Tlač CD-potlače

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
diamoons
Novice
Novice

Tlač CD-potlače

Príspevok od používateľa diamoons »

Ahojte, rád by som si na CD*s spravil potlace, aby vyzerali ako originál, ale neviem, pre ktorý system sa mam rozhodnut. Viem, ze su napalovacky, ktore na CD nieco pod. vedia spravit, ale bohuzial taku nemam. Skor by ma zaujimala metoda, ked si kupim papier urceny priamo na lepenie na Cd. Zial, neviem o kvalite papiera, o tlaciarni ktora to zvladne ani ako to vsetko funguje a aka je celkova kvalita.

Dakujem za odpovede. Michal.
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Tlač CD-potlače

Príspevok od používateľa lokkju »

častým používaním nosičov s nie celkom presne vycentrovanou samolepkou, časom dochádza k rozhodeniu axiálneho ložiska mechaniky, následkom toho pri takto vzniklých chybách čítania / zápisu, dochádza k častým pokusom o opakovanie stáva sa s toho pomany zacyklenie, hehe. takýmto spôsobom sa odoberie Tvoja mechanika zrýchleným krokom na smetisko dejín. Lepšia je technógia lightscribe, ja ju používam na niektoré veci čo chcem darovať a tak. na kšeft to nerobím. mne osobne stačí na to liehový popisovač.
diamoons
Novice
Novice

lokkju napísal:častým používaním nosičov s nie celkom presne vycentrovanou samolepkou, časom dochádza k rozhodeniu axiálneho ložiska mechaniky, následkom toho pri takto vzniklých chybách čítania / zápisu, dochádza k častým pokusom o opakovanie stáva sa s toho pomany zacyklenie, hehe. takýmto spôsobom sa odoberie Tvoja mechanika zrýchleným krokom na smetisko dejín. Lepšia je technógia lightscribe, ja ju používam na niektoré veci čo chcem darovať a tak. na kšeft to nerobím. mne osobne stačí na to liehový popisovač.
A pri LightScribe potrebujem na tu potlac specialne CD? Ako ho rozoznam?
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa h.olub »

pojdes do obchodu a budes si pytat LightScribe cd/dvd(samozrejme ze treba mat aj LightScribe mechaniku) :wink:
diamoons
Novice
Novice

h.olub napísal:pojdes do obchodu a budes si pytat LightScribe cd/dvd(samozrejme ze treba mat aj LightScribe mechaniku) :wink:
Ďakujem :)
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

ok. good luck ...
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa balthier »

najlepsie riesenie je podla mna kupit si tlaciaren napr. tuto http://www.alza.sk/canon-pixma-ip4700-d135785.htm a ktomu dake potlacitelne dvd alebo cd napr. http://www.alza.sk/dvd-r-medium-verbatim-d55354.htm daky software na ktorom si upravujes a tlacis obaly napr nero cover designer (aspon tusim ze tak sa vola)..vyberies si obrazok v softe vyberies daku sablonu,dvd polozis na taku podlozku a vsunies do tlaciarne a pockas daku minutku a pol :smt033 takto to asi vyzera http://www.youtube.com/watch?v=o66V6CZcT8w a je to isto krajsie ako lightscribe,ktore ti to farebne nespravi alebo sa babrat s nalepkami.. :smt006
lokkju
Zablokovaný
Zablokovaný

to nie je lacné riešenie, hehe ...
diamoons
Novice
Novice

Ďakujem Vám chlapi, mám rád diskusie, kde sú ochotní ľudia ;-)
Napísať odpoveď