Neviete, aká je mailová adresa Markízy, na ktorej sa môžem spýtať niečo v rámci pripravovaného programu (konkrétne, či majú záujem vysielať zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie). Na ich stránke som našiel e-mailových adries, ale žiadna nebola pre tento účel. Ďalej som našiel adresu [email protected], ale na stránke nie je nikde uvedená.
Ďakujem.
E-mail TV Markíza
-
Sagittarius
Guru
Re: E-mail TV Markíza
Kód: Vybrať všetko
Zo zákulisia Markízy
28. 02. 2008 22:02 | Autor: www.markiza.sk
Publicistická relácia
Nedeľa o 12.40 h
Moderátor: Roman Juraško
Milí priaznivci TV Markíza a pravidelní diváci relácie Zo zákulisia Markízy nezabudnite, že svoje názory a otázky k nášmu vysielaniu môžete napísať na známu adresu:
TV Markíza, Bratislavská 1/A, P.O. Box 7, 843 56, Bratislava
alebo emailom: [email protected]-
Sagittarius
Guru
No lenže Zo zákulisia nedávajú cez prázdniny. Ja by som potreboval taký, že sa spýtam a niekto mi potom odpovie naspäť.
A vieš určite, že ti neodpíšu? Ja si skôr myslím, že teraz cez prázdniny keď nevysielajú, tak odpovedajú na maily, aby diváci dostali odpovede aj cez prázdniny. A navyše v relácii aj tak neodpovedajú na všetky maily, ale len na pár, takže na ostatné asi pošlú odpoveď mailom. Skús a uvidíš.Sagittarius napísal:No lenže Zo zákulisia nedávajú cez prázdniny. Ja by som potreboval taký, že sa spýtam a niekto mi potom odpovie naspäť.
-
Sagittarius
Guru
Máš pravdu, napíšem a potom dám vedieť, čo odpísali.
presne tak, ta relacia aj kontakt je na komunikaciu s divakmi a do vysielania sa dostane len cast otazok ktore su zrejme najfrekventovanejsie.