Mafia 2
-
2janci2
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mafia 2
podla aktualneho VUB kurzu to vychadza na 31,4 € aj s dopravou... takze kebyze si to chcem objednavat z PGS, tak ma to vyjde o 12,5 € drahsie ! takze to je Big Deal, pretoze to je o stvrtinu lacnejsie !Sphinx napísal:25 libier je predsa 30 € cca + posta dake 2-3€ ... a v pgs je to za 39.99 tak rozdiel +-8€ a renegade pack si ani nevsimnem ze nemam .. oblecenie a 2 auta hned na zaciatku .. dako nepotrebujem... je to lepsie ako u nas ale nie je to zas az taky BIG DEAL.tak ako to ospevujete... ale nasi obchodnici by sa mali este co ucit to sa musi uznat
//ja postovne neplatim kedze som z BB a PGS mam pod nosom
No hneď, ako som sa dostal do zakázanej časti mesta, tak ma rozosmiala hláška týpka, čo som ho vyhodil z auta: "Nasral jsem si do gatí!"
Dúfam, že čoskoro vyjde patch aj na Mission failed
Snáď demo obsahuje celé mesto, len to treba odomknúť...
Dúfam, že čoskoro vyjde patch aj na Mission failed
Urcite neobsahuje
nemalo by to 1gb 
-
DeJF
Addict
Prečo nie ? Podla mna najviac zaberaju dialogy a videa . [Ak to tak nieje, nezj*bať ako to tu je zvykom , ale opravit
]. A navyše to mesto ani nieje moc velke
-
Sphinx
Addict
ok uznavam to uz je dost.. pe ludi ktory by to museli objednavat aj postou na SK.. ale ty co maju moznost kupit nikde v obchode osobka tak to nie je az tak vela.. posta je dost draha.2janci2 napísal:
podla aktualneho VUB kurzu to vychadza na 31,4 € aj s dopravou... takze kebyze si to chcem objednavat z PGS, tak ma to vyjde o 12,5 € drahsie ! takze to je Big Deal, pretoze to je o stvrtinu lacnejsie !
Nieje velka mapa ale 1gb je dost malo na taku dobru grafiku atd. Škoda že sa nebude dat plavat 
Mne to z nevysvetliteľných dôvodov prestalo ísť. Zapnem hru, zobrazí sa copyright v angličtine a viac nič. Skúsil som zmeniť jazyk na steame aj v hre, aby to naskočilo v češtine a možno by to išlo, no stále to mám aj tak v angličtine. Skúsil som reštartovať komp a nič. Šmejd. Tak jedine vymazať a znova stiahnuť...
jj aj ja to mam v anglictine, a pritom vsade som dal cestinu.
Spoiler!! : Skoncilo aj vam toto demo tam na tom moste kde vas zastavila barikada policajnych aut ??
-
2janci2
Medium Professional
spoilery sa davaju do code a bielym pismom... a ano, skoncilo
Jasné, neboj sa, každému tam to demo končí 
// fakt mi nikto nepomôže s mojím problémom, ktorý som spomínal pár strán dozadu?
// fakt mi nikto nepomôže s mojím problémom, ktorý som spomínal pár strán dozadu?
Nainstaluj najnovsie ovladace na grafiku a potom daj vediet a hod sem ako to mas nastavene.
-
AXO
Professional
Najrychlejsie auto je to vo vasej garazi, co ma max rychlost 189km/h a po vytuningovani 195km/h, alebo je tam este ine(ten cabriolet je pomalsi vytuneny - aspon co mi ukazuje v garazi max rychlost)?
ano je pomensi ma slabsi motor ale nie o mnoho
Nechápem načo to riešite, že odomknúť mapu na demo verzii. Stiahneš demo, prejdeš získaš skúsenosti, ohodnotíš si hru a odinštaluješ to, behom pár dní tu máš full hru ktorú si môžeš zakúpiť alebo stiahnuť, šlahne ma keď vyjde nejaký patch do dema kde budeš mať sprístupnenú dalšiu misiu.
Nechápem, prečo by nemohli vyjsť aj ďalšie patche, ktoré by odomkli mesto. Veď keď ho nechceš odomknúť a chceš si počkať na plnú hru, tak ich nesťahuj. Nikto ťa nenúti ich inštalovať 
-
AXO
Professional
Podla google v Mafii II nebude extremni jizda... ? Nema niekto ine informacie
?? lebo podla mapy tam je par miest, kde by som si pekne vedel uzit rychlosti... 
"Mafia 2 dohraná, za 9h40m. Staví na příběhu a nádherným městě. Herně má slabší místa, ale bavil jsem se hodně. Víc až skončí online embargo." Jan Modrák, Šéfredaktor SCORE
-
Nadeo
Guru wannabe
10 hodiniek si zahrame teda