Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
Re: Digi Sport vs. Nova Sport vs. Trojka
Futbal bude na platenej televízii. Diváci aspoň prídu do hľadiska
http://futbal.sme.sk/c/5498373/futbal-b ... diska.html
Alebo sa vyseru na futbal uplne.test napísal:Futbal bude na platenej televízii. Diváci aspoň prídu do hľadiska
Inak Nova sport uz Pl davat vobec nebude alebo ako? Lebo tusim comunity shield bezal na Nove sport.
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
kali: budú vysielať zápasy FA Cupu a myslím že aj Curling Cupu.
-
hojko
Site Admin
kali520: Premier League bude davat novovzniknuty kanal Digi Sport, ktory budu mat len majitelia DigiTV. Zial 
Priamy prenos Slovensko vs. Chorvátsko na JOJ PLUS!
No tak toto som zrovna nečakal. Ohradzujú sa tím, že tento kanál je sledovanejší ako STV2 alebo STV3, ale mali by si uvedomiť, že dostupnejší ako dvojka určite nie je. A taktiež by si mali uvedomiť, kým je sledovaný.
No tak toto som zrovna nečakal. Ohradzujú sa tím, že tento kanál je sledovanejší ako STV2 alebo STV3, ale mali by si uvedomiť, že dostupnejší ako dvojka určite nie je. A taktiež by si mali uvedomiť, kým je sledovaný.
Akože JOJ+ je môj najobľúbenejší program, ale dávať futbal na JOJ+ je najväčšia ptákovina. Keby JOJ+ vysielali aspoň cez DVBT, ale aj to už zrušili........ bože môj!!! Z blata do kaluže..
A keby na STV2 dávali zápasy repre, určite by sa hneď stala sledovanejšou ako JOJ+..
A keby na STV2 dávali zápasy repre, určite by sa hneď stala sledovanejšou ako JOJ+..
som rad ze JOJ+ kupi aspon nieco, mam kabel nemam Digi a chcem reprezentaciu. je mi to jedno. STV to posrali a vydrabali s nami Rumuni a sprosti SFZ.
komentátor akože 0 bodov...
btw. JOJ+ nič nekúpila, Digi TV jej poskytlo práva na tento prenos pretože oni svoju TV Digi Sport spúšťajú až 14.8 čiže od 14.8 budú zápasy dostupné iba pre majiteľov Digi...
btw. JOJ+ nič nekúpila, Digi TV jej poskytlo práva na tento prenos pretože oni svoju TV Digi Sport spúšťajú až 14.8 čiže od 14.8 budú zápasy dostupné iba pre majiteľov Digi...
-
master23
Light Professional
predpokladam ze digi sport ma digi tv aj v zakladnom baliku. ale ked som si pozeral na ich stranke tak digi sport som tam nevidel, al to je asi len tym ze je neaktualizovane na ich stranke? ci musim platit nejaky extra poplatok za digi sport?
dakujem
dakujem
je to v dákladnom balíku. Teraz som pozeral
-
master23
Light Professional
diky za odpoved,btw mas digi tv? ak ano, tak si spokojny s digi? lebo chcel by som digi tv objednatShwollo napísal:je to v dákladnom balíku. Teraz som pozeral
jj mám doma digi.
Doteraz som nič lepšie nevyskúšal tak nemôžem objektívne porovnať. Ale kvalita obrazu je nič moc. Z blízka vidno, že to je kockaté. Žiadne HD ani nič podobné... Ale ja telku pozerám minimálne a asi z 5tich metorv takže mi to nevadí.
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 16:38)
a zabudol som napísať jednu veľmi dôležitú vec: Pri zlom počasí to zvykne blbnúť: seká zvuk, obraz, alebo to vypadne celé
. Kua, akurát keď chcem pozerať
.... ale nie vždy
Doteraz som nič lepšie nevyskúšal tak nemôžem objektívne porovnať. Ale kvalita obrazu je nič moc. Z blízka vidno, že to je kockaté. Žiadne HD ani nič podobné... Ale ja telku pozerám minimálne a asi z 5tich metorv takže mi to nevadí.
//autoeditácia príspevku (16 Aug 2010, 16:38)
a zabudol som napísať jednu veľmi dôležitú vec: Pri zlom počasí to zvykne blbnúť: seká zvuk, obraz, alebo to vypadne celé
-
Sovjet
Expert
Mali to moji starí rodičia a sem tam to blblo, presne tak ako píše Shwollo. Ja ja som rozmýšlal nad DIGI SPORT-tom, či by sa to nedalo dáko odblokovať, ale ževraj DIGI TV prešlo na vyšší stupeň ochrani. 
-
master23
Light Professional
ja by som bol najradsej keby existovala nejaka insa cesta ako mat digi sport, okrem toho ako si zriadit cely digi tv.
keby sa nejak dohodli s ostatnymi, napr. satro, a mohlo by sa to vysielat aj cez kablovku, ale to pochybujem ze by sa to nejak stalo.
a stv3 moze teraz rovno skoncit, ved co tam budu davat? same reprizy davaju. akurat ze tam hokej pojde, ale ten ma moc nezaujima okrem repre.
ozaj, hokej repre bude stale ne stv, ze?
keby sa nejak dohodli s ostatnymi, napr. satro, a mohlo by sa to vysielat aj cez kablovku, ale to pochybujem ze by sa to nejak stalo.
a stv3 moze teraz rovno skoncit, ved co tam budu davat? same reprizy davaju. akurat ze tam hokej pojde, ale ten ma moc nezaujima okrem repre.
ozaj, hokej repre bude stale ne stv, ze?
-
DanielDevil
Addict
áno, stv ostal hokej, a z futbalu europske súťaže, čiže LM,UEFA...
A jak je to s primera division? To tiez bude davat digi sport ci to bude stale bezat na sport 1 resp 2?
-
Steven666
King
kali: pokiaľ viem s Primera División je všetko po starom, vysiela to Sport 1 spolu z talianskou ligou
Ja som už niekoľkokrát čítal , že kúpili aj taliansku ligu.
Ale asi len pre rumunský a maďarský trh. Teda aspoň dúfam
Ale asi len pre rumunský a maďarský trh. Teda aspoň dúfam
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mne osobne je to jedno...ja len dufam ze Spartak TT budu davat co najmenej = lepsie ist na fotbal v sobotu vecer jak v piatok o 17:00 a to len koli tomu ze zapas davaju v TV. a moje oblubene zahranicne kluby (Partizan Belehrad a PAOK Solun) aj tak neuvidim...
-
Anem
Star
No ja mám Digi Sport doma na bývalm kanáli RTL a to nemám Digi TV. Strýko ktorý si kúpil Digi to má na bývalom Music Boxe.