www.prop.sk

Diskusie na politické témy...
tehla

www.prop.sk

Príspevok od používateľa tehla »

Seth nabuduce, ked niekto postne prop, tu sa môžeš vyburiť, lebo do každej temy zasieraš toto OT... :sly:
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: www.prop.sk

Príspevok od používateľa seth82 »

je škoda, že už nemám svoj príspevok, ktorým som ti odpovedal a ktorý si ty nevidel predtým, než ho zmazali. A nemôžem ho ani skomponovať znovu, pretože neviem adresovať body. V každom prípade, nijak si mi nedokázal, že klamem, tak netrep hovadiny. Viem, že si tam spomenul, že vraj JA som tvrdil, že prop podporuje Fica - v živote som nič také netvrdil, celý čas som sa snažil dokázať, že prop NIE JE tak nestranný a tak "pravdivý" ako to prezentujete vy. Reagoval som priamo na IvanaSK a jeho tvrdenia. Takže prestaň manipulovať a prekrúcať moje príspevky.

Ďalej si tam poslal článok akože o Ficovi, pričom priama kritika Fica bola iba na piatich riadkoch v úplne prvom odstavci článku, ktorý bol skopírovaný z českých Hospodárskych Novín a zvyšok toho "kritického článku o Ficovi" bol iba priamou kritikou Ja a Ty, plus NIKDE tam nie je ani len naznačená spojitosť medzi Ficom a Ja a TY (to by už asi prop zašiel priďaleko, že áno).

Zároveň:
http://www.google.com/cse?cx=0164573519 ... prop.sk%2F
http://bit.ly/9UzhWc
http://www.prop.sk/slovensko-prehralo.html (ej, či je toto nestranné, až mi srdiečko podskočilo)
Koľkože je tam tých kritických článkov na terajšiu opozíciu? Vy sa tu neprestajne oháňate, že na prop píšu všetky strany a preto je "nezávislý a nestranný", hoci ja tam žiadnu konkrétnu kritiku terajšej opozície nevidím. Ani pri kauzách, ani pri tých, ktoré vytvorili počas svojho odchodu od koryta, ani počas minulého obdobia a ani počas tohto. Ešte aj v tomto http://www.prop.sk/chamtivost.html už dopredu kritizujú novú vládu ako katastrofu, ako keby ta ficova bola o niečo lepšia.
Takže prestaň tu vyhlasovať, že si mi dokázal, že klamem, pretože v prvom prípade si dokázal niečo, čo som ja nikde nevyhlásil a v ďalšom si nedokázal úplne nič.

//autoeditácia príspevku (07 Aug 2010, 13:03)
Mimochodom, tu je zoznam príspevkov z júna 2006
http://prop.sk/jun06.html Zasa jednoznačne proti pravici.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Prop - Rusofilno antipravicova propaganda.

Hoci sa tento web hra na pronarodny, medzi ich "autorov" patri aj svetoznamy vrah, zlodej, podvodnik a falosny profesor Rydlo.

Medzi ich hlavne temy za Ficovej vlady patrilo neustale kydanie a ohovaranie na pravicu. Je zaujimave ze sa hraju na pronarodnych pretoze za 4 roky nespomenuli ani jednu kauzu SNS-HZDS-SMER pri ktorom bolo Slovensko okradnute o miliardy €. Nastenky, myta, pozemky, Rafaj falsuje Slotov podpis...nic... Skutocne zaujimave.
Mozeme konstatovat, ze je to silno prosmerovsky-HZDS-SNS platok.
Objektivita 0% 4 roky kydania na pravicu a pritom SMER-HZDS-SNS rozkrada stat...
To hovori za vsetko.

Aj tie katastrofalne clanky OKS - nepriatelia Slovenska a podobne. Zaujimave ze SNS ktore rozkradlo Slovensko o miliardy nespomenuli.

Ohladom zahraniceho spravodajstva kydanie na EU/Zapad/USA a nekonecne vychvalovanie Ruska, Ciny a znamych porusovateloch ludskych prav ako Iran a podobne. Teda nulova snaha o objektivitu.

V pripade vychodu nevahali obhajovat statne zlociny Ruska a Iranu, samozrejme Zapad bol zli vzdy. Ked su taky investigativny tak neprijemne temy ako pravdu o Beslane, genocidu v Cecensku a podobne kde nechali. Jaj to su ich vzory.
Tak isto Izrael je nepriatel cislo 1. Samozrejme islamofasizmus vo svete a teroristicke utoky Hamasu nejako nevidia.

Skutocne zaujimave ze napriklad Turecko, Iran, Rusko. Staty ktore okupuju obrovske uzemie rovnajuce sa niekolko nasobne rozlohe Slovenska a vyvrazdili statisice obyvatelov im neprekazaju. Naopak, tieto staty obhajuju.
Zato Izrale ktory je oproti nimi anjel je najhorsi!

V diskusiach vladnu prispevky typu "hnusny zidia, super klerofasisticky slov. republika".

V poslednej dobe cenzor cenzuruje kazdeho kto ma iny nazor. Skutocne sloboda prejavu.

Teda aj laik spozna, ze Prop je naozaj moralna zumpa a nie nejaky alternativny platok. To radsej odporucam Britske listy.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Zato Izrale ktory je oproti nimi anjel
Daj sa prevychovať.
tehla

Biskup Dr. Pavol Jantausch – už v roku 1933 verejne upozorňoval Cirkev na Slovensku: „Čo nám katolíkom v súčasnej situácii najviac chýba, to je dobrý politický denník Predvídavému biskupovi Jantauschovi išlo o silný, od politickej strany nezávislý mienkotvorný politický denník s bohatými a špičkovými informáciami, v rukách katolíckeho vydavateľstva, s vynikajúcimi katolícky orientovanými redaktormi. Tohto sa nielen on nedožil, ale žiaľ ani doposiaľ ho nemáme. Ale ako som v rámci svojich štúdií zistil, Andrej Hlinka v tomto už po prvej svetovej vojne predišiel biskupa Jantauscha, keď vo svojom „Slováku“ z 13. mája 1920 napísal: „Čo nám pomôžu naše náboženské školy, keď nám tlač všetko vytrhá, čo sme za šesť rokov do útleho srdca nasiali. Nepomôže nám ani stavovská alebo politická organizácia, pretože verejnosť najmä robotnícka, je sterorizovaná a otrávená, že sa sotva kto odváži vstúpiť do našich organizácií. Nepomôže nám už dnes ani ozdoba chrámov, hoci je ona prežiadúca. Ani veda a umenie nás nespasia. Tlač, silnú, imponujúcu slovenskú tlač potrebujeme ako každodenný kúsok chleba. Potrebujeme dobre informovaný, pekne napísaný, nasledovne zaujímavý a cenný časopis, s ktorým musí účtovať priateľ i nepriateľ, a bez ktorého nemožno vladáriť, uplatniť sa a zaujať spoločenské postavenie.“ Ale žiaľ ani Hlinkov, ani Jantauschov varovný hlas v našej spoločnosti počas celého uplynulého storočia, a ani doposiaľ v tomto novom storočí, nenašli konkrétnu faktickú ozvenu.
Toto na Slovensku naozaj chýba. Prop je len malou kvapkou v mori...
KaptMichal napísal: Daj sa prevychovať.
To by mu nepomohlo, on už davno žije odtrhnuty od reality, pripadne za svoju činnosť dostava aj nejake groše...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ja sa tu len spytam setha, ktory spravodaj je v dnesnej dobe objektivny?

Makfake inak vidim ze si zase nesklamal :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kali520: žiaden. A o to mi celý čas ide :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Žiadny nie je objektívny, každý je niečim zaťažený. Preto, ak sa chce človek dostať aspoň sčasti dostať k pravde, musí si problematiku naštudovať z viacerých zdrojov, aj tých antagonistických a nejakým vylučovaním mýtov a neprávd dospieť k pravdivému obrazu.
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

hughito napísal:Žiadny nie je objektívny, každý je niečim zaťažený. Preto, ak sa chce človek dostať aspoň sčasti dostať k pravde, musí si problematiku naštudovať z viacerých zdrojov, aj tých antagonistických a nejakým vylučovaním mýtov a neprávd dospieť k pravdivému obrazu.
lepsie byt zatazeny presvedcenim co je objektivnejsie nez byt zatazeny majitelmi a teda tlakmi ktore idu od spravnej rady az po sefredaktora co je usBa sposob kapitalistickej cenzury zurnalistiky
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Podľa toho, v akej miere to ideologické zaťaženie je. :wink:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

http://prop.sk/komisari.html vskutku hodnotný článok, v ktorom odsudzuje akýsi anonym kadekoho a hlavne hocičím, pričom dvaja komunisti, ktorí iniciovali list podporujúci boj za sochu, mu nevadili...Ach, aký je ten prop nestranný, pričom ani nekomentujem non-stop kopanie do Dzurindu, ktoré je tam aj teraz...
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

juho napísal: lepsie byt zatazeny presvedcenim co je objektivnejsie nez byt zatazeny majitelmi a teda tlakmi ktore idu od spravnej rady az po sefredaktora co je usBa sposob kapitalistickej cenzury zurnalistiky
Tu ťažko hovoriť o lepšom a horšom. Je to z extrému do extrému. Nikto nemá patent na rozum a už vôbec nie na objektivitu. Web si môžeš založiť aj ty a šíriť na ňom fakt čokoľvek. Prop, Dolezite, Zvedavec Vs. Sme, Pravda, Markíza, Joj a čo ja viem ešte čo, to je všetko len voľba uhlu pohľadu. Je to to isté ako keby sme sa bavili, či kresťanstvo je svojím pohľadom na svet lepšie ako budhizmus. Nie je lepšie ani horšie, je to stále len slepá viera, či už jedno alebo druhé. Slepá viera, ktorá však obmedzuje slobodu vlastného myslenia, keď pasívne prijímaš odpoveď. Napríklad kresťan si vytvorí osobu Ježiša Krista, ktorý je dokonalá láska so všetkým čo k tomu patrí, ktorý sa usmieva a vraví never ničomu inému, vytvorí si ideu neba, pekla a diabla, nájde si v dogme vhodné odpovede na svoje otázky a je šťastný a spokojný vo svojej viere, ktorá mu dáva silu. A tento daný rigídny model už uväzní jeho myseľ v koľajniciach kde nepripustí nič iné čoby mohlo narušiť jeho pravdu. Tak je to so všetkými náboženstvami, ideológiami, talizmanmi, ezoterikou, horoskopmi, symbolmi aj konšpiráciami. Preto každý extrém je zlý, žiadny nieje lepší ani horší. Pravda je stále niekde uprostred..
tehla

slay napísal: Pravda je stále niekde uprostred..
A máš ju znova samozrejme ty :lol:
Prílohy
...
...
Im bigger than Jesus.jpeg (10.03 KiB) 1862 zobrazení
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

keď tak čítam tie príspevky pod článkami na tom prope mám pocit že žijem v štáte kde majú ludia panický strach zo židov, maďarov, pravičiarov, liberálov, novinárov proste z "antislovákov"... oni fakt idú proti prúdu ale nie proti neobjektivite ale proti modro-kabátníkom za fica za ľavicu za pravé červené národné slovensko... si môžu podať ruku so SME a podobnými
slay
Addict
Addict

tehla napísal:
A máš ju znova samozrejme ty :lol:
Tradične uštipačný, všakže. Mal by si sa už naučiť pre svoje vlastne dobro premôcť tieto detské zvyky. Ja na tomto fóre temer nikdy nič netvrdím, ani neprichádzam zo šokujúcimi pravdami, len vyvraciam a spochybňujem pseudoteórie s ktorými prichádzajú takí ako ty. Preto hovoriť o tom či ja mám stále pravdu alebo nie nemá zmysel. Ja si len dovolím tvrdiť, že ty napr. si jeden z tých, ktorí to povedzme už miestami "preháňajú" a tak trošku strácajú zem pod nohami kvôli senzáciám.

Btw. K tomu Ježíšovi, podľa mňa nieje nikto bigger, všetci sme si rovní. Ježiš tu už bol a povedal ako majú ľudia žiť, o kulte okolo neho nehovoril nič, tak som to aj myslel, ale ty sa tradične sústredíš len na to čo ti vyhovuje aby si mohol uľaviť uštipačnosti.
KaptMichal
King
King

je to stále len slepá viera
Naštuduj si niečo o budhizme, tam nemá kde byť SLEPÁ VIERA.
A tento daný rigídny model už uväzní jeho myseľ v koľajniciach kde nepripustí nič iné čoby mohlo narušiť jeho pravdu

Takže ty si dospel k názoru, že desatoro je zbytočné a ak som múdry, uvedomelý, moderný človek tak ho budem porušovať, pretože náboženstvo len obmedzuje mňa a moju myseľ...?
slay
Addict
Addict

Je tam slepá viera ako všade inde :wink: . Budhizmus možno nie je "náboženstvo" v pravom slova zmysle, ale skôr filozofia. No aj filozofii musíš veriť. Viera v to, že veci sú také ako ich budhizmus vykladá, že jestvuje karma princíp, že jestvuje reinkarnácia a mnoho ďalších..
Takže ty si dospel k názoru, že desatoro je zbytočné a ak som múdry, uvedomelý, moderný človek tak ho budem porušovať, pretože náboženstvo len obmedzuje mňa a moju myseľ...
Prečo mi vkladáš do úst čo som nikdy nepovedal? Nabudúce daj za tú vetu zo slušnosti aspoň otáznik.

Ak chceš o tom diskutovať, tak rád, ale v inej téme :) .
KaptMichal
King
King

OT pre slay : Myslím, že pokiaľ si z každého náboženstva zoberieme to dobré a podstatné tak ničím si nemôžme uškodiť. Filozofia je podľa mňa synonymum životného štýlu.
A otáznik tam byť mal :)
slay
Addict
Addict

KaptMichal napísal:OT pre slay : Myslím, že pokiaľ si z každého náboženstva zoberieme to dobré a podstatné tak ničím si nemôžme uškodiť.
Súhlasím. Ale ak by si bol do niečoho úplný fanatik, tak by si do svojho svetonázoru nevpustil nič iné. Práve tak myslím potrebu slobodnej mysle. Ak kresťan sám chápe prečo je desatoro správne a čo bol Ježišov odkaz, tak je to fajn. Ak je obeťou strachu z pekla, dogmatického vymývania, inštitucionálnej hierarchie cirkvi, skrátka ak len pasívne a nemenne prijíma, tak to je podľa mňa na nič.

A aby som sa vrátil k téme tak paralelne - Ak je niekto otrokom iba obrazu sveta, ktorý vymasírujú médiá, vlády, inštitúcie etc. tak je to určite zle. Rovnako ak je pre niekoho absolútna pravda všetko to, čo tomu odporuje, ženie sa za každou senzáciou a pomaly si už kope hrob, to je tiež cesta do záhuby. Nikto nepopiera vplyv židov na svetové dianie. Nikto nemá svetový finančný systém za dokonalo spravodlivý. Nikto ani netvrdí, že politika je poctivá slušná záležitosť. Ale odtiaľ potiaľ, zase ani prop.sk nie je objektívna pravda. A dokonca ani lepší variant. Ako som povedal na začiatku, je to len iný uhol pohľadu. Snáď sme sa pochopili.
KaptMichal
King
King

Tak ako som to napísal o náboženstve tak to platí aj o médiách ,treba sledovať aj také aj také plátky ale s tým, že sám si viem do istej miery určiť čo zaujaté je, a čo nie, poprípade si z danej tematiky spraviť prienik atď...

OT slay : To je len extrém, ja hovorím o rozmýšľajúcom človeku. Nie o nejakej bábke, obeti režimu, médií atď...
Napísať odpoveď