chybna particia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

chybna particia

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

mal som nejaky problem s virusmi tak som naformatoval a preinstaloval win .. na dalsej partici kde mam data mi nic neukazuje .. kliknem na to a pise ze nie je pristupny , pristup bol odmietnuty .. potreboval by som nejako dostat z tade tie veci .. poradte nejaky program .. moznost ze by som ho naformatoval a potom obnovil subory nechcem lebo nikdy sa mi nic dobre neobnovilo ... na fore som nasiel jednu temu kde chcel chalan radu a poradili mu hddlife pro no ja som ho stiahol a ani za nic som sa nemohol dostat k nijakej moznosti opravy particie
sano456
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: chybna particia

Príspevok od používateľa sano456 »

Nieco podobne sa stalo aj mne (ale strasne davno). Zavolal som jedneho typka co sa do toho rozumie a data bezproblemov dostal cez DOS. Mal nejake liveCD DOSu a rucne prekopirovaval data na pristupnu particiu. Tak ak mas moznost tak skus, ale verim, ze to pomoze :smt048

//Edit: Este dodam, ze mne sa to stalo tiez pri nahadzovani Windowsu. A zablokovalo mi dokumenty. (To len tak na okraj)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak tam máš naozaj citlivé dáta o ktoré určite nechceš prísť, zavolaj si niekoho, čo sa do toho vyzná. Ono to treba aj vidieť na vlastné oči. Ak Ti nevadí možná strata týchto dát, skús:

Niekoľko krát sa mi stalo, že pri presúvaní partícií mi vyhodilo chybu a tak sa partície stali nečitateľnými. Tie som potom totálne zrušil a dal vytvoriť nové avšak iba s rýchlym formátom. Následne som obnovil 99% dát bežným programom na obnovu zmazaných súborov.. napr. Recuva.

Jednému kamarátovi asi vírus zrušil partíciu, že sa javila ako RAW, u neho som pre istotu postupoval iným spôsobom.. použil som program Active@ Partition Recovery.. (trebalo platenú verziu).. a všetko som v pohode obnovil.

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 12:22)
pozri aj toto: http://www.hojko.com/post1469247.html#p1469247
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

tak som to vyriesil nasledovne , particiu mi pekne ukazovalo v programoch ako je paragon partiton manager alebo v tom windowsovom manageri v 7micke .. vybral som z tej particie vsetko volne miesto a spravil z nej novu particiu .. cez totalcommander som sa na chybnu particiu dostal po nejakych odklikavackach pustit ako admin a podobne veci .. a veci som skopiroval :) vdaka za rady
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No vidíš.. nakoniec tá partícia nebola zlá, len bola zabezpečená pred neoprávneným prístupom.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

f*ck ... a fakt .. ja som sa stym sral a teraz som na tu (uz prazdnu :smt098 ) particiu klikol a nstavil som zabezpecenie a ide :smt112
Napísať odpoveď