Program na zachranu dat z HDD(NTFS)
Ten GetDataBack for NTFS používam. Sústreď sa na koncovky tých videí , pretože tento program keď nevie rozpoznať názov súboru , tak priradí svoj vlastný. Takže podľa názvu by som tie súbory nehľadal. Skontroluj všetky videá čo nájde.
Niekedy nevie rozpoznať ani koncovku. Tak im ručne nejakú dopíš a skús prehrať v prehrávači.
Hľadaj nie len v koši ale aj v tom pôvodnom adresári , kde boli pred presunom do koša.
Niekedy nevie rozpoznať ani koncovku. Tak im ručne nejakú dopíš a skús prehrať v prehrávači.
Hľadaj nie len v koši ale aj v tom pôvodnom adresári , kde boli pred presunom do koša.
Ono ide o to, kde na disku sú súbory uložené fyzicky. Ak to je niekoľko sto megový súbor fragmentovaný na cca 20-50 častí rozhodených po celom disku, tak je vysoká pravdepodobnosť, že minimálne jedna jeho časť bude fyzicky prepísaná inými súbormi (temporary súbory, inštalačka programu na obnovenie súborov)..... a máš po ptákoch.
-
samko3111x
Novice
Re: Program na zachranu dat z HDD(NTFS)
Mne sa to stalo tiež a použil program EASEUS Data Recovery Wizard Proffesional. Nielenže má veľmi priehľadné rozhranie ale ani na jeho prácu a výkon nemôžem povedať krivého slova 
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/412169339/EASEUS_D_R_PRO.rarRe: Program na zachranu dat z HDD(NTFS)
samko3111x - Skôr než začneš uploadovať , tak si najprv radšej prečítaj toto
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
Možno by stačil aj odkaz na stránku , kde sa dá stiahnuť trial verzia
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
Možno by stačil aj odkaz na stránku , kde sa dá stiahnuť trial verzia
-
samko3111x
Novice
už som to vysvetlil toto nieje trial ale plna verzia, ktorú firma EASEUS
dala od dátumu .... do 13. marca do 9:00 áno na stiahnutie úplne ZADARMO.
od tohto dátumu sa za tento software platí (aby ste vedeli) . Ale ten kto ho vlastí (tjst. stiahol si ho ) má možnosť ho dať aj iným . Takže to znamená, že som neporušil žiadne pravidlo .
a uploadovať na Rapidshare.com hádam môžem, a ak nie tak kde mam potom uploadovať???
od tohto dátumu sa za tento software platí (aby ste vedeli) . Ale ten kto ho vlastí (tjst. stiahol si ho ) má možnosť ho dať aj iným . Takže to znamená, že som neporušil žiadne pravidlo .
a uploadovať na Rapidshare.com hádam môžem, a ak nie tak kde mam potom uploadovať???
napriklad na uloz.to?samko3111x napísal:už som to vysvetlil toto nieje trial ale plna verzia, ktorú firma EASEUS
-
samko3111x
Novice
a neni to jedno ....