audio z dvd ale len 1 celý súbor

Informácie o software, ankety...
mito85
Star
Star

audio z dvd ale len 1 celý súbor

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravíčko tak po dlhšej dobe potrebujem poradiť:

mám jeden film v angličtine a ten istý potom nahratý z telky na dvd video v češtine ale so zlým obrazom, (nahraté v dvd recordery a uzavreté a vytvorené dvd video disck) no a ide mi o to vytiahnúť tú češtinu z toho dvd a dať to do toho ang. filmu, ide o to že som použil dvd audio extractor ale on mi to audio rozdelil na 12 kapitol ale ja potrebujem aby to bolo v 1 súbore, lebo potom neviem ako by som to spojil cez virual dub, lebo som to vyskúšal ale ked som vybral len 1 audio súbor tak to mi spravilo a ostatok bol v ang.
please!!
a potom ešte ma napadlo, že ako spravím ked už budem mať ten 1 audio súbor aby mi to pasovalo s tým videom???
diki potrebujem to pre 1 holku:DDDDDDDDD
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: audio z dvd ale len 1 celý súbor

Príspevok od používateľa ramaya »

Mám taký dojem , že sa to nedá vytiahnuť ako jeden súbor v celku.

Neviem v akom formáte ti ukladá to audio , ak MP3 , tak tých 12 častí možeš spojiť do jedného .mp3 súboru napríklad s pomocou HiFi-Soft MP3 Audio Splitter Joiner 3.00

//autoeditácia príspevku (12 Aug 2010, 13:59)
Ale ak to budeš chcieť napasovať , tak to ti veľmi nezávidím. Robota pre otroka :D
Asi by bolo jednoduchšie zohnať ten film v lepšej kvalite a v češtine.
mito85
Star
Star

a keby som chcel to urobiť s tými 12 častami tak to by som urobil ako? a aj keby tak to napasovať bude fuška, ibaže by si mal film K-pax (svet podľa prota) kde hral kevin spacey z roku 2001 v češtine tak by som vás tu vychvaloval :DDDDDD
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak myslíš ako tých 12 častí spojiť do jednej MP3-jky , tak ich normálne nahádžeš do toho programu a stlačíš Join

Pozrieš si koľko sekúnd má video a presne toľko by malo mať aj audio. Ak má to audio menej , tak k nemu treba pridať , ak má viac , tak odseknúť.
Zmeriaš si o koľko sekúnd ti zvuk predbieha video alebo ti naopak zaostáva za videom.

Keď zvuk zaostáva za obrazom , tak musíš zo začiatku tej MP3 odseknuť toľko sekúnd o koľko je zvuk omeškaný. Ale koľko sekúnd na začiatku odsekneš , toľko musíš na konci pridať , aby ten zvuk mal stále rovnakú dĺžku ako video.

Ak ti zvuk predbieha obraz , tak naopak na konci odseknúť a na začiatku taký istý kus pridať.

Na strihanie MP3 je najlepší program MP3DirectCut

Keď to budeš skúšať a spájať tú audio a video stopu vo VirtualDub , tak v položke Video , treba nastaviť Direct stream copy , aby to išlo rýchlo.

Možno aj tu nájdeš nejaké info:
http://www.hojko.com/problem-so-zvukom-t129576.html

Ale tú mravenčiu prácu si musíš urobiť sám :)
Možno v nejakom profesionálnom videoeditore by to bolo jednoduchšie , ale s podmienkou , že ten profi editor vieš ovládať ...
mito85
Star
Star

diki moc, dúfam že tú makačku tá baba ocení:DDDDDDDDDDD
Napísať odpoveď