanie pozornosti od skutočnej hrozby pre SR a to su farizejsko-slobodomurarske SDKU a KDH – ktori už nenapadne planuju ďalšiu privatizaciu a židomaďaróni.
-
KaptMichal
King
Čítaš sa vôbec? Nehrajú sa na bontón?A je to pravda, naozaj priniesli novu kultúru, príde mi to tak, že sa naozaj nehrajú na nejaký bontón a ukazujú skôr to, akí sú naozaj, čo mi je sympatickejšie ako trápna pretvárka.
(To, že niekto nakradol a správal sa slušne nepoužívaj ako argument na to, že terajšia garnitúra sa nevie slušne správať, lebo to je maximálne irelevantné)
Ak bude najvacsim problem terajsej koalicie predseda parlamentu s koselou s kratkymi rukavmi, konecne sme sa na Slovensku niekam pohli. Dufam vsak, ze sa casom naucia ako tak spravat, nech z parlamentu nerobia kabaret.
-
KaptMichal
King
Lenže to určite nebude.Ak bude najvacsim problem terajsej koalicie predseda parlamentu s koselou s kratkymi rukavmi
Kapt.Michal tu ide o to, že sa tu niektorí idú dosrať z toho, že mal Sulík peňaženku na stole alebo že sa rehotal do kamery, čo sú absolútne nepodstatné veci.
Ak sa však kradlo ako na bežiacom páse, to nikomu nevadilo, hlavne, že vonkajší prejav bol na úrovni. Tým sa dajú dobre zakamuflovať svoje činy, lebo veľa ľudí hodnotí ľudí na základe vonkajšieho "zjavu" a vystupovania a ďalej nerozmýšľajú, resp. nechápu, že to je len nepodstatná škrupina, to dôležité je vo vnútri.
Ak sa však kradlo ako na bežiacom páse, to nikomu nevadilo, hlavne, že vonkajší prejav bol na úrovni. Tým sa dajú dobre zakamuflovať svoje činy, lebo veľa ľudí hodnotí ľudí na základe vonkajšieho "zjavu" a vystupovania a ďalej nerozmýšľajú, resp. nechápu, že to je len nepodstatná škrupina, to dôležité je vo vnútri.
-
Vigor
King
Mna len fascinuje pokrytectvo tolkych volicov SaS z radov mojich znamych, s ktorymi som sa v poslednej dobe bavil
Tak to, ze Gaspi sa obcas prekecol bolo robenie hanby Slovensku, ze sa mal pomaly ukrizovat, ale ked sa Sulik chova ako uplny sedlak tak je to v pohode, na nic sa nehra, vsetko ako ma byt...som fascinovany
.
Tymto neobhajujem Gasparovica, len som chcel poukazat na to, ze je mi smiesne ako niekto prehliada resp. akceptuje veci u svojho "favorita", pricom u ineho by mu neskutocne vadili.
Nuz rovnaky meter je fajn vec...
.
Tak to, ze Gaspi sa obcas prekecol bolo robenie hanby Slovensku, ze sa mal pomaly ukrizovat, ale ked sa Sulik chova ako uplny sedlak tak je to v pohode, na nic sa nehra, vsetko ako ma byt...som fascinovany
Tymto neobhajujem Gasparovica, len som chcel poukazat na to, ze je mi smiesne ako niekto prehliada resp. akceptuje veci u svojho "favorita", pricom u ineho by mu neskutocne vadili.
Nuz rovnaky meter je fajn vec...
Vigor: musis to brat trochu rozdielne - Gasparovic je momentalne najvyssi predstavitel statu a prekecava sa uz cele roky. Sulik je "iba" predseda parlamentu, vo funkcii je mesiac a z toho, co som zachytil, vyplyva, ze sa chce v tychto veciach zlepsovat, co som u Gasparovica nepostrehol.
Gasparovic je v politike uz 20 rokov, Sulik ani nie 2 roky, z toho v parlamente 2 mesiace, co je dost velky nepomer.
Neviem ako konkretne argumentuju tvoji znami, mne sa teraz tiez velmi nepozdava ta seria preslapov SaS, ale velka vacsina z nich je sposobena iba absenciou skusenosti z parlamentu, cize zlepsenie by u nich malo prist, na rozdiel od Gasparovica, ktory je len rad ze je tam kde je.
Gasparovic je v politike uz 20 rokov, Sulik ani nie 2 roky, z toho v parlamente 2 mesiace, co je dost velky nepomer.
Neviem ako konkretne argumentuju tvoji znami, mne sa teraz tiez velmi nepozdava ta seria preslapov SaS, ale velka vacsina z nich je sposobena iba absenciou skusenosti z parlamentu, cize zlepsenie by u nich malo prist, na rozdiel od Gasparovica, ktory je len rad ze je tam kde je.
Presne tak, je to neporovnateľné.
Hlavne ide o to, že Gašparovič je prezident SR a má reprezentatívnu funkciu. Čo si má ňom človek pomyslieť, ak ho čo i len počuje rozprávať ? Veď to nie je rozprávanie, to je chrapot.
Sulík sa možno správa tak podomácky, ale aspoň sa vie normálne a jasne vyjadriť.
Hlavne ide o to, že Gašparovič je prezident SR a má reprezentatívnu funkciu. Čo si má ňom človek pomyslieť, ak ho čo i len počuje rozprávať ? Veď to nie je rozprávanie, to je chrapot.
Sulík sa možno správa tak podomácky, ale aspoň sa vie normálne a jasne vyjadriť.
-
Vigor
King
Pani...predseda NR SR je 2.najvyssi ustavny cinitel Slovenskej republiky, preco zlahcujete jeho poziciu? Nechapem. Ked ide na pracovny obed s velvyslancami, nereprezentuje SR?
Pointa je, ze si skutocne nemyslim, ze porovnavam neporovnatelne. Mne nejde o to, ze to co Sulik robi ma straslivo trapi, robi hanbu a blablabla. Suhlasim s tym, ze sa uci za pochodu ako aj cela SaS (ale ked uz som tym predsedom parlamentu tak sa aspon naucim ten rokovaci poriadok, nie aby mu musel radit Hrusovsky). Ale to co robi on je rovnako "zavazne", pre tych co nechapu ironiu, nepodstatne, ako to co robil Gasparovis, resp. este robi kedze je stale prezidentom. Ja som len poukazoval na to pokrytectvo volicov SaS. Robi on je zle, robi on je pohoda.
Ako mozu tito ludia hovorit, ze chcu nejaku novu politicku kulturu, ked ani len nevedia, co im vlastne vadi...myslim teraz, nejako trvale im to vadi.
Pointa je, ze si skutocne nemyslim, ze porovnavam neporovnatelne. Mne nejde o to, ze to co Sulik robi ma straslivo trapi, robi hanbu a blablabla. Suhlasim s tym, ze sa uci za pochodu ako aj cela SaS (ale ked uz som tym predsedom parlamentu tak sa aspon naucim ten rokovaci poriadok, nie aby mu musel radit Hrusovsky). Ale to co robi on je rovnako "zavazne", pre tych co nechapu ironiu, nepodstatne, ako to co robil Gasparovis, resp. este robi kedze je stale prezidentom. Ja som len poukazoval na to pokrytectvo volicov SaS. Robi on je zle, robi on je pohoda.
Ako mozu tito ludia hovorit, ze chcu nejaku novu politicku kulturu, ked ani len nevedia, co im vlastne vadi...myslim teraz, nejako trvale im to vadi.
Platí staré známe: Kto chce psa biť, palicu si nájde. Média musia niečím predsa masírovať verejnosť. Markíza natiahla správy pomaly na hodinu, plus dávajú aj o piatej. J&T zainvestovala do TA3, JOJ a Pravdy a okrem reklám na Tatry, Hotely a Akcie potrebuje tiež čosi dávať. Internetové portály produkujú rýchlokvasné články a sledujú návštevnosť. To, že sa verejne pitvá Sulíková peňaženka, Svätoplukov kôň, Belousovej neurotické záchvaty, Matovičova extrovertnosť a Fico zvoláva mimoriadne tlačovky kvôli veciam, ktoré nikoho netrápia len ukazuje, že toto vládne obdobie je naozaj len na začiatku. Na podstatné veci si budeme musieť počkať, na tieto blbosti sa zabudne rovnako ako na začiatok Ficovej neslávnej garnitúry. Sulík sa smial nesmial.. koho to trápi, máme tak tisíc krát vážnejšie problémy s rozvrátenými verejnými financiami po Ficovi and many others.. 
-
seth82
Darca
-
tehla
Sulik, aj keby sa na večeri s diplomatmi vysral pod stol, väčšina blaznov by mu zatlieskala, že je sam sebou
Suhlasim s tymto prispevkom v diskusii pod člankom:
„sulik je taky parlamentny rytmus. je mu vsetko jasne, ma uspech, drahe auta hodziny, lety sukromnym tryskacom do drahych restauracii. je nad vecou. nepotrebuje chodzit v obleku lebo ma kosely za 300 euro a to stoji tolko ako oblek. skratka, je to idol drbnutych adolescentov „
Ešte ma zaraža, že matovič si berie do huby kresťanstvo. Nahanaju ho danovaci, tak prepiše majetok na manželku, spoji sa s ateistickou a voľnomyšlienkarskou stranou, väčšina jeho voličov sa cíti sklamaná a podvedená, lebo odhodili komplet program po voľbach, málokto by ho dnes volil a on volá po kresťanstve, hlavne, že furt piše nenavistne članky, namiesto toho aby sa snažili niečo aj realne riešiť, riešia zas len p...oviny – vlastne niečo riešia – sochu Svätopluka, lol. To už radšej nech cele dni četuju na fejsbuku. Ale čo sme mohli čakať od tychto hochštaplerov?
Suhlasim s tymto prispevkom v diskusii pod člankom:
„sulik je taky parlamentny rytmus. je mu vsetko jasne, ma uspech, drahe auta hodziny, lety sukromnym tryskacom do drahych restauracii. je nad vecou. nepotrebuje chodzit v obleku lebo ma kosely za 300 euro a to stoji tolko ako oblek. skratka, je to idol drbnutych adolescentov „
Ešte ma zaraža, že matovič si berie do huby kresťanstvo. Nahanaju ho danovaci, tak prepiše majetok na manželku, spoji sa s ateistickou a voľnomyšlienkarskou stranou, väčšina jeho voličov sa cíti sklamaná a podvedená, lebo odhodili komplet program po voľbach, málokto by ho dnes volil a on volá po kresťanstve, hlavne, že furt piše nenavistne članky, namiesto toho aby sa snažili niečo aj realne riešiť, riešia zas len p...oviny – vlastne niečo riešia – sochu Svätopluka, lol. To už radšej nech cele dni četuju na fejsbuku. Ale čo sme mohli čakať od tychto hochštaplerov?
-
seth82
Darca
SNS, SMER, HZDS a SDKÚ, KDH aj keby rozkrádali gauče spod rití ľudí, aj tak by im ovce ešte aj zatlieskali...Aplikovať sa to dá samozrejme na všetko...Od týchto hochštaplerov sme nečakali nič viac, ako od tých, ktorí nám vládli počas minulých období...
Mimochodom http://www.sme.sk/c/5501629/zuzenie-imu ... fanov.html Takže koalícia má úspech aj vďaka Štefanovovi a Malíkovaj
Super, dúfam, že to celé prejde, nech nik z nich (z opozície, alebo koalície, je mi to jedno) nevyskakuje na verejnosti a nerobí prešľapy.
Mimochodom http://www.sme.sk/c/5501629/zuzenie-imu ... fanov.html Takže koalícia má úspech aj vďaka Štefanovovi a Malíkovaj
@tehla: pokial viem tak danovnici ho "nahanaju" prave kvoli aktivite jeho firmy (ktoru prepisal) a suma tvori menej ako pol percenta obratu jeho firmy 
Kto dnes pozeral Tému dňa na TA3 o 19.55 tak vie aké je postavenie poslancov SMERu k poslaneckej imunite... btw Žitňanská ho tam riadne zotrela