The IT Crowd
Re: The IT Crowd
to o tom, ze kvalita prison breaku stupala.... 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Vsak nie, to som nereagoval na prison break, ale na tie prispevky vyssie, kde mnohi vychvaluju novy it crowd do nebies 
pre boha ako moze niekdo porovnavat genialny serial ako it crowd s neskutocne lahodnym britskym humorom s nejakym trapnym americkym pofidernym radoby vtipnym brakom ako je big bang theory ? ze kvalita toho serialu stupa kazdym dielom ? omg ? ten serial ma vobec nejaku kvalitu ? to sa tam mas akoze smiat na takych vypatlancoch ktory ani sami nechapu co znamenaju ich dialogy ? nie nie , amerika sa ani z casti na gb nechyta . a pls povedzte mi aspon jednu vtipnu situaciu v bbt , pretoze som videl asi 10-20 casti a ani raz sa mi nepohli pery cobylen naznak sebemensieho usmevu.
Tak to bude asi problem niekde u teba. Ja mam rad aj It crowd, aj BBT, obe su genialne. BBT bol este nedavno najsledovanejsi serial v amerike, vtipne to je podla mna dost
Mozno ty tym dialogom nechapes a tam je problem 
-
mirak2
Hardcore addict
it crowd povazujem za lepsi serial, ale aj pri bbt sa bavim...hoci chvilku trvalo kym mi prisli vtipne tie ich chobotiny...
a toto je scena kde som mal bolenie brucha od smiechu
a toto je scena kde som mal bolenie brucha od smiechu
a môžem ti sem dať 20 ďalšíchskazatoN napísal:pre boha ako moze niekdo porovnavat genialny serial ako it crowd s neskutocne lahodnym britskym humorom s nejakym trapnym americkym pofidernym radoby vtipnym brakom ako je big bang theory ? ze kvalita toho serialu stupa kazdym dielom ? omg ? ten serial ma vobec nejaku kvalitu ? to sa tam mas akoze smiat na takych vypatlancoch ktory ani sami nechapu co znamenaju ich dialogy ? nie nie , amerika sa ani z casti na gb nechyta . a pls povedzte mi aspon jednu vtipnu situaciu v bbt , pretoze som videl asi 10-20 casti a ani raz sa mi nepohli pery cobylen naznak sebemensieho usmevu.
podľa mirakovho mám avatara
To ma byt akoze vtipne ??? Ved ja si takto zarabam na zivot kua
vies o com rozpravali?
zarábaš si na život plávaním v bazéne s loptičkami? úprimne ťa ľutujemfofofofo napísal:
To ma byt akoze vtipne ??? Ved ja si takto zarabam na zivot kua
ale tam neslo o plavanie v bazene s loptickami, ale o rozdelovanie protonov a neutronov, ale fofofo asi chyta deti
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2010, 14:06)
http://www.videotube.sk/video-videa/421 ... roximation
od 8. minuty
//autoeditácia príspevku (11 Aug 2010, 14:06)
http://www.videotube.sk/video-videa/421 ... roximation
od 8. minuty
Načo sa snažíte veď vidíte že nemá žiaden zmysel pre humor.
Neviem s tymi loptickami ... Ak sa vam ta scena zda byt vtipna tak asi ozaj ho nemam ;( ale potom preco sa smejem na it , red dwarf , south park atd. ? Ale take ako HIMYM , BBT , Priatelia, Two and a half man , frasier a podobne obyvackovky mi vobec nic nerobia ? 
ja som sa ešte ani raz nezasmial na red dwarf a south parku, musim priznať že pár dobrých hlášok bolo v it crowd ale fakt len pár.
btw HIMYM a big bang je imho troška vyššia liga ako it crowd
btw HIMYM a big bang je imho troška vyššia liga ako it crowd
presne tak - imho. kazdemu sa paci nieco ine...
No takto sa tu mozete hadat do nekonecna, RD a ITC su proste britske serialy so svojskym humorom. Mna bavi velmi dobre a prakticky kazdy diel tychto serialov je moj oblubeny. Americke 20 minutove s 22-24 castami na seriu su ine a kazdemu sedia inak, rovnako ako britske.
Ja osobne mam radsej ITC ako BBT, je tam trochu premyslenejsi humor a dej mi pripada viac realisticky
BBT pozeram pravidelne, ale len kvoli zabave, ITC aj preto, ze je to tak trochu kult.
atd. atd. vsetko ma svoje pre a proti
PS: ak by bol HIMYM britsky serial, tak by sa s nim nemohlo diat, to co sa deje teraz, prva seria je genialna a v ramci sitcomov ju radim k tomu najlepsiemu za poslednych 10 rokov (prekonava aj Priatelov), briti by to vysielali 4 roky a potom by bol pokoj
Amici namiesto toho podpisu zmluvu na 8 serii aj ked sa ludia uz pri 3tej stazovali, ze to natahuju.
Ja osobne mam radsej ITC ako BBT, je tam trochu premyslenejsi humor a dej mi pripada viac realisticky
BBT pozeram pravidelne, ale len kvoli zabave, ITC aj preto, ze je to tak trochu kult.
atd. atd. vsetko ma svoje pre a proti
PS: ak by bol HIMYM britsky serial, tak by sa s nim nemohlo diat, to co sa deje teraz, prva seria je genialna a v ramci sitcomov ju radim k tomu najlepsiemu za poslednych 10 rokov (prekonava aj Priatelov), briti by to vysielali 4 roky a potom by bol pokoj
prave som dopozeral 4. seriu. planoval som, ze pri ranajkach pozriem kazdy den jeden diel, samozrejme, ze som ich pozrel za 1 den, to sa neda tolko cakat
podla mna asi najlepsia seria, len dufam, ze na dalsiu nebudu potrebovat tolko casu.
-
redliner
King
- Kontaktovať používateľa:
Asi to tu už bolo ale mne sa to strašne páči
ee , najlepsia scena -> :DD
Caute neviete kedy bude 5.seria ? respk toci sa to ešte ? Moc briliant serial to je 
myslim ze po 4 serii skoncil, o nicom novom som nepocul...
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 21:46)
takze som sa ojekabatil
//autoeditácia príspevku (07 Jún 2011, 21:46)
takze som sa ojekabatil
Kód: Vybrať všetko
A fifth series has been commissioned for 2011.In May 2011 Graham Linehan was quoted as saying the he intended the fifth series to be the last as he wanted "one more series to really say goodbye to the characters and the fans" and did not want it to become "a zombie series where the show is dead but its body is still moving around."