Dnes som bol zabanovaný za to, že som dokázal sethovi pravdu a on luhal, naozaj pekné je toto fórum a jeho špinavý administrátor.
Ľudia, ktorí sa tu oháňajú demokraciou a svätými humanistickými princípmi banujú kohokoľvek bez akýchkoľvek dôvodov.
To čo vy predvádzate dnes mne, dostanete odo mňa vy neskôr.
ZAbanovanie mojho nicku IVAN SK
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ZAbanovanie mojho nicku IVAN SK
netrep sprostosti, Antonko, nemám tu s adminmi nič spoločné, s niektorými nemám vôbec dobré vzťahy, zasa demagógia?
Ban mas iba do 18:43 12. augusta (zajtra), takze zatial vychladni a prestan pouzivat tento ucet 
PS: ten cas sa ti zobrazuje hned v prvom riadku spravy o tom, ze si zablokovany, tak sa tu nehraj na trpitela.
PS: ten cas sa ti zobrazuje hned v prvom riadku spravy o tom, ze si zablokovany, tak sa tu nehraj na trpitela.
- Prílohy
-
- facepalm.jpg (14.19 KiB) 1503 zobrazení
Ivan, nemyslis ze to ma nieco spolocne s vyrazmi idiot, debilek ci luharsky smrad?
BAN (basu) na jeden deň som ti dal ja. Začo, to máš uvedené v dôvode. Takisto aj dĺžku trvania väzenia (BANU).
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 11:30)
Naposledy. IvanSK dostal časovo obmedzený BAN na 24 hodín. Má to napísané aj v upozornení, ktoré sa mu zobrazí, keď sa chce prihlásiť. V prílohe sú dva screeny upozornenia pri BANE. 1. pri permanentnom (trvalom) BANe 2. Pri časovo obmedzenom BANe. Rozdiel si všimne aj dyslektik.
//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 11:30)
Naposledy. IvanSK dostal časovo obmedzený BAN na 24 hodín. Má to napísané aj v upozornení, ktoré sa mu zobrazí, keď sa chce prihlásiť. V prílohe sú dva screeny upozornenia pri BANE. 1. pri permanentnom (trvalom) BANe 2. Pri časovo obmedzenom BANe. Rozdiel si všimne aj dyslektik.