Menší upgrade PC
Re: Menší upgrade PC
Tak zober tie ramky co si vybral ty, ale aspon pre pokoj v dusi by som ja zobral tieto. Dosku ber tu Gigabytku.
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
a máš aj nejaký dôvod, okrem tvojho duševného pokoja ?
Tak samozrejme ze tych dovodov je viac. Rychlejsi zapis, citanie, latencia, lepsie taktovanie a ako pozeram recenziu, tak su tam rozdiely.
http://www.svethardware.cz/art_doc-1920 ... 3CF6A.html
Nech zobere co chce, ale ja by som si tych 8€ prilatil, nikdy nevies, na co sa mu zidu rychlejsie pamate. Nechci mi povedat, ze teraz zapne PC, rano zapne hru, vecer ju vypne a ide spat. Urcite robi popritom aj uzitocnejsie veci.
Moj nazor....
http://www.svethardware.cz/art_doc-1920 ... 3CF6A.html
Nech zobere co chce, ale ja by som si tych 8€ prilatil, nikdy nevies, na co sa mu zidu rychlejsie pamate. Nechci mi povedat, ze teraz zapne PC, rano zapne hru, vecer ju vypne a ide spat. Urcite robi popritom aj uzitocnejsie veci.
-
tm_a.s.
Light Professional
ja som nepovedal, že nie sú lepšie, a že tam nie je rozdiel...oki to je tvoj názor (je správny, aj odôvodnený, netvrdím, že nie), ja som svoj tiež vyjadril a stojím si za tým, že to on nepostrehne, ani pc, ani hra ani užitočné veci, ktoré tam bude robiť...
ale tak rozhodnutie je na ňom
ale tak rozhodnutie je na ňom
no po pravde cez prázdniny keď som na pc tak len som na nete alebo hrám ale aj tak to moc nestihám keďže s kamošmi chodíme každý deň vonku... no ale tak hlavné využitie hier bude v zime, vtedy sa chudáčik potrápi najviac.
náhodou si si nepomýlil recenzie? Lebo v tej recenzii sú úplne iné pamäte
náhodou si si nepomýlil recenzie? Lebo v tej recenzii sú úplne iné pamäte
Ano su to ine pamate, ale to mas uplne jedno, tam ide o frekvenciu a casovanie, nie zancku. 
-
tm_a.s.
Light Professional
tam je jedno aké sú to ramky, len chcel poukázať na rozdiel medzi 1333 a 1600 a časovaním, samozrejme už len ten číselný rozdiel (1600vs1333) hovorí, že asi budú lepšie o niečo (o veľmi málinko) a že časovanie v niečo zaváži. Všetko toto v niečo zaváži ale tu sa jedná o strašne malé zvýšenie výkonu a mne osobne by to za tu cenu nestálo.