Problém pri stahovaní !!!
Problém pri stahovaní !!!
Caute, uz viac krat sa mi stalo ze ked som stiahol nejaky film, ci avi. alebo aj cez rar. tak ked som ho spustil islo z neho nanajvys 10-20 sec. a pri tom ten subor mal okolo 600-700 mb 
Re: Problém pri stahovaní !!!
je to dost caste hlavne pri torrentoch......je to proste fake 
lenze toto nebolo z torentov a malo to vyse 600 mb
-
Corn Flake
Guru wannabe
Sťahuješ to cez czshare?
Lebo ten teraz strašne blbne
Lebo ten teraz strašne blbne
jj...cez ten som to tahal, aj tebe to robi ? a nevies nahodou ci sa deje iba chvilu alebo dlhsiu dobu ?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Tak už vyše týždeň. (Jak ja som nadával že mám doje.aný PC, kým som na to neprišiel
)
aojte cem sa opyytat..ked stahujem film.....wsdy mi stiahne len zvuk...ciim ti bude...co mam robit...dakujem 
nevypise ti nejaku chybu preco to nechce prehrat?
inak mi to pride na chybny codec asi
inak mi to pride na chybny codec asi
nestiahne ti len zvuk, ale mas zly kodek. Stiahni si kodek a pojde ti to. Alebo to spusti vo windows media plaer a tak isto ti to pojdeperso44 napísal:aojte cem sa opyytat..ked stahujem film.....wsdy mi stiahne len zvuk...ciim ti bude...co mam robit...dakujem
skor odporucam vlc player, ten netrpi nutkanim si instlaovat packy codekov, ktore clovek aj tak nepouziva...
aaa ...ja sa do toho welmi nerosumiem...mohly by ste mi nejak blissie wyswetlit w com je probleem...a ete lepsie ako ho vyriesit?....budem wam wdacnii dakujem
a ked to stiahnem...a budem ciet stiahnut nejaky film...us mi pojde riadne?